ДПС пак с призив: Вън националистите от властта!

От партията осъдиха вандалския акт в еврейското гробище
19 сеп 2017 17:00,
85
ДПС пак с призив: Вън националистите от властта!
Снимка: архив, БулФото

ДПС отново призова да се осъди участието на националистите в управлението на страната. Повод този път движението взе от разрушаването на надгробни плочи в еврейското гробище в София. За инцидента бе съобщено на 15 септември. 

ДПС нарече станалото вандалски акт на омраза, който не е изолиран случай. 

"За пореден път алармираме за липсата на нормалност в държавата. Призоваваме всички национално отговорни партии да преосмислят своето отношение към участието на националисти в управлението на страната и категорично да го осъдят и се разграничат", каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. 

Той беше категоричен, че България не може да изнася такъв деструктивен модел в Европа и в Европейския съюз. 

В същото време лидерът на ДПС посочи като положителен и градивен българския етнически модел. 

"В основата на този модел стои идеята за единна нация от всички граждани на държавата, мир, толерантност, стабилност и сигурност", обясни Карадайъ. 

Той упрекна управляващите, че не са осъдили оскверняването на еврейското гробище и плизова всички партии да излязат с обща позиция срещу вандалския акт. 

"Трябва да помним и знаем как обществото разчита участието на националистите във властта - носители на разединението и омразата, на противопоставянето, на агресията", каза още лидерът на ДПС. 

Той разкритикува и опитите участието на националистите в управлението на страната да се обяснява като нещо нормално и не опасно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: ДПСМустафа Карадайъ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Туск; "Който нож вади от нож умира"Народно поговорка.Пази се чедо да не те изтърбуши някой ятаган. Но вие продължавайте да изливате гнева, завистта, злобата, омразата и неприязеността си към турците.Това изключително ни помага да си върнем в кошарата нашите заблюдени овчици. Втората поговорка е "Каквото е повикало, такова отговорило".Не може вие да си възпитавате децата(ако ги имате въобще де) като вълци а аз моите да ги възпитавам като овце-просто няма да стане.Но щом желаете ще се срещнем!
26
9
 
13
 
! Отговори
Толерастия преди 6 години
Единствената причина да се казваш Мустафа Карадайъ е, че си криводзурлат мънгалотурчин и нямаш място в цивилизована християнска държава, долен, гнъсен потурлак!!!
25
5
 
7
 
! Отговори
турчин преди 6 години
Украйна приел закон за образованието и ние оревахме орталъка. Мустафа какво става с изучаването на майчиния език в България. В смесените райони не остана инфраструктура да не говорим за работни места. На същия хал е иобразованието и здравеопазването. Населените места се превърнаха на сметища. Държавните и общинските служби се самозабравиха.
24
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вън незаконните етнически турски партии
23
4
 
15
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Бехте и вие във властта.Видехме ви и вас.Сега какво пак си се размрънкал.За чужди права и свободи се бориш срещу нас,а в същото това време искаш съчъвствие пак от нас.Нема такъв филм,честно.
22
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен18; Доказателства? Снимки? Филмов материал? Излиза,че тогава Стара Загора е бил над 60.000 град-точно толкова колкото е сега. Хайди посмали малко да не би да са 14/10-14 убити(неволно) 10 ранено(тоже неволно) . Защо така при вас жертвите винаги са с две или три нули в по-вече? Това удоволствие ли ви дава? Не, един народ който 560 години като скот е бил под турска власт не може да даде 14.000 жертви и 10.000 роби. Просто е против съществото на материата.Но ти продължавай да лъжеш.
21
11
 
9
 
! Отговори
елитен турчин преди 6 години
До Zv.; Прав ти път ...! Заминавай, аз оставам.Стига вие сте ни гонили. Сега е ваш ред малко да бродите по света с един куфар и без пет стотинки като екскурзиянти и да видите колко хубав е светът без пари, къща,мебели, даже и чаршафи И престанете да се правите на единственните собственници на тази държава-не сте и никога не сте били такива. Бъдете умни и кротки. Не дразнете лъва и си гледайте работата защото повтори ли се 1989 год. ви е .......та и не знам къде ще спрем *** син.Кого гониш?
20
5
 
17
 
! Отговори
ТОЙ БЕШЕ ПРАВ!!! преди 6 години
Карадъй, еврейска по.длого, защо ревеш за еврейски гробове, а не ревеш за българските? Да ти покажа ли клипове, заснети от *** и турци, в които те се гаврят с български гробове!? Но вас това не ви интересува. Все пак, бо.клука Доган построи чешма на турските терористи, взривявали вагони с майки и деца.
19
4
 
7
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 6 години
Пхахахаха тоз пък борсук....
18
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТУРЧИНЪТ-ЕВРЕИН Е СЮЛЕЙМАН ПАША (СОЛОМОН ЛЕВИ)ИЗКЛАЛ ПО НАЙ ЗВЕРСКИ НАЧИН 14000 СТАРОЗАГОРЦИ И ДРУГИ 10000 ОТВЛЕЧЕНИ И ПРОДАДЕНИ НА РОБСКИТЕ ПАЗАРИ В ЕГИПЕТ.
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен15; Вече отговорих и писах по въпроса. Но погледни парламента, в коя партия кои националности са представени и ще видиш кой националист, кой демократ и либерал. А що се отнася до "*** пушки" трябва да знаеш,че и Исус е бил обрязан. Да го знаеш де, ти си си глупаво, безбожно, атеистичко изчадие-лумпенче но обрязването е чистота и здраве.За това българките лапат с удоволствие "*** пушки" без да се свинят но това е друг въпрос. Както сте тръгнали ще разделите България.
16
5
 
13
 
! Отговори
Zv. преди 6 години
Не стига,че проявяваме 100% толерантност,но и продължтоава тоя ***,дето не може да говори български да ни поучава.Вън от страната ни!И каква е тая партия въобще???
15
0
 
10
 
! Отговори
патриот? преди 6 години
До Анонимен13; Съгласен . В българският парламент са представени следните политически формирования : ГЕРБ 95 народни представители-94 българи и един турчин; БСП -80 народни представители-нито един турчин или друга националност;Обидин.Патриоти-27-всички българи; Воля 12 народни представители-всички българи; ДПС -25 народни представители от които 6 българи. Коя партия сега е етническа ДПС или останалите други. Ако ти искаш както по времето на пъдаря от Правец да бъде.Това няма да го бъде-НЕ НЯМА
14
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До елюминат -ренегат; Приятелю скъпи, казвам ти го много сериозно. Моли се ДПС винаги да просъществува, защото загуби ли ДПС - губи България. ДПС е единственната БЪЛГАРСКА партия. Има своите недъзи и слаби страни, но никога не е продала и предала България за разлика на други "български" партий. Примерно в ДПС не можете да намерите една "Кунева-Пръмова". Така, че много трябва да се внимава какво си пожелаваме. По-добре ДПС отколкото ДОСТ или там каквото и да...ДПС никога не толерира разделението
13
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички български партии да изискат вън на етническите партии дойде ми до гуша вече от гаври.
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха... националисти... Тия са толкова националисти колкото и аз марсианец.Но не мога да отрека че за сега доста добре си играят картите, за разлика от ГЕРБ.
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алибалистики.Кви патриоти, бе?Тия вече се наведоха и станаха по-тихи от водата. Само да не им спрат заплатките. Нема национални каузи, нема пенсии. Или ДПС-то да се намира на приказка. Да кажат мерси, че ни са токова мижави патиотите, че ако беха истински патриоти щеха да видят кон боб яде ли.
10
4
 
9
 
! Отговори
Осман преди 6 години
На турските комунисти не им пука за стотиците избити от израелски танкове палестински деца а за гробищата се загрижили.. Ал бирини вур йотекине: Вземи единия удари другия. За "патриотарите" продажници пък няма нужда от коментар.
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен6; Ти това в кое предание си чел? Имаш ли достоверен филмов материал за това деание или е от една приказка на пра-пра -пра баба която е спала с бея? Карадайъ в случая е прав, след нормализирането на обществото от 1989 до миналата година настъпиха пак времената в които се делим. А делим ли се скоро ще дойде времето на католонците и испанците. Имайте си го на предвид. Светът е съвсем друг и никой няма даже и пръста си да помръдне заради вас. Виждате какво казва ЕС за Испания.Мислете!
8
2
 
3
 
! Отговори
DPS преди 6 години
Sigorno ste Gulenisti a?