От Волгин за Гришо пак: Браво! Колкото за всеки, работил добре

Журналистът сравни успехът на тенисиста с този на лекарите, учените, учителите...
Обновена: 20 ное 2017 14:52 | 20 ное 2017 14:30,
481
От Волгин за Гришо пак: Браво! Колкото за всеки, работил добре
Снимка: Reuters

Журналистът Петър Волгин излезе с поредния си критичен коментар за Григор Димитров и успехите му.

"Григор Димитров заслужава да бъде поздравен по същия начин, по който заслужава да бъде поздравен всеки лекар, учител, композитор, учен, актьор, инженер, певец, свършил прекрасно своята работа", написа той в профила си във Facebook.

Още по темата

"Що се отнася до вманиачените му фенове... там всичко е ясно и няма какво да се коментира", завърши Волгин няколко часа след като Гришо триумфира в Лондон с купата на Асоциацията на професионалистите в тениса.

Журналистът събра недоволството на привържениците на Григор Димитров в края на миналата седмица, когато изрази недоумението си по възторга по тенисиста.

"Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него", написа тогава Волгин.

"Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект", завършваше поста си преди дни журналистът.

Междувременно суперлативите за Григор Димитров в чуждата преса не спират. Британските вестници нарекоха двубоя с Давид Гофен от снощи истински трилър, в който белгиецът е бил победен от вдъхновения си съперник.

"Шапки долу за Григор Димитров", призова Гардиън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
271
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Петьо не е глупаво момче, но се увлече по глупости и сам си съсипа живота. Сега е толкова отчаян, че и *** ще яде публично, стига да привлече поне за малко внимание. Жал ми е за него, не го тъпчете толкова. падналите не ги бият.
270
8
 
6
 
! Отговори
weiss преди 6 години
Наистина има нещо много объркано в това да се гордееш с чужди постижения, особено спортни :-) Но ми прави впечатление засиленото присъствие и активност на герберските ***, зер баце също е спортист, и за него спортът е продължение на политиката с други средства,ако ме разбирате...
269
5
 
11
 
! Отговори
Волгин-руска подлога преди 6 години
Волгин е комунист, а комунистите мразят народа си...
268
3
 
13
 
! Отговори
Shopp™ преди 6 години
Много е жалко, когато един 48-годишен индивид с претенции да бъде състоял се МЪЖ, се нахвърля срещу успехите на един 26-годишен млад човек. Още повече когато под всичко това прозира желание да се убие духът на младостта и да се спъне развитието и, вместо да се похвали и поощри младежа, който може да му бъде син. И после ми говорите за "третополови", г-да русофили... Истинският "третополов" в случая е нищожеството, нарекло се Волгин.
267
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен274 Ние се радваме заедно с Гришо,не се кланяме на никого.Тъпите руснаци чакат на опашка,за да пипнат подкъсените панталони от "Армани",на Путин.
266
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Маша258 Това момче изрита старата ковандирка-Маша и тръгна нагоре.Всички "подготвени"псевдоинтелектуалци от БСП и компания,едва ли могат да проведат 2-минутен разговор с първите трима от ранглистата на АТП,в моента,на английски,но критикуват интелекта на останалите.Ако не беше смешно,щеше да е тъжно.
265
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе тъй е кланят се ама и вие взехте да се кланяте на Гришо !хехее не мислиш ли!
264
1
 
5
 
! Отговори
ЛЕНИН=СИФИЛИС преди 6 години
А Волгин?
263
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цъкнах в нета да го видя кой е тоя "мъжкар" с българското речно име... Той много мекушав беее, Същински Филипчо Киркоров без грим. Те русофилите се все така по-мекушави, нежни, чувствителни...
262
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 250,268 Къде се отнесе,става дума за печелена престижна награда,на тенис-турнир,на което всички ние се радваме,с изключение на плужеците от червената кохорта на БСП и компания-все фенове на джуджето Путин.Няма по-вманиачена нация от руснаците,кланят се на живия бог-Путин и на мумията ,на Ленин в център ана Москва.
261
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Псевдожурналистът Волгин,мина в обяснителен режим,с една нощ,закъснетие.Норманите шефове на медии,биха го изхвърлили на минутата.
260
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужасна отврат. Българите, СА УМИРАЛИ за родните си имена. А тоя мръсен безродник и *** да се откаже от името си за да се кръси по руски. Чудя се как може да гледа родителите си в очите... ТОВА Е ИЗВРАТЕНО БЕ ХОРА!!! ЗА ТОВА И МИСЛИТЕ МУ СА ТАКИВА-ИЗВРАТЕНИ И АНТИБЪЛГАРСКИ.
259
3
 
4
 
! Отговори
До 250 преди 6 години
Кви успехи ?Какъв е стандарта на Гришо и на средния българин?Когато средния българин стане като средния немец или англичанин тогава ще намерите успех!
258
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мекотелото волгин,му трябваше да преспи една нощ,за да се сети за"всеки лекар, учител, композитор, учен, актьор, инженер, певец, свършил прекрасно своята работа".Иначе за тях се сеща,само,за да ги залее с поредната помия в ефира,срещу някой,неруски фен,тъй като търси"слава",с простотия и хейтърстване.
257
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волгин и Иво Христов - това е лицето Путиновия Русский мир. Прости и грозни, но злобни и нагли до краен предел.
256
1
 
4
 
! Отговори
До 250 преди 6 години
Не превръщай в пошла политика форума за тенис!
255
2
 
7
 
! Отговори
БСП=АЛО АПАШИ преди 6 години
ВОЛГИН-ЛЕНИН И ИВЧО-***, ТОВА СА ИМ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ, ХА-ХА-ХА...
254
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен254 Хм,напротив,Русия е нейните слуги в БГ, умират от злоба,за дето България се измъква от орбитата на Русия.Затова,омаловажават всеки успех на България и българите.
253
1
 
10
 
! Отговори
ВОЛГИН-ЛЕНИН преди 6 години
Що за *** се отрича от бащино име за да се кръсти на една замърсена съветска река?!!!
252
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен254 Наглупаците трябва да се обяснява,подробно.Джуджето от Кремъл наскоро омаловажи ролята на българите,като каза,че азбуката им/която е българска,всъщност/,дошла в Русия от"македонските земи",Захарова омаловажи ролята на българите за спасяването на българските евреи,като каза,че Съветската армия ги била спасила.Недоразумението волгин омаловажи успеха на Григор и нарече фентовете му"вманиачени".