Динко пак на сцената: Черен ще ти направя живота, куче умряло!

Ловецът на мигранти заплашва блогърка заради пародиен клип
Обновена: 26 юли 2017 11:08 | 26 юли 2017 11:07,
109
Динко пак на сцената: Черен ще ти направя живота, куче умряло!
Снимка: архив Булфото

Динко, ловецът на мигранти, отново блесна като противоречив герой в сцена със заплахи и обиди. И този път обвиненията към него идват от жена – блогърката Татяна Кристи.

Жената разпространи във Facebook аудиозапис с цинизми и заплахи към нея, за които твърди, че идват от Динко. Противоречивият екшън герой обаче отрича.

"Ловецът на бежанци" бил подразнен от сатирично видео, заснето от Кристи, в което тя влиза в ролята на "новата приятелка" на Динко, която обяснява, че той никога не би бил жена без причина, а оплакванията на предишната му приятелка са неоснователни.

Още по темата

През април Динко бе обвинен от приятелската си Деси, че е я е пребил жестоко. Младата жена бе подала жалба в полицията и обяви пред медиите, че се страхува за живота си. Ловецът на мигранти и тогава отрече.

Преди десетина дни Динко бе арестуван за 24 часа заради обвинение на негов работник, че го е пребил. И тогава ловецът отрече.

"Майка ти ше..., да знаеш, умряло куче. Как пускаш такива клипове, ма? Ненормална ли си, к'ва си? Ти луда ли си, ма? Аз да не съм някакъв травестит..., да се занимавам с теб, ма, куче умряло? Съобразявай се малко, защото ше реша, ше та намеря и ше ти направя живота черен. Майка ти... Боклук", казва Динко в записа, публикуван от Татяна Кристи.

Получих заплахата на 12 юни", обясни днес блогърката пред Нова тв, която не публикувала аудиото веднага, защото смятала да се обърне към полицията и прокуратурата и нямала намерение да го правя публичен.

"Но в контекста на това, което се случва в страната, с тази ежедневна агресия, реших, че е добър момента да споделя и този файл", каза Кристи.

Динко от Ямбол обаче не си спомни да е заплашвал блогърката.

"Жената по принцип трябва да се уважава. Ако някой съм обидил, извинявам се. Но тази жена не я познавам. Тя се появява с цел да я създавам. Аз трябва ли да ги създавам всички? Споменавам ли някъде нейното име. Това може да се манипулира", коментира Динко.

"Не се сещам да съм го казал това нещо. Може да съм говорил с някого. Може да съм репетирал за някоя сцена, не знам", продължи Динко и обясни, че никъде не споменава нейното име.

Кристи обаче отвърна, че той е лъжец и има начин да докаже, че на записа е неговият глас, а заплахите – към нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво очаквате от тая Ямболска мутра?! Да вземат да му прегледат доходите и от какви туни сделки ги е получил!
59
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тоя суляндур.Спрете да ни занимавате с неговата жалка особа.Биб бил гаджето си , сега заплашва и обижа.Динко е един комплексар с малка...
58
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО 38 КАКЪВ си ти бе *** та обиждаш всички тук ако не си БГ. не квалифицирай кой каква муцунка е .
57
1
 
16
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Още един евтин пиар от страна на блогърката....между другото абсолютно излишна и лишперска "професия".
56
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми каквото си е търсила - намерила си го е. Свободата на словото и изразяването важи за всички. След като тя се е-ба-ва с него защо и то да не се е-ба-ва с нея.
55
4
 
3
 
! Отговори
Исмет преди 6 години
Джахадисити го тарсиат и скоро ште го фанат
54
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И в тази държава имаше *****, които издигнаха лозунга "Динко-президент"! Такава държава е пред закриване!
53
4
 
16
 
! Отговори
... преди 6 години
Защо още ни занимавате с тоя ямболски бек ?
52
6
 
17
 
! Отговори
саки преди 6 години
Всички викат ,че е мутра.Е ква мутра е с това смешно малко тяло. Ако се сбие с Перата лошо му се пише. Перата си е едър и як мъж , не като това ямболско кюфтенце.
51
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако имаше поне 3 грам мозък, щеше да знае, че така си вкарва автогол. Ако не я беше заплашил никой нямаше да го види този клип, най-много 50-100 души. А сега благодарение на заплахите си направи невероятна реклама на блогърката и на това клипче и вече всеки втори разбра за пореден път колко му акъла и ценностната система.Неслучайно италианската мафия винаги мълчи и напълно игнорира неудобни мнения на известни личности, защото после се разчува още повече и един вид си признават с реакцията си.
50
10
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
ПЪРВО -ТАЗИ ЖЕНА С КАКВО ГРАЖДАНСТВО Е? Това е *** журналистка която иска да смачка Свободата на Медиите-с заплахи с прокуратура и Посолството на САЩ - тя явно иска да няма български медийни герои-било това и леко глуповати но искренни в своята обич към българите и БЪЛГАРСКОТО !-тази жена по много елементарен начин е компрометирала Динко с медийна интрига и пошлост имитирайки по най грозният начин отношенията на Динко и приятелката му -Целта е ясна- НЕ е ДИНКО-А Свободата на Медиите в БГ
49
2
 
8
 
! Отговори
А.Хекимян преди 6 години
Динку - супергероя на БТВ
48
3
 
24
 
! Отговори
Суека преди 6 години
Този се оказа поредният български *** от провинцията дето го показаха един път по ТВ и се помисли за нещо повече от това което е а именно СЕЛСКИ БЕК с пари нищо повече ! Чалгар отвсякъде пропаднал !
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимно 38Дайте да видим вашата,или ви е срам
46
5
 
29
 
! Отговори
Татяна Кристи преди 6 години
Първо си пъхам носа в чужди работи, после рева, че ме заплашват.
45
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Погледнете снимките от топ статиите на сайта в момента. Няма нужда от коментар...
44
4
 
26
 
! Отговори
тълковен речник преди 6 години
блогър = еволюирал вид селска клюкарка; безделник, чийто живот се върти около това да обсъжда други хора, които не познава
43
3
 
22
 
! Отговори
Бау преди 6 години
"Може да съм репетирал за някоя сцена, не знам" Това ми е най-любимата част от дебилното му оправдание :)
42
6
 
25
 
! Отговори
от мен преди 6 години
Ми това е , селска мутра си е !~
41
14
 
25
 
! Отговори
мухата преди 6 години
...що се отнася до "блогърката", или поповото прасе, както много удачно я опреличи Динко, може само да му диша прахоляка - до днес никой не беше чувал за нея! Да взема да се оплача, че Лили Иванова ми досажда по телефона, та да се отъркам и аз у нечия слава ли?...

Спонсорирани публикации