Хайките по морето – PR или упражнение по управление?

Вреди ли поведението на Симеонов на имиджа на кабинета?
14 авг 2017 10:45, Петя Славова
142

Вицепремиерът Валери Симеонов се появи в нощен клуб в Слънчев бряг, за да бори шума от дискотеките по морските курорти. Клиентите обаче освиркаха визитата му с думите: "Оставка".
Още по темата

"Действията на вицепремиера не са политически PR. За да бъде такъв в ситуацията трябва да има политик, а в нея няма", заяви експертът и режисьор Нидал Алгафари в студиото на "България сутрин".

Той попита риторично защо Валери Симеонов не потърси сметка какво се случи с фалиралата банка КТБ, вместо да се занимава с нощните заведения.

PR експертът Арман Бабикян подкрепи думите на събеседника си пред Bulgaria ON AIR и определи създалата се ситуация като комична. Той твърди, че ставаме свидетели на поредното доказателство как "някои хора се упражняват да управляват".

"Управлението на държавата е сложна група от системи. Валери Симеонов е вицепремиер и като такъв, той трябва да задава дневния ред на министрите, не нещо друго", твърди Бабикян.

Вицепремиерът получи остри реакции от страна на посетителите на нощния клуб в Слънчев бряг, което Алгафари обясни с думите: "Каквото повикало, такова се обадило".

"По-страшното е как в заведението са присъствали достатъчен брой чужденци, които идват от държави, устроени по съвсем друг начин и много трудно би могло да им се обясни какво прави един вицепремиер в България", отбеляза режисьорът.

Гостите бяха единни, че поведението на Валери Симеонов вреди на имиджа на кабинета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
16
 
! Отговори
Патриотите се дънят преди 6 години
Боко е хитър мутрак. Даде власт на "реформаторите", те се о.раха, хората не гласуваха за тях и ги отстрани от пътя си. Сега на ред са "патриотите". Боко ги пуска по пързалката, а той на спокойствие краде милиарди. С циркове като на Валерката, никой няма да гласува за тях след година.Много хитър се оказа Бочко, въпреки ниската си култура и интелект, играе мръсната игра перфектно. Роден е за мизерии.
70
4
 
8
 
! Отговори
TPE3BEH преди 6 години
Като чета коментарите и как медиите отразяват случилото се, за пореден път се убеждавам че по нашите географски ширини живее едно много диво племе и скоро няма да има оправия.Прасетата си харесват *** и не искат промяна, това е!Мутрите ще контролират черноморието, хората ще си пушат в заведенията и всичко ще си е по стару му, колкото и да се напъва въпросният вице.
69
3
 
7
 
! Отговори
да преди 6 години
ред по Черноморието ще има !!!на близо 30 годишната анархия по морските ни курорти ще бъде сложен край !!!а това, че на разни дрогирани, пияни или каквито са там бо'клуци това не им харесваняма значение
68
0
 
8
 
! Отговори
ha ha ha преди 6 години
Чист ПР!Симеонов, защо не направи тази показна акция в началото на месец юли, а сега - 15 дни преди края на силния сезон????????????????Ааааааа, като послушно пуделче изпълняваш заповедите на началника си за отвличане на вниманието от съществено важните проблеми.Цирк, напълно безсмислен цирк в края на сезона.А шумната музика в определени жилищни квартали кой ще я бори?Не курорт, а място за постоянно пребиваване! Там - кога? Ще смеееш ли да попиташ началника си, а?
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ей тук линка е по-директен news.plovdiv24.bg/740779.html
66
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам Далавери Симеонов, да иде в махaлата на тридневна цигaнска сватба, и да им конфискува техниката...
65
1
 
11
 
! Отговори
Винкел ЕООД преди 6 години
Много хора се питат: Защо Валери Винкела забрави за "ромската" престъпност и отиде да се "бори" с шума в Слънчев бряг? Сигурен съм, че точно по времето, в което се е правил на бос на мафията в Слънчака, по селата ромовете са избивали, изнасилвали и крали от възрастни българи. ОК. Нека полицията наложи реда в Слънчев бряг и по морето. Ще е прекрасно. Но защо Валерката е там? С какво помога? ПР-че ли си прави, демонстрира власт пред стари противници? Смешна работа!
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха сега тоя тарикат да прояви равенство за всички и да приложи закона, който така яростно защитава. Да се отзове на проблема на човека от тази статия, да видим колко е отворен пред електората от Столипиново: https://plovdiv24.bg/***/plovdiv/Zhitel-na-Stolipinovo-za-svoite-sukvartalci-Subirat-se-kato-hlebarki-740779
63
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Влерка, пич майнна.До година премиер.
62
0
 
17
 
! Отговори
? преди 6 години
Защо Валерката не отиде да спре музиката в Столипиново?
61
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същата работа като цирка на Бялата Златка пред джамията и на границата с бабата туркиня! От 2000 дискотеки отишъл пред 2 и голям праз! Га ти вицепремиера, то си има органи бе! Винкела докога ще ги наонбиколи всичките?
60
1
 
13
 
! Отговори
Хайките по морето- преди 6 години
ПАТРИОТАРСКИ ЦИРК!
59
1
 
10
 
! Отговори
55 преди 6 години
Държавата е полицията, а не самодейните ПР сценки на Винкела. Ефектът дори за него е отрицателен, но той явно няма интелект да го разбере.
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не искам да се затваря Слънчака бре, Симеонов :))))Напротив, нека го има - който иска да си пие до зори и да пее с цяло гърло, да си ходи там. Който иска да почива на тишина - да знае, че там не му е мястото и да ходи другаде.
57
2
 
7
 
! Отговори
до 55 преди 6 години
Какво е това намесване на държавата?Прах в очите и отчитане на дейност.Честно да ти кажа такова изкривено ПР използване на държавния ресурс с цел смачкване на някого или нещо, е нямало и по времето на Сталин.
56
0
 
5
 
! Отговори
Гробокопач Лайкучка преди 6 години
До АнонименМалките заведения патриотарче, не са "тарикати", чинно са си платили рекета, навреме хихихих
55
1
 
19
 
! Отговори
:) преди 6 години
Ако бяха направили полицейска хайка и бяха арестували 10-20 дилъри на наркотици, щях да ги поздравя. Самото участие на политик в полицейска работа говори само за едно - жалък и смешен PR.
54
1
 
9
 
! Отговори
хм преди 6 години
Мен ми смърди на *** с малко власт и показно използване на държавата за разчистване на лични сметки.В България е точно по този начин,всяка вчерашна мишка става дипломат-министър и службите почват да и играят по свирката.Номенклатурата си е същата от едно време.Суджуци-номенклатура ,печки и НПО.
53
7
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Лафът 'Няма държава' се чува постоянно,но когато държавата се намеси започва пакголямо плюене.Какво искаме май не ни е ясно.
52
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нито е ПР нито е упражнение, а е активно мероприятие за отвличане на фниманието от суджук гейт!