Хайките по морето – PR или упражнение по управление?

Вреди ли поведението на Симеонов на имиджа на кабинета?
14 авг 2017 10:45, Петя Славова
142

Вицепремиерът Валери Симеонов се появи в нощен клуб в Слънчев бряг, за да бори шума от дискотеките по морските курорти. Клиентите обаче освиркаха визитата му с думите: "Оставка".
Още по темата

"Действията на вицепремиера не са политически PR. За да бъде такъв в ситуацията трябва да има политик, а в нея няма", заяви експертът и режисьор Нидал Алгафари в студиото на "България сутрин".

Той попита риторично защо Валери Симеонов не потърси сметка какво се случи с фалиралата банка КТБ, вместо да се занимава с нощните заведения.

PR експертът Арман Бабикян подкрепи думите на събеседника си пред Bulgaria ON AIR и определи създалата се ситуация като комична. Той твърди, че ставаме свидетели на поредното доказателство как "някои хора се упражняват да управляват".

"Управлението на държавата е сложна група от системи. Валери Симеонов е вицепремиер и като такъв, той трябва да задава дневния ред на министрите, не нещо друго", твърди Бабикян.

Вицепремиерът получи остри реакции от страна на посетителите на нощния клуб в Слънчев бряг, което Алгафари обясни с думите: "Каквото повикало, такова се обадило".

"По-страшното е как в заведението са присъствали достатъчен брой чужденци, които идват от държави, устроени по съвсем друг начин и много трудно би могло да им се обясни какво прави един вицепремиер в България", отбеляза режисьорът.

Гостите бяха единни, че поведението на Валери Симеонов вреди на имиджа на кабинета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
5
 
6
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
Мога да се обзаложа, че тези, които скандират "оставка " дори не ходят на избори.
90
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щяло да има публикуване на записи на нечии молби да го направят главен секретар на мвр?!
89
11
 
9
 
! Отговори
Стига преди 6 години
Симеонов, не спирай да ги проверяваш! На прав път си! Криминалните ще си крещят колкото си искат, но нормалните хора ще те подкрепят. Тази дупка трябва да се разчисти от дребните мошеници, за да започнат да идват по-качествени туристи. Медиите, не насърчавайте нарушенията на закона, вие сте подстрекатели!
88
0
 
9
 
! Отговори
Чобака преди 6 години
А в кварталите на кафевите кога?
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цанков камък е камък срещо хидролога сокол,заради намеренията му да предприеме нещо срещу Франкенщайн.
86
3
 
8
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До Цанков камъкИ една година им е много на ГЕРБ&Пейтриътс. Големи комици са.
85
0
 
4
 
! Отговори
Spens - Nachaloto преди 6 години
"Пушил съм с Камора и на звездите отбора,пушил съм в движение на DJ СТАНЧО на мотора,пушил съм на много места с много различни хора, ...И знаеш ли кога всичко ще е наред? - Когато провокираш в теб добрия поет и тази система пред всички ви да заработи,и всички *** да станете ПАТРИОТИ."
84
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За силен шум живеещите/жителите наоколо обекта издаващ силен шум,а този обект е възможно найразличен по вид,време на появяване и т.н. при измерен с технически устройства за честоти,мощност и други характеристики,които всяват неприятност зза слуха и здравето като стрес,уплаха,нагнетяване на страх,психологическо напрежение и подавление на полжителни емоции и благоразположение подават оплакване,завеждат дело и нататък съдията удря с *** и постановява кои печели и кой плаща,също с фискалната памет.
83
1
 
12
 
! Отговори
хм преди 6 години
Този неграмотен, пишман- патриот до вчера искаше да махне прослуженото време за да си експлоатира работниците.Искам да гласувате още за такива образи.
82
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов дали ще махне Сименов сега , нека да видим СЛЕДВА............
81
3
 
11
 
! Отговори
СЕРИОЗЕН СКАНДАЛ преди 6 години
ЗА ТАКЪВ СЕРИОЗЕН СКАНДАЛ ПРИМЕРНО В ГЕРМАНИЯ ЩЕШЕ СИМЕОНОВ ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЕН ОТ ДЛЪЖНОСТ
80
0
 
7
 
! Отговори
ХМ до Трезвен преди 6 години
*** я направиха глупаците с власт ,я ми кажи в коя държава се съсипва цял бранш или се забранява на цял град да извършва икономически дейности.Ще продължава да е *** ,аз лично не бих вложил и един лев в страна управлявана от лабилни марионетки дето ще ми съсипят бизнеса защото големите им братя са им дали някои лев да си прокарат глупави закончета.Щастливи кокошки,Еко-рекет,неадекватни закони на всеки 2 години .Гледаи си ПР простотиите по платените чужди телевизии и сайтове .
79
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОСТАВКАОСТАВКАОСТАВКАОСТАВКА
78
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има си наредби,които регламентират как да се процедура при проблеми със шума.Има си хора, на които им се плаща, за да проверяват нарушители и да им издават наказателни постановления.Тая акция на минпред-а чиста проба злоупатреба с власт и доказва неработетаща адаминистрация, която от къде се издържа? Значи ще ви взимат данъци за администрация и после ще ви спират музиката докато почивате.Ама няма да се веселите бе ,марш да правите деца за казармите на Каракачанов.
77
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еманация на неработеща държава, щом съответните институции пълни със служители дето им плащаме заплатите не могат да си свършат работата, и са нужни премиери и вицепремиери да се оправят с две кръчми. За КТБ Господ ли трябва да слезе?
76
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
plovdiv24 - *** скапаната смесица - партийна и жълто-кафява медия, от типа кой - къде паркира, една лелка се оплака, сензация, потрес, кметът обясни че 5 години ремонт на 2 км улица е нормално. Всички с мнение различно от това на кмета, "спъват развитието на града". 20 милиона платени за билетна система, която не работи и вече 2-ра година не успява да стартира е нещо по което много удобно се мълчи. Случайност?
75
0
 
6
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Предлагам вместо депутати да се избират ПР специалисти,да има актъори за сцените и без това всичко вече е телевизионно шоу ,а не държавност.Тази глупост я изтървах ,все пак е лято.Чудя се този какво точно играе в акцията на полицията ,по закон няма никаква изпълнителна власт ,а само законодателна.
74
13
 
6
 
! Отговори
Цанков камък преди 6 години
Кръв и газ пикаят комунистите от яд, че правителството си върши перфектно работата.Аз затова гласувам винаги за НФСБ, защото Симеонов е сериозен човек, не като престъпниците Станишев, Орешарски и Нинова, които направиха тази анархия в Слънчев бряг.Пожелавам на това правителство поне още два мандата!
73
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз нямам против държавата да се намесва, ама защо никой не закача ромите?Именно патрЕотите дойдоха на власт с много, ама много големи приказки в тази насока как ще въведат ред.И какво? Броят българите в чужбина (един го броят за трима) и обикалят дискотеките. Няма що.
72
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато хората викат оставака, тия все не чуват.Обаче дискотеките им пречат.А бе избирателно се слуша тука и те така.А после що не гласувам? Ами защото НИКОЙ НЕ ЧУВА , ай за това.Те били държавата, добре. Тогава не ме търсете за нищо и държавейте сами, не ми пука.