Ахмед Доган – скромен българин, живее в 2-звезден хотел!

Бизнесменът Димитър Тадаръков: Той не може да бъде пречупен!
21 авг 2017 10:15,
104
Ахмед Доган – скромен българин, живее в 2-звезден хотел!
Снимка: архив Булфото

"Ахмед Доган е скромен човек, който живее в хотел с две звезди. Такива са и Боянския сарай, както го наричате, същото е и край морето", заяви Димитър Тадаръков за почетния председател на ДПС, който е негов дългогодишен приятел и го посещава всяка седмица.

"Не съм член на ДПС, не знам там дали има напрежение в партията. С Доган си говорим за България и защо тук се живее зле", посочи още той.

"Децата не успяха да изядат г-н Доган. Гюнер Тахир изчезна, Осман Октай, Касим Дал, Лютви Местан - също. Един човек, който на 25 г. е прочел 23000 тома литература не може да бъде сломен и унижен. Той е еталон на българин, който обича България. Не си е позволил никога да отиде в Турция и да осъществявава политика на Турция в България", допълни още бизнесменът пред Нова тв.

Според него Доган ще излезе отново на полтическата сцена ако се появи диктатура.

"Той е българинът, който не допусна кръв в България. Един човек, който е живял в килия на смъртник не можеш да го пречупиш", каза Тадаръков за опитите Доган да бъде замесен в скандали 5 години след като е напуснал политиката. 

"Когато съм бил на срещи с Доган, той е един перфектен организатор. Когато той кани някого на среща, не кани други хора. Когато аз съм бил там, не съм се срещал с Делян Пеевски. Те може да са се срещали по друго време. Доган разполага със своето си време. Той има право на всякакъв вид срещи. Не съм в ДПС, за да ви кажа дали има напрежение или не", коментира бизнесменът.

На въпрос: "Иска ли някой в момента в България да наложи диктатура?", Димитър Тадаръков отвърна: "Дано да не се получи. Сто на сто много хора желаят това. Това са изключително силни хора".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха...слугите на Доган в акция.Този човек управлява държавата. Има влияние над милиадри левове капитал и бизнес.Тези ще ни го изкарат егати и светата вода.Скрийте се, продажници.
58
0
 
14
 
! Отговори
ДЖей преди 6 години
До АнонименВсеки се е хванал на тези милион или два все тая. Този човек е окрал толкова десетки милиони, че тези 1-2 мил са капка в морето. Незнам защо никой не говори за големите пари, а са се хванали за 1-2 мил. Един Пеевски, който се върти около него за какви пари става въпрос, та Доган само с единият хонорар е минал :)
57
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой е българин, бе?
56
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малиииииииииии, спрете АПЧЕТАТА НА ТАДАРЪКА. САШКУ ПЪК РЕЧИ: АМЕТ ЕКПЕРЕМЕНТИРА, ХИДРОЛОЛОГИЯТА МУ Е ХОБИ, КОЕТО ПРЕВЪРНА В УСПЕШЕН БИЗНЕС, ПРЕДНАТА СТИРКА БАЛТАВЕШЕ ЧЕ ЦЕПИ АТОМА В КУХНЯТА, ЕКСПЕРЕМЕНТИРА С БРАУНОВИЯ ГАЗ- МАЛИИИ НАГЛОСТТА НЯМА ЦЕНА И ИЗМЕРЕНИЯ, ДОКАРАНА Е ДО АБСУРДНОСТ- ДО ВЧЕРАШНИ КОМУНИСТИ ДНЕС ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ СОЦИАЛИСТИ БОРЕЩИ СЕ ЗА СОЦИАЛНИ ПРАВДИНИ НА БЕДНИТЕ. АМЕТ ДА НАПИШЕ КАК НАТРУПА МИЛИОНИ КАК ИЗВЪРВЯ ПЪТЯ ОТ ТЕХНИКУМА ПО СТЪКЛОДУХАНЕ В БЕЛОСЛАВ ДО ЛЕТЯЩИТЕ ЧИНИИ.
55
1
 
16
 
! Отговори
много скромни бе преди 6 години
Дай Боже всеки българин да е "скромен" като Ахмед Доган!А Тадаръков дали и той е тъй "скромен" като Доган?
54
0
 
12
 
! Отговори
cCc преди 6 години
Той е силно приспивателно за турците произведено от ДС.
53
1
 
13
 
! Отговори
venix преди 6 години
само по схемата на чаушескови ше се оправим!
52
2
 
20
 
! Отговори
Циник преди 6 години
По наглост и абсурдност...тази лъжа за "бедния Доган" може да се сравни само с твърдението , че земята е плоска!С яхта "секънд хенд" за скромните 8 000 000 ?......е излишно да се дават други примери!Направете смс къмпания за събиране на средства за агент Сава!Минаха младините , когато въпросния се снимаше с *** по голи ци ци!Човека отдавна обръща повече внимание на "духовното" събиране на милиони в зелено, и евро!
51
1
 
6
 
! Отговори
Sxemata преди 6 години
Do seega ne bqh 4uvall bulgarin da se kazva s takova grozno ime
50
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А двата милиона хонорар, г-н Хидроинжинер, къде са? Народа не забравя!
49
0
 
19
 
! Отговори
данъчен преди 6 години
Доган е скромен и беден като църковен плъх. На неговите намигания, обръчите от фирми му се отплащат с усмивки. Палата и залива Росенец са му харизани от държавата като социално слаб. А сараите в Бояна са бедни постройки като останалите къщи в Бояна.
48
1
 
24
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Тук дали прочетох една истина ! "Скромноста" на Доган започва от предворните му гавази дето не те пускат край "скромния му 2 звезден хотел" да минеш дори ! Пиле не може да прехвръкне там какво ми говори този за скромност българщина и какво ли още не ! ЛЪЖЕЦ !
47
1
 
24
 
! Отговори
АЗЗЗЗ преди 6 години
ПЕДЕРЪКОВ е ЛЪЖЕЦ.
46
1
 
23
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
ТадаръкоФ лъже! Доган нито е скромен, още повече нито е БЪЛГАРИН, нито е пестелив, а е набеден ХИДРОИНЖЕНЕР на който "случайно са броили" над милион уж за консултации!
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
44
0
 
11
 
! Отговори
знай преди 6 години
До въпрос -- много просто! от баламите Български граждани
43
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един човек, който на 25 г. е прочел 23000 тома литература++++по 3 дни четена на том е равно на 21 години непрекъснато четене. Уникална простотия !
42
0
 
27
 
! Отговори
читател преди 6 години
ако прочиташе по един том литература дневно, на Доган щяха да са необходими 63 години, непрекъснато четене. Той обаче на 25 години бил вече прочел 23000! Пита се какво е чел!
41
1
 
25
 
! Отговори
ЗАПОЗНАТ преди 6 години
ЗАЩО НЕ ПУСНАТ ТЕЛЕВИЗИОНИ ЕКИПИ ДА СНИМАТ "двузвезните "САРАИ ТАДЪРЪКА Е ЕДИН ЛЪЖЕЦ 2013 год Доган седя 2 дена в Одрин за да се срешне с Ердоган
40
0
 
30
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Значи : Всички ченгета от ПРЕХОДА -Доган, Костов, Софиянски,Премянов и Нора Анананиева, Пешо Коня,Пръвката, Цв.Цв. ,Бойко, Корнелия и т. н. на конски вагони и в БЕЛЕНЕ ! За да се оправи тая държава...