България на яростна война с британските пияници: Край на запоя!

И на Майорка пропищели от пияндетата: Ходях голи, спят по улиците!
97
България на яростна война с британските пияници: Край на запоя!
Снимка: Булфото, архив

Българските власти скочиха срещу денонощния запой в курортите си, което означава и срещу британците, любители на алкохолния туризъм.

Така че тези, които тръгват към България, ще се окажат неприятно изненадани, тъй като страната започна "война срещу шума", пише "Дейли мейл".

Още по темата

Страната се превърна в Мека за британците, които искат евтин алкохол и шумни партита на плажа, но сега ще трябва да се пробудят от умопомрачението си.

Вицепремиерът на България Валери Симеонов обеща да премахне пиянството на публични места и силната музика. Той поведе два полицейски "удара" срещу нощни клубове в популярния сред британците Слънчев бряг, пише изданието.

"У нас - беззаконие и вакханалия, терор на тарикатите над нормалните туристи и граждани - ще го променим!", цитира "Дейли мейл" пост на Симеонов в социалната мрежа Facebook.

Той обеща още, че ще привлече по-платежоспособни туристи по българското Черноморие.

Един от музикалните фестивали на Слънчев бряг, бе отменен вече. Организаторите са притеснени заради мерките на властите срещу силната музика и алкохола.

България, която бе посетена от 281 хиляди жители на Обединеното кралство миналата година, не е единствената страна, която е уморена от летуващи британци.

През юни на испанския остров Майорка британски туристи бяха снимани да се разхождат голи по улиците посред бял ден, да носят секс кукли, да спят по тротоарите пияни, докато местните власти се опитваха да ги накарат да престанат с лошото си поведение.

В курорта Магалуф, една от най-популярните дестинации в Майорка за британските туристи, която се слави с евтин алкохол и няколко нощни клуба, местният общински съвет нареди на яхтените компании да не приемат пияни туристи на борда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
81- Аз съм фен на харема. Това е едно нещо, което е по-хубаво при тях, отколкото при нас. Е Прибираш се, а 4-5 красиви жени почват да те ласкаят и да ти слугуват. Кой би отказал ? Можи би, ако бях момиче, друго щях да говоря, ама не съм.
70
1
 
6
 
! Отговори
42 преди 6 години
До саламНе, либерална вакханалия, а не християнска култура. Но нали за вас в исляма изневярата на мъжа не е грях, дори и да е хомо, а за харемите и многоженството, няма какво да се коментира колко гнусна работа са. Мъжът е като коча в стадото. Така че не ми хвали примитивния си ислям.
69
12
 
1
 
! Отговори
Salam al Bal преди 6 години
Christianska cultura...
68
8
 
1
 
! Отговори
Organ преди 6 години
Bg golemi pianisti praviat kakophonia i dandania da nadvikvat angliiskite pianisti...christianski moral i christianski cennosti v civilizovanata europa...vaiiiii....
67
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спаазването на законите преди всичко от всички без оглед на произход,раса пол и властимащи - това ще ни помогне да привлечем по богати туристи в това число и от Англия.Пиандетата от Англия идват тук защото това е ерекламирано в страната им от тур операторите и ако това не е така то те не биха дошли у нас.
66
2
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Английските пияндета са най-отвратителните хора на света, мислят си, че като са поданици на кралицара-всичко им е позволено.
65
13
 
3
 
! Отговори
Есенге преди 6 години
Ами Дейли мейл е с милионен тираж.И с тая новина директно ни бъркат с еди 200 милиона.Точно колкото трябват за катери и учители .
64
5
 
31
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Местен, българите са най- добрите клиенти. Колкото и да не ти се вярва, българите харчим много- повече по почивки. Но вие ни изгонихте. Вместо да оставя 2-3 хиляди евро в България за 3-4 дни, аз ги оставям в Испаноя, Италия, Гърция...хайде сега чакай пияните реднеци с по 500 лева в джоба да ти повръщат по масите..
63
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ми пука ! Запалето черноморието, ако искате. Свестните хора, които имат възможност, спряха да го посещават преди 10 години. Сега, посетителите ви са отвратителни пияници, който търсят бира за 2 лева и евтин кокаин, или каквото е модерното днес. А разни DJ, да излизат, и да казват че са "артисти" ... абе знам, че е чужда дума, ама хванете един речник, че това е най-плачевното от цялата ситуация. "Артисти" !!!! В Слънче Бряг.
62
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сгaн ... Това е. Половината ни население е сгaн.
61
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ха-хаЗащо пишеш с главни букви ? Едвам се чете. Пиши, като нормалните хора.Ако нямаме закони, утре ще се има масови изнасилвания, убийства, кражби и отвличания.
60
12
 
16
 
! Отговори
има и малолетни преди 6 години
Просто трябва да се прекрати строителството на тези евтини курорти за евтини туристи. На Златните русначета на 11-12 години формират банди и чупят, трошат всичко. Те са малолетни хлапета от дъното на обществото които пренасят дивашкия си начин на живот в България. Родителите им са прекалено нискоинтелигентни да ги възпитават. Остават потрошените курорти.
59
7
 
16
 
! Отговори
хахахахаааа......... преди 6 години
Европейски ценности и циливизация.
58
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До местенТова не е извинение, за разврата и униженията, на които е подлагано реномето на страната ни.
57
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Край с туризма. Само опера и симфонична музика до 20 часа. Моцартови дни, Малка дневна музика.
56
35
 
39
 
! Отговори
местен преди 6 години
не знам защо разни sеляндyри от незнам си къде ни дават акъл как да живеем в собствения си град.тези европейски "пияници" оставиха 350 милиона миналото лято, много повече отколкто вие просяци някога сте сънували!!!срещу малко евтин пиар сте готови да скочите срещу всеки, без дори да знаете за какво се борите. някои от вас дори не са стъпвали тука, но дават мнение за нашата работа и бизнес. ние не ви караме да идвате тук, щом ви е шумно, така, че и вие няма нужда да се месите в нашия живот !
55
1
 
6
 
! Отговори
младен преди 6 години
Ден до пладне!!!
54
10
 
20
 
! Отговори
Оптимист преди 6 години
Браво на Валери,само това му действие ме прави да вярвам,че нещо се прави в България,пък докъде ще я докарат с коалицията с Бойко ще видим,много още имат да доказват,но поне в момента не виждам друга алтернатива,така че да дерзаят и да действат,пък ние ще решим кой да изберем в бъдеще
53
12
 
10
 
! Отговори
Име преди 6 години
Не знаех,че в Бедрум ходят британските пияници... Такава *** няма как да влезне в дискотеката, а ако влезне ще излезне с ритници... Нито валери е адекватен в действията си, нито журналистите са адекватни в отразяване на случващото се... Смешен PR от рода на "валери намали децибелите в Слънчев бряг"... Отива в 2 дискотеки, спира музиката за 1-2 часа, а около тези заведения има поне още 15 бара и дискотеки... Пародия
52
13
 
30
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 6 години
Той , Валери Симеонов ми харесва с РЕАЛНИТЕ СИ действия , натиква *** хотелиери там , където им е мястото ! Да недва Бог да ме храни хотелиер , те са отпадачното от утайката на малоумието в България !!!