Добрички суджук вече няма: Мартинов ми съсипа бизнеса!

Бизнесменът с "месните поръчки" е свидетел по делото
28 юли 2017 10:15,
150
Добрички суджук вече няма: Мартинов ми съсипа бизнеса!
Снимка: архив, Булфото

Бизнесменът, пълнил и предавал суджуци на бившия вече депутат от ГЕРБ Живко Мартинов, е фалирал.

"Искаше да бъде направен по определена рецепта от него, как да бъде направен, защото суджука е за еди кой си, ако не му харесал суджука, после всички сме умрели", споделя пожелалият да остане анонимен мъж от Добрич.

Още по темата

След три години бизнесменът решил да откаже да изпълнява поръчките му: "Той обаче (Живко Мартинов – бел.ред.) изпълни заплахите, с които преди това само ме плашеше. Написаха ни актове от НАП и направо ни разбиха. Приключих с бизнеса. Хората, които работиха във фирмата останаха на улицата и това е", отсече бизнесменът пред bTV.

Той разказа, че е бил убеден от ексдепутата да си плаща със суджуци, защото бил в някакъв списък: Бяхме задължени да го правим, защото иначе имаше думи: "Ще ви съсипя бизнеса, приключва мача за вас и т.н.", каза бизнесменът.

Вече два дни Живко Мартинов не е депутат, след като самият той се отказа от мястото си в НС.

Скандалът около него гръмна миналия петък, когато главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета му и образува наказателно производство.

Впоследствие стана ясно, че Мартинов поискал от добрички търговец на няколко пъти да му бъдат предоставени общо 4 тона суджук, като го е заставял за това под претекст, че е включен в списък с лица, които трябва да подпомагат политическата дейност на ГЕРБ и ако не го направи, ще понесе неблагоприятни последици.

От името на премиера Бойко Борисов били искани и около 60 кг телешка пъстърма, филе "Елена", както и ремонт на партийния офис в Добрич.

Часове след скандала министър-председателят поиска смяна на ръководството на ГЕРБ в Добрич, която вече е факт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
34
 
! Отговори
КОЙ РАЗПРЕДЕЛЯ? преди 6 години
БОРИСОВ НИЩО НЕ Е ПОКАЗАЛ. ТОВА СА НЕГОВИ ХОРА, ТОЙ ГИ Е ИЗБРАЛ И ВСЕКИ ОТ ТЯХ СИ Е ПЛАТИЛ КРУПНА СУМА , ЗА ДА БЪДЕ ДЕПУТАТ.БОРИСОВ РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ СЕГА.
35
3
 
26
 
! Отговори
Герберскисуджук преди 6 години
ОСТАВКА ХАЙДУЦИ!
34
2
 
33
 
! Отговори
gkkjk преди 6 години
Преди няколко години ,военния с охлювите как застреля банкерката.Каза знам ,че направих лошо нещо,но повече не можех.Този добре поне ,че се е въздържал от разстрел.
33
2
 
42
 
! Отговори
Национални предатели преди 6 години
Нагледно доказателство че ако не снасяш гребаджийте си фалирал! Айде *** сега да развиваш бизнес в БГ.
32
3
 
27
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
ДОКАТО СДС ОГРАБИХА ВСИЧКО, ОСТАВЕНО ОТ СОЦИАЛИЗМА, ГЕРБУРАЦИТЕ ГРАБЯТ ВСИЧКО, КОЕТО ПОЛУЧАВАМЕ ОТ ЕВРОПА.
31
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типично за ГЕРБ. Някой изобщо мисли ли, че ГЕРБ правят нещо друго от 2009-та, когато взеха властта в България?! Суджукът е по-лекият случай, по-тежкият е когато ГЕРБ направо ти взима фирмата.
30
39
 
5
 
! Отговори
55 преди 6 години
На този страхливец какво му е пречело да съобщи по-рано на полицията. Борисов е показъл, че не търпи такава корупция и има много уволнени за това.
29
4
 
7
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
до 32Ми то нови няма бе човече , кои не са мили свързани по някакъв начин или са протежета да не кажа преки роднини-наследници на комунистическата върхушка? Има ги повсеместно в управлението на ръководни позиции в народното събрание и всяко държавно учреждение.Като комунисти визирам *** натегачи членове на бкп и децата им държащи властта в момента. Ето докажи ми че греша. Дай ми поне 3-*** , които са случайни във властта, имай предвид че съм готов да идеме и до комисията по досиетата.
28
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Определено има корупция в НАП и би трябвало оттам да тръгне разследването, защото явно са изпълнявали политически поръчки. Ама като знаем каква е прокуратурата тук.....
27
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Stefko 88 27Абе, вие като тия от приказката " Кой ми с..а в гащите"!!!! СТИГА ВЕЧЕ С ТИЯ КОМУНИСТИ, СТАВАТЕ СМЕШНИ И ЖАЛКИ!!! Ами оплачете се на франсетата, от там тръгва комунизма, Томас Ман и разни други....да не говорим за Маркс и Енгелс!!! Айде там - претензиите към немчурята!!! А па като гледам как бившите страни от соцлагера са прокопсали....Орбан още малко ще стане пръв приятел на Путин, а Прибалтиките едва дишат....КОЙТО Е ОБЪРНАЛ ГРЪБ НА РУСИЯ загива!!!!
26
0
 
23
 
! Отговори
НАП преди 6 години
Депутат ,Политик +НАП = грабеж и фалити на всичко българско.
25
0
 
36
 
! Отговори
2 преди 6 години
дори да си напълно изряден,което си е направо чудо,пак могат да те съсипят въпросните служби,на принципа трябва да докажеш, че нямаш сестра
24
0
 
59
 
! Отговори
НАП преди 6 години
НАП унищожава малкия и средния бизнес в България . Нито един данъчен инспектор не е осъден .По зле сме от Комунистическо време
23
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставката на Тиквун тога? Някой въобще представа ли си това да се случва и той да не знае? Добрич е само един град. Има още много.
22
16
 
19
 
! Отговори
Stefko 88 преди 6 години
много пъти съм казвал и ще напомня факта:Всяка държава , която си преследваше комунистите сега е по-добре от нас.
21
1
 
57
 
! Отговори
ОСТАВКАТА 3 преди 6 години
Така ГРОБарите съсипаха и фалираха малкия и среден бизнес в цялата страна.....За да преяждане със СУДЖУЦИ, пастърма и БАХУР.....а България намалява като население с по 200 000 човека годишно при ГЕРБераските управления!!!!!
20
1
 
61
 
! Отговори
Агент Леший - КГБ преди 6 години
Че то навсякъде в България е така. Местния депутат от ГЕРП коли и беси. Назначава и уволнява кадри във всички държавни и общински структури и фирми. Минава ежемесечно през всички частни фирми и ги рекетира. Определя политиката на НАП, ХЕИ, ДНСК,РИОСВ и др. -кого да проверяват и да глобяват, кой да не се пипа. На кого да се измъкнат пари нелегално.И това не е от вчера. Вие българите да не би да падате от МАРС? Все едно , че не сте знаели.
19
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи НАП са рекетьори!Нали без тях,няма половината пенсии,заплати и социални помощи!Май ще излезе,този ,който не си плаща данъците и таксите е герой!Егати и държавността!Егати манталитета!Май,затова половината ни история е под някакъв вид робство!
18
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно сега ще бъде, дали тези НАПаджийчета натегачи, които са изпълнили поръчката на местния гербер, да съсипят бизнеса на човечеца, дали ще се озоват на подсъдимата скамейка, редом до този Мартинов? За превишаване на правата си, рекет и участие в организирана престъпна група. Но като знаем какви корумпета са съдии и прокурори - едва ли.
17
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съвсем случайно звездите в логото на ГЕРБ оформят СУДЖУК