Арестуваха Динко, ловецът на мигранти. За отвличане и побой

Задържан е за 24 часа по сигнал на човек, който твърди, че е бит
13 юли 2017 07:00,
127
Арестуваха Динко, ловецът на мигранти. За отвличане и побой
Снимка: архив "Булфото"

Динко Вълев, прочул се като ловецът на мигранти, е арестуван вчера за побой. Той е задържан за 24 часа по сигнал на човек, който твърди, че е бил бит от него.

Според свидетеля Вълев се опитал да го отвлече, съобщи bTV. Полицията все още изяснява случая.

Това е поредният случай, в който Динко е обвинен от пострадал в побой. През април приятелката му Деси обяви публично, че я е пребил жестоко в къщата си в Ямбол.

Тогава младата жена внесе жалба в полицията и си издейства ограничителна заповед. Въпреки това тя призна, че се страхува за живота си. Динко обаче отрече и обвини гаджето си, че била пияна и сама се е наранила, а после я нарече луда.

За жестокия побой разказаха първо близки на Деси. По-късно и самата тя призна за юмруците от първо лице. Деси обвини Динко в редовно малтретиране.

Още по темата
"Той ми каза:"Ела да те прегърна", а аз казах, че не искам. Той посегна и ме удари", разказа през пролетта Деси за поредния побой. "Аз станах и той ми се разкрещя и започна да ме удря по главата с юмруци, започна да ме дърпа за косата. После поиска да си отключа телефона, за да го провери", описа ужаса Деси.

Десислава отказала да си отключи телефона и това отприщило още по-агресивно поведение у Динко. Той взел нож и казал "Сега ще те подстрижа, сега ще видиш ти."

От страх жената отключила телефона си и му го дала. Тогава Динко я ударил в бъбреците и тя паднала превита на земята. Казва, че трудно е дишала, а Динко й взел палеца, за да отключи отново телефона. Кошмарът продължил близо час.

Динко взел по-голям нож и се опитал да й отреже част от косата, тя се опитала да се дръпне назад, но той я удрял през цялото време. Завлякъл я до банята, влязъл и той и заключил вратата. Тя няма ясен спомен колко дълго са останали там – 10 – 15 минути.

Версията на Динко тогава беше разпространена в клип в социалните мрежи. В него той се обръща към момичето с думите: "Нит съм те бил, нит съм те заключвал в банята. Разкажи колко пияна беше, как падаше, как се търкаляше. Как викаше "Ще се самоубия". Защо не ги казваш тези неща".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
2
 
! Отговори
Cortes преди 6 години
Ако щете ми вярвайте но в Ямбол, мутри, ченгета, прокурори, следователи са се оплели като свински черва, само една менте жалба стига да съсипеш някого, стига да платиш на когото трябва или да си приятел с някой от власт имащите, май е време от Вътрешния Отдел в София да поразбутат самозабравилите се държавни баровци в този затлачен провинциален гьол.
94
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 101Излиза ,че при първият донос срещу всеки един ,може да се арестува. Настъпват мрачни времена като в Средновековието . Демократични .Не думай!?Това си е патент на комунизъма, в който още се валяме заради такива като теб.
93
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, тази статия за побоя над Деси ли е, или за "човек, който твърди, че е бил бит от" Динко!?!?!?!? В смисъл... ко стаа ся тукаа!?!?!?
92
3
 
7
 
! Отговори
СЪНУВАТЕ ЛИ БОЙКО преди 6 години
До ГробокопачНа такива червени чотури като теб само тикви им се привиждат навсякъде! Тука ако публикуват рецепта за баница, пак ББ ще ти е крив нали.
91
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
изпълнениета на тоя динко малко мязта на изпълненията ким-чо - пуска през седмица "междуконтитентални" ракети, да напомни, че и "той е в играта" ...ефтини са вече тези номера ... и изобщо - всичко вече доста поФтиня ...
90
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Вярвай само на половината от това, което виждаш, и на нищо от това, което чуваш."-Едгар Алън По
89
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Излиза ,че при първият донос срещу всеки един ,може да се арестува. Настъпват мрачни времена като в Средновековието . Демократични .
88
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАсъл активно мероприятие от сенчестите фактори, които бяха изхвърлени от властта благодарение на собствената си глупост
87
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
героя на ***
86
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия обвинения трябва да се докажат. Ако го пуснат - спирам да чета днес.бг, както американците спряха да гледат Сиенен
85
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Перата ,сега Динко арестуван . Ще ми арестуват бежанци ли ?..... Явно са скалъпени тези арести заради т.н. бежанци и се внушава на другите ,сакън де не сте посмели да пипате ,,бежанците ,,Мяза на ,,активно мероприятие ,,И навремето при комунизъма правеха такива номера ,ама го правеха правокуме та в очите а сега го правят по демократично ,лицемерно ,подло и в гърба. Ще посягат на ,,бежанците ,,ли?
84
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко си го създаде да даде едно рамо на патриотарите и да се отърве от десните. Разбра наш'то момче, че евтините номера много минават. Пък и медиите и те наши хора. Който плаща, той поръчва музиката.
83
4
 
25
 
! Отговори
extremist преди 6 години
Я СПРЕТЕ ДА ГО ПОКАЗВАТЕ ТОЯ БАБУИН ПО МЕДИИТЕ; ИМАШЕ ВРЕМЕ КОГАТО МАЙМУНЧЕЕЕЕТО ОТ СНИМКИТЕ БЕШЕ НЕОБХОДИМ - СЕГА НЕ Е...
82
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да хвърляме кал по Динко е елементарно. По важното е кой ни натрапва подобни медийни звезди. Мисля че тези "призраци" се кикотят някъде скрити и трупат своите богатства, алчни за все повече и повече, а нас пращат за зелен хайвер. Днес Динко, утре някой друг.
81
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изключително примитивно и земеделско ( да не използвам друга дума) мислене! Какво означава целият град знае? Институциите работят с факти, а не това какво казал шофьорът Иван на продавача Стоян на две ракии!---Изключително наивно мислене, да не използвам друга дума. Тия факти, с които работят чакат да им дойдат като висше прозрение или просто трябва да си изкарат главите от з*дниците? Тоя го покровителстват отгоре защото с неговото шоу и това на Перата се манипулират обществените нагласи.
80
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е поредния селянин-престъпник, който се издигна в някакъв медиен образ, който се дава за пример и се представя за интересен. Да не говорим, че същия образ е и нашия "любим"премиер. Много се изпростя в България.
79
2
 
16
 
! Отговори
до 84 преди 6 години
Изключително примитивно и земеделско ( да не използвам друга дума) мислене! Какво означава целият град знае? Институциите работят с факти, а не това какво казал шофьорът Иван на продавача Стоян на две ракии!
78
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То простите хора се възхищават на онзи с плацентата, че набил лекарка, пък на Динко ли няма да му се радват за едната шепа набити мигранти.
77
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наркотици, бежанци и так дальше е хобито на Динко. Основното е скрап-ът. Преди няколко седмици се обърна" негов " камион. И представете си той докара най скъпия автокран, за да го вдигне. Друг такъв в държавата нямало. Та и кранът и камионът са негови на кукува лято.
76
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя *** ни го натрапиха за "народен герой" от медиите на Дебелото. Шумкарите от край време мразят достойните хора и винаги избутват нагоре само разбойници.