Каката на Борисов за здравните министри: Проба-грешка!

Д-р Иванова смята, че най-важен е екипът и волята за реформи
Обновена: 8 ное 2017 11:09 | 8 ное 2017 11:09, Веселина Йорданова
41
Каката на Борисов за здравните министри: Проба-грешка!
Д-р Иванова. Кадър: bTV

При избора на здравен министър се действа на принципа "проба-грешка", според сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова, която завежда отделението по неонатология в столичната болница "Света София".

Очаква се бъдещият здравен министър да бъде финансистът Кирил Ананиев.

Още по темата
"Опитваха с лекари, с юристи, сега може би финансист. За нас тук няма абсолютно никакво значение точно коя ще бъде определената личност. Един човек може да бъде изключително добър като професионалист и като мениджър, но важен е екипът, с който той ще работи, и волята, която ще има да има реформи", подчерта тя пред bTV.

Д-р Иванова каза, че с премиера не са обсъждали оставката на проф. Николай Петров от поста. "Той си е премиер, има си своите виждания и позиции, аз съм един обикновен работещ лекар в общинска болница. Най-вероятно от различните позиции нещата се виждат по различен начин. Служебни проблеми ние не обсъждаме", подчерта сестрата на Борисов.

Тя каза още, че е пациентка на подалия оставка проф. Николай Петров и има желание да го види, където му е мястото - при неговите пациенти, защото той е спасил много човешки животи.

По думите й 5 месеца той и неговият екип са били доста амбицирани в много сектори на здравеопазването да се случат добри неща.

Сестрата на Борисов посочи още, че всяка година в системата се наливат милиони, а се оказва, че винаги са недостатъчни. По думите й в здравеопазването финансите не са толкова важни.

"Екипната работа и това как коректно тези пари ще бъдат разпределени по сектори и как ще се мотивират здравните работници, е разковничето и реформата", поясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
11
 
! Отговори
Въх преди 6 години
Каката на Бойко, бойковата кака,
9
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малиииии, кака много е освирепела, бе!!Ако е толкова лекар колкото и грозновата, да се кръстят родилките преди да улезнат при нея. Батко Суджук паша е световно известен с честността и интелигентността си, кака с красотата. Какви беха тези гени не знам, но защо да страда цел един народ???
8
0
 
11
 
! Отговори
Наденицата преди 6 години
"Тая много арна бре Танасе..."
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не можа ли Соджука да се бръкне и да и даде пари да си направи малко пластика и прическа.Пълен е с мангизи.Или пък приятелката му Цветелинчето За нея да не говорим ,След като на ден печели по 500 000лв.
6
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте плашили хората с физиономията на тази кака.
5
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Три мандата грешки на гърба на народа.
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На търговски дружества се полага шеф финансист. Да разкара там някакви докторя и да обяви на търг инвентара. Освободените стаи да даде под наем. Начин няма здравната система да не се замогне. Таман и клиентите ще намалеят по естествен начин.
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ми той брат ти така си действа по принцип .... наблягайки на грешките
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази много запозната с това министерство, да не е член на некоя комисийка.
1
3
 
30
 
! Отговори
наглите преди 6 години
"проба-грешка" може ли да не си внеса здравните осигуровки другия месец..?