От Волгин за Гришо пак: Браво! Колкото за всеки, работил добре

Журналистът сравни успехът на тенисиста с този на лекарите, учените, учителите...
Обновена: 20 ное 2017 14:52 | 20 ное 2017 14:30,
481
От Волгин за Гришо пак: Браво! Колкото за всеки, работил добре
Снимка: Reuters

Журналистът Петър Волгин излезе с поредния си критичен коментар за Григор Димитров и успехите му.

"Григор Димитров заслужава да бъде поздравен по същия начин, по който заслужава да бъде поздравен всеки лекар, учител, композитор, учен, актьор, инженер, певец, свършил прекрасно своята работа", написа той в профила си във Facebook.

Още по темата

"Що се отнася до вманиачените му фенове... там всичко е ясно и няма какво да се коментира", завърши Волгин няколко часа след като Гришо триумфира в Лондон с купата на Асоциацията на професионалистите в тениса.

Журналистът събра недоволството на привържениците на Григор Димитров в края на миналата седмица, когато изрази недоумението си по възторга по тенисиста.

"Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него", написа тогава Волгин.

"Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект", завършваше поста си преди дни журналистът.

Междувременно суперлативите за Григор Димитров в чуждата преса не спират. Британските вестници нарекоха двубоя с Давид Гофен от снощи истински трилър, в който белгиецът е бил победен от вдъхновения си съперник.

"Шапки долу за Григор Димитров", призова Гардиън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
311
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много е хубаво , че с позитивно споменават България тази седмица. Днес в кафе в Лисабон, ме пита келнерът от къде съм. Като му казах, че съм българка и той се усмихна и каза "Вчера гледах мача, много се радвам за вашия Григор" . Пък в бг ефира са наистина с конкурс избирани ......който не става за художник, става критик.....
310
1
 
15
 
! Отговори
До 318 преди 6 години
Е, тя историята с триъгълника на левичарите Карбовски-Андролова-Георгиев е добре известна. В тези среди, това не е нещо необичайно. Доайенът на софийските гейове от 70-те и 80-те години, носеше името на майка си-ДРАГОЙЧЕВА. Бащата никога не е бил известен. Те са си така, разврат до дупка във всички дупки шпо дупките.
309
1
 
2
 
! Отговори
smej преди 6 години
Тук някой каза, че хубавицата от левицата Андролова е прекарала и Волгин и Карбовски. Я малко по-подробно. Стига за тоя Гришо и Никол.
308
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Боко315 Просто момче си беше и такова си остана.Няма смисъл да ти се обяснява.На изборите от доста време,БСП я няма,дори и заедно с ДПС.
307
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Защото е демокрация313 Ами ,слагай.Буквалист и демагог,каквито са всички комунисти-***,от БСП.И ние слагаме.
306
7
 
5
 
! Отговори
Боко преди 6 години
Е па ша каже ли некой кой е тоя Григор?
305
7
 
14
 
! Отговори
Shopp™ преди 6 години
Кога най-после ще забраните на двете медийни прости тутки Фольгин и Андролова да акат в ефира на Националното радио? Тази медия, която издържам с данъците си (1300 лв/мес.), има ли морален кодекс, лоялна ли е на България, НАЦИОНАЛНА ли е?
304
2
 
3
 
! Отговори
Защото е демокрация преди 6 години
Слагам минуси!!!
303
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Чакам минуси!!!310 Мисли си,каквото искаш,живеем в демокрация.Ние също имаме мнение и то е,че Волга му трябваше да преспи една нощ,за да замазва гафа.След което повече смърди.
302
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен295 Е,поне не ядем трева и човешко месо в буркани,като руските мужици и поданици на джуджетоПутин,някои от които канибали.Рускините имат напредък,вече не си връзват долните *** с тел,ами с объл ластик и доят кравите с ръкавици.
301
18
 
10
 
! Отговори
Чакам минуси!!! преди 6 години
Волгин е прав! Той каза това, което и аз мисля. Не се шегувам.
300
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Боко306 Включи CNN,euronws,eurosport...и всички западни медии ,и ще видиш.
299
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен302 И Хитлер е бил известен."Славата"на Волгин е печална слава.
298
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Между другото, Волга (Болга) оригинално е била българска река, москалите тогава са живели в землянки покрай една мочурлива местност, наречена Москва - място МОкро, МОСКитно и разКВАсено...
297
15
 
7
 
! Отговори
Боко преди 6 години
Абе кой беше тоя Григор?
296
2
 
1
 
! Отговори
тенис ама пинпонгеф преди 6 години
по принцип, сите онея дека невидът пин-понговото яйце залитат да бътят кортен тенис.и баба мое
295
2
 
2
 
! Отговори
Рогата на Презо преди 6 години
щом бройката постери за Гиго надхвърли бройката за Плювналналивуев и Ветропоказателката, начи Гиго е по-гиго от Презо.и друго. нема никакво значение колко победи Гиго шъ назбери от това рогата на Россен нема ни да сапрат растеж, ни шъ да сапрат размножението си
294
5
 
5
 
! Отговори
Shopp™ преди 6 години
Интересното в случая е, че Петька Фольгин всецяло повтаря злобарското поведение на идола си - Володя Пупкин. А ги обединява умерената форма на физиологична уродливост... Дали пък това няма да бъде общият знаменател на Новата българска левица?
293
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека стана доста по-известен от преди една седмица. Може би, това му е целта!
292
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лицето се казва Георгиев. Отказал се е от българското си име за да се прекръсти (по примера на сифилитика Ленин) на мътна и блатясала руска река.