Хайките по морето – PR или упражнение по управление?

Вреди ли поведението на Симеонов на имиджа на кабинета?
14 авг 2017 10:45, Петя Славова
142

Вицепремиерът Валери Симеонов се появи в нощен клуб в Слънчев бряг, за да бори шума от дискотеките по морските курорти. Клиентите обаче освиркаха визитата му с думите: "Оставка".
Още по темата

"Действията на вицепремиера не са политически PR. За да бъде такъв в ситуацията трябва да има политик, а в нея няма", заяви експертът и режисьор Нидал Алгафари в студиото на "България сутрин".

Той попита риторично защо Валери Симеонов не потърси сметка какво се случи с фалиралата банка КТБ, вместо да се занимава с нощните заведения.

PR експертът Арман Бабикян подкрепи думите на събеседника си пред Bulgaria ON AIR и определи създалата се ситуация като комична. Той твърди, че ставаме свидетели на поредното доказателство как "някои хора се упражняват да управляват".

"Управлението на държавата е сложна група от системи. Валери Симеонов е вицепремиер и като такъв, той трябва да задава дневния ред на министрите, не нещо друго", твърди Бабикян.

Вицепремиерът получи остри реакции от страна на посетителите на нощния клуб в Слънчев бряг, което Алгафари обясни с думите: "Каквото повикало, такова се обадило".

"По-страшното е как в заведението са присъствали достатъчен брой чужденци, които идват от държави, устроени по съвсем друг начин и много трудно би могло да им се обясни какво прави един вицепремиер в България", отбеляза режисьорът.

Гостите бяха единни, че поведението на Валери Симеонов вреди на имиджа на кабинета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** в Парламента , не само това превърнаха Парламента в Ромски Пазар
10
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слънчев бряг отдавна си е курорт. Ако на тебе не ти харесва , щото си беден или стар ...Има други места. Курорта е един от най-посещаваните в източна и централна Европа. А тоя да спре да се излага ...защото е заМ. Министър председател. Прави лошо за държавата ...пред очите на стотици чуждестранни туристи.
9
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валери - страшилището на турските бабички и DJ-ите
8
5
 
19
 
! Отговори
Teodor преди 6 години
Слънчев бряг отдавна не е курорт за почивка. Да се търси отговорност от всички, които позволиха през последните 20 години от зелен и спокоен курорт, да се превърне в алкохолна дестинация. А Далавери само търси бърз ПР с тия акции, които са насочени срещу хора, съзнателно предпочели курорта заради нощния живот там.
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оппааааа...нещо да не мви забраниха клипа от на Тиквата хората, а?Що ? Да не видим излагацията на вицепремиера? На заместника на Тиквата?
6
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
некси ми е много смешно как разни режисьорчета и PR-и говорят за акции в заведения които видимо нарушават всякакви наредби и закони
5
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вой до небесата защото някой е развалил далаверката :)
4
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-смешно нещо не съм виждал.Далавери дойде с обещания да бори ромската престъпност и раждаемост, вместо това мери децибелите на диджей Станчо...
3
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Муахахааха..тоя селяндурр вицепремиер ли бил? Муаахахахахахаха
2
3
 
20
 
! Отговори
Опасен чар преди 6 години
Седер ага се кротна, сега Валери бей го замества, преди него беше Москов ефенди. Всичко е по изпитания сценарий на султан Бойко :)
1
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен се кротна, но пък тоя *** Симеонов пощуря.Нищо не се губи в природата!

Спонсорирани публикации