След побоя д-р Гагова: Искам да си върна живота!

Лекарката от "Шейново" за шока от случилото се
8 юли 2017 14:00, Петя Славова
65
След побоя д-р Гагова: Искам да си върна живота!
Д-р Албена Гагова (вляво). Снимка: bTV

Надявам се да преодолея психическата травма, искам да си върна живота, каза д-р Албена Гагова след побоя на 1 юли в "Шейново" пред bTV.

Още по темата

В първия ден от юли д-р Албена Гагова от столичната болница "Шейново" беше пребита от мъж, който току-що е станал баща. Обвинен е Владимир Стоянов, известен още като Владо Плацентата. Той е настоявал на всяка цена да получи плацентата на новоредоното, но не е имал нужните документи, за да получи биологичния продукт.
След побоя лекарката е с комоцио, счупен нос и разкъсана устна.

Д-р Гагова сподели още, че е много развълнувана и благодарна за подкрепата, която е получила от колегите си от "Шейново", от лекари от цялата страна и не на последно място – от нейните пациенти, които също излязоха на протест срещу бруталното насилие.

"Този човек го видях за първи път този ден, не мога да разбера каква беше тази маниакална привързаност към тази плацента. Не очаквах такова развитие на нещата", сподели още лекарката.

Физически тя се чувства по-добре. Вече може да диша спокойно, да чувства вкуса на нещата и най-вече да спи. Д-р Гагова благодари на колегите си от болница "Царица Йоане" (ИСУЛ), които са се погрижили за нея след инцидента. Тя се надява да се върне на работа в болница "Шейново".

На въпроса каква присъда иска за Владимир Стоянов тя каза, че присъдата не е в нейните компетенции и се надява съдът да си свърши работата.


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
2
 
1
 
! Отговори
тийн- 17г и 4м преди 1 година
Ако лекарката ,колегата им е лежала почти половин час в безсъзнание и то в болница можем да си направим заключение какво е отношението на колегите и към пациентите и колко дена те лежат преди някой престилчест мърью да им обърне внимание Не става нищо от наште лекари.
47
4
 
5
 
! Отговори
Пенка преди 1 година
Сигурна съм, че това е само началото. И други ще изперкат така. Явно въпреки толкова случаи на пребити лекари, те не могат да разберат едно просто нещо. Повечето от вас са ужасно некадърни, алчни и корумпирани. И когато вършите ежедневно престъпления, в един момент има и наказание. А за това, че този баща е принуден да стигне до крайност е виновно цялото общество, начело с онези 240д.и техните некадърни закони. Като липсва държава има саморазправа.....
46
0
 
4
 
! Отговори
Хм преди 1 година
Че тоя тип е откачалка е ясно,обаче какво са обсъждали с докторката насаме хич не е ясно????
45
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Гагова са и таковали гагата,разбираш ли...
44
5
 
3
 
! Отговори
Д-р Ивъл преди 1 година
За таквиз кулежки само кожената спринцовка...
43
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако му я беше дала нямаше да я боли главата. Сигурно е искала от човека да си плати за избор на екип който да му я предаде.
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 49
Животът в България си носи своето изражение!
41
6
 
3
 
! Отговори
65 преди 1 година
Много хубава,миливидна жена.Но много надменен поглед.Мисля,че просто му се е оздръвчила и лудкото я е пляснал.Паднала е лошо.Или просто нощо не е така,както го пишат.Може да и е станало лошо,след тежък ден.Но определено този не е в ред
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лекарите и тези които имат някаква предства от психични и личностни разтройства трябва да се борят за създаването на много повече психиатрични заведения в България! Нуждата е крещяща!!!
39
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей, хора, лекарката е лежала почти половин час в безсъзнание. Че нашия герой да не е аналог на Кубрат Пулев. Блажени са вярващите.
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Лудите движат света ". Сивата маса хора им се подиграват, защото нямат достатъчно мозък да ги разберат.
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Истината е, че някакъв псевдо-учен е изпаткал на тема "да си взема там плацентата, която после нямам нито знанията, нито парите да употребя" и като не е станало на неговото е почнал да получава факсове свише и да бие...

Най-простото решение е най-вероятно. Дай ми по-просто обяснение от това, коет да не включва конспирации, извън земни и заговори на рептили...
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Ами специално тази плацента съдържа стволовите клетки на единственото му дете, ако не се сещаш."

Всичките се извъдихте доктори с по няколко специалности. Нъл се сещаш... трябва тая плацента да се извади по определен начин, за да е годна. Требе да се съхранява по определн начин, за да е годна. Преди да може да се ползва за каквото и да е, требе да се обработи. А със самото й приложение - ударихме няколко десетки милона долара разходи.

Тоя паляк според тебе има ли ги? Щеше ли да ги похарчи?
35
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В първите репортажи казаха, че той отрича да е удрял лекарката. Но кой е той, че да му повярват. А лекарката от своя страна каза, че той я е ударил, но не знае с какво. А защо не някой от охранителите да е нанесъл удар на лекарката в суматохата. Удар, който е бил предназначен е за него. Щом настоява, че е той, а не казва с какво, може ударът да е от палка. Нищо не е такова, каквото изглежда. Този човек не е насилник.Бог да е с него.
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пък да питам защо увелиха Тока,Парното,Водата ?
33
2
 
2
 
! Отговори
МАГИ преди 1 година
До TURK
ПИШМАН ЛИ БИЛ Я ВИЖ ТИ КОЛКО СИ НАГЪЛ! ТИ БЕШЕ ЛИ В ИСУЛ ДА ВИДИШ/ НЕ! НАЛИ ТОГАВА КАКВИ ГИ ДРЪНКАШ ПСИХОПАТИЕН НАРОД!
АМ ВЗЕМИ И СЕ ЛЕКУВАИТЕ БЕ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ БОЛНИЦИ!
32
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами може историята да е напълно измислена и зад нея да стои факта че на един човек не са му издържали нервите че ако не даде огромен рушвет ще оставят жена му и детето му да умрат а често и с рушвет пак и се гаврят не обръщат никакво внимание.В държавата на лудите нормалния е луд
31
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едната от снимката не е ли бившата министъра а на здравеопазването,не и помня името. Затова ли побойникът беше представен като Франкинщайн. Не е бит някой районен лекар, дребна рибка. А ударът бил в лицето на видните представители на лекарската гилдия.
30
4
 
22
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 1 година
ОТБЪЛГАРСКИ СЪД СПРАВЕДЛИВА ПРИСЪДА НЕ ЧАКАЙТЕ !
НАЙ-ДОРАТА ПРИСЪДА БИ БИЛА ДА ГО ХВАНАТ НЯКОЛКО БЛИЗКИ НА ЛЕКАРКАТА И ДА МУ ТЕГЛЯТ ЕДИН ХУБАВ БОЙ !
29
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Замесена е в търговия с органи.