МВР-шефът: Спас е калпазанин, а който иска евтини билети - да страда

Радев не ще да дава пари за някой, който иска да мине метър
Обновена: 13 окт 2017 15:00 | 13 окт 2017 14:45,
65
МВР-шефът: Спас е калпазанин, а който иска евтини билети - да страда
Снимка: БТА, архив

Спас от Кочериново е калпазанин, а жертвите му също са виновни, защото са "искали да минат метър" с евтини билети.

Така вътрешният министър Валентин Радев коментира скандала от Спас, по-известен като Александър Николов. Мъжът се прочу като Facebook измамника, който ужили десетки с обещания за евтини самолетни билети в социалната мрежа.

Министърът предупреди, че всички трябва да внимават какво правят и обясни, че не могат да се хвърлят средства за хора, които не вършат неща по правилата.

Още по темата

"За този случай във Facebook ще кажа само едно - всички да внимават какво правят. Легалният начин да си купиш билети и всичко останало по правилата, е на друго място. Това, че "някой иска да мине метър" и да си купи билет по-евтино, да страда!", заяви Валентин Радев.

"Не мога да хвърлям сили и средства допълнително да предпазвам тези, които неблагоразумно вършат неща, които не са по правилата", допълни министърът и каза, че със сигурност Спас от Кочериново ще бъде обявен за издриване, защото е "калпазанин".

Радев коментира и увеличението на заплатите в МВР. В бюджета за 2018 г. ще бъдат отделени 55 млн. лева за увеличението на възнагражденията на полицаите.

"Най-вече ще е за тези, които са с полицейските правомощия. Това е справедливо. Има заповед и не назначаваме хора в администрацията, за да назначим там, където има недокомплект на служители с полицейски правомощия", обясни вътрешният министър.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
7
 
! Отговори
икономист преди 6 години
До н 38Да да - връщаш ако има какво да ми вземеш. Ако нямам легални доходи и имот какво ще вземеш? Този да не мислиш, че държи парите на влог и чака да го осъдят, хайде замисли се...
38
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе говорят ли се такива глупости бре, алнкоолу?!!! Откъде ги намира ББ все такива поразяващи усти, по двама на седмица. Народът е пропищял от всякакъв бандитизъм, ченгетата само реват за пари и никаква работа не вършат, а тоя говори глупости. Докъде ще я докарате така?!
37
3
 
6
 
! Отговори
финансист преди 6 години
На МВР реакцията, че е трагикомична е ясно. Не може един билет да струва 950-1000 евро във всички туристически агенции, а някакъв виртуален толуп да ви го дава за 500 евро. Ако му преведете парите значи сте недалновиден и без капка финансова култура. Да не използвам и по-силни думи...
36
1
 
3
 
! Отговори
н преди 6 години
До икономист Не неси икономист а ***. Ако ти дадат капаро и се развали сделката по твоя вина връщаш . Абе чети , неговори простотии Когато пишеш може и да помислиш
35
0
 
10
 
! Отговори
ало далаверата преди 6 години
защо гърсите "ало" измамници че и зам. шефа на полицията задържахте,ми то бабите и другите хора доброволно дават парите.не занимавайте полицията с"глупости"уважаеми Българи.оставете монистъра и мвр да работят по Същество.....
34
1
 
11
 
! Отговори
n преди 6 години
Винаги има по . Да мислех , че няма да има по *** министър от ББ но ето има. Тоя *** нестава за гавазин ., но ББ го направи министъ. Не може да се отрече , че ББ , винаги е намирал по прости от него ,Но тоя взе *** първо място сега и завинаги
33
6
 
6
 
! Отговори
икономист преди 6 години
До АнонименНе съм защитник на МВР, там е голяма боза, но в този случай само наивниците, които са дали пари са си виновни. Ако аз пусна апартамент за продажба на 100 евро/кв. какво - МВР ще дойдат да ми кажат, че продавам евтино ли? Но със сигурност ще се намерят бал_ъци да ми дадат капаро. Проучвайте пазара, всичко драстично по-евтино е съмнително.
32
4
 
12
 
! Отговори
Ортопед преди 6 години
Ами по логиката на министъра то и травматолозите трябва да кажат на тези със счупена ръка "Да не си падал"
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
истината е че тоя е действал доста умело ... :) жертвите сами са му давали личните си данни, сметки, че и кредитни карти ... няма бележки, договори, нищо ... само голи обещания. То е като някой цингал на улицата д ати каже, бате дай 5 лева и ще ти върна 10 .. дооообре... и малко като телефонните измамницинай-вероятно няма член по който да го обвинят
30
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АМА РАЗБИРА СЕ ДРУГАРЮ МИЛИЦИОНЕР, ЖЕРТВИТЕ СА ВИНОВНИ , ТЯХ ТРЯБВА ДА ГИ ХВАНЕТЕ И ТИКНЕТЕ В КАУША! ЗА ЦЯЛАТА ОГРОМНА БИТОВА И ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ В ТАЯ ДЪРЖАВА СА ВИНОВНИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЖЕРТВИТЕ-БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ЗАТОВА И ВАШИТЕ ДЕЙСТВИЯ СА ТАКИВА-ДА ИЗГОНИМ И УМОРИМ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ И ЧЕСТНИ ХОРА ЗА ДА ОСТАНАТ САМО БАНДИТИ.
29
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До те ти отговор 25Но каква кибер сигурност? Като има баламурници да търсят нереални евтинии сега да си търсят парите по съдебен ред. МВР са го заловили и това е, ако няма пари, няма и какво да върне. Тук няма превенция, иначе ще скочат, че няма свободна търговия.
28
0
 
4
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Да не би да се повтаря от скоро случая с "Шефа"? Шефа 2 ?
27
2
 
15
 
! Отговори
ili преди 6 години
Аз пък няма да хвърлям пари за данъци в държава, която има министри като тоя ***!!!
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спекулантите със скъпи билети не са в затвора.
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На улиците патрулите на МВР са много по-корумпирани и им вдигат и заплатите.
24
2
 
4
 
! Отговори
те ти отговор преди 6 години
на киберсигурността в бг... демег и тука няма МВР, оправяйте се сами! Ей на тва му викам европейска борба с кибератаките, на тва му викам министърт, ашколсун! Кога си ходиш бе, недоразумение?
23
1
 
5
 
! Отговори
Олег преди 6 години
За този министър 100 удара с камшик на голо по ***! Сам си е виновен, че се е родил човек, а не костенурка с черупка!
22
0
 
4
 
! Отговори
reagr преди 6 години
a nesto za gringo i sofka ima li
21
3
 
7
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Г-н Министър, "калпазанин" как се наказва според Наказателния кодекс, и защо, ако го няма там, вие го издирвате изобщо?! И, за Бога, кой е тоя "Спас"??? Да не би да сте яли на една маса с него, и да желаете да го кажете публично??? Има много такива личности в България, но смятам, че този конкретно, не е сред тях, все пак, ако трябва да сме точни, както сте точни вие, казвайки, че трябва да спазваме закона и да не търсим оферти за "евтини билети", тц, каквото и да значи това.
20
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Беден, а на екскурзия до Париж. Плиз бич!