Борисов увери НАП: Ще им го върнем за стрелбата!

Премиерът заяви, че покушението срещу данъчния е срещу държавата
101
Борисов увери НАП: Ще им го върнем за стрелбата!
Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че стрелбата по данъчен служител е стрелба по самата държава.

Още по темата

В понеделник бе прострелян ръководителят на фискалния контрол в НАП Ивайло Стаменов, който отивал на работа с колата си. Основна версия за покушението е работата му.

"Ако ги оставим безнаказани, утре ще посегнат и на друг", каза Борисов по време на срещата си с ръководството на Националната агенция за приходите и с директорите на териториалните дирекции на Агенцията, съобщиха от правителствената информационна служба.

"Имаме много ясен план. Благодаря за отличната работа през годината, за това, че благодарение на вашия труд, като пчелички, приходните агенции – и двете, са с близо милиард повече приходи. Благодарение на вас, защото от нас е волята, а от вас е работата, заедно с колегите от МВР и, разбира се, с абсолютната подкрепа на главния прокурор – най-видимият резултат е повечето пари в бюджета, благодарение на който може да се дават и давахме и повече пенсии, увеличение на заплатите и на учители, и на полицаи и на военни и т.н.", заяви премиерът.

Той отбеляза, че нападението над данъчен служител няма да остане безнаказано. По думите му данъчните служители ще са част от предложените от МВР ответни мерки.

"Така хората ще ни вярват повече, така ще разберат че това, което правим, е принципно, правилно и безкомпромисно. И рано или късно, правилата ще се спазват. Така че много приказки не е нужно да се казват. Имаме утвърден от прокурорите план, имаме насоки, имаме, дето се вика, достатъчно, за да им го върнем така, както заслужават. И това ще бъде сторено, може да бъдете сигурни, да ходите на работа на спокойни", обобщи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
16
 
! Отговори
Пинко преди 6 години
мутро-комунистическите години още не са минали, а ние искаме развитие...
63
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичките са братя по оръжие от времето на Югоембаргото :-)
62
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай *** си е повярвал, че като ни лъже, че прави нещо, ние му вярваме. Всички виждат колко е некадърен и безполезен! Не става и за зелев кучан. Всички политици в ПП ГЕРБ са по негов образ и подобие.
61
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато държавата я няма точно това се случва. Кой го е страх от МВР та нали те играят с мутрите! Кой мислите е стрелял по този напажия обикновен човек от народа ли? Не обикновеният човек няма време да се занимава с напажии той им плаща данъци за да взимат високи заплати и да карат джип БМВ!. Обикновеният човек е заангажиран да мисли как да си плати "евтиният ток парно вода" да нахрани децата си щото са гладни. Стрелят мутри създадени от същата тази държава която в момента трепери от страх!
60
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
'Ще им го върнем"Баце, това не са ти мутренските години в 90-те където си ходил с бухалката. Един премиер на европейска страна не може да е толкова *** и простоват като теб.
59
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се ли разбра, този който не плаща на Баце, получава урок. Да му мислят другите.
58
1
 
17
 
! Отговори
ЦРУ преди 6 години
Покушението с-у данъчния е с-у държавата ! А подслушвателни у -ва в дома на мин - председателя на БГ е ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ ! КОЙ постави подслушв. у-ва ??? Прокуратурата разследва ли ??? Кокинов и Миро Найденов живи ли са ...разпитани ли са ??? Библиотекарите знаят ли ??? Дали се знае но не е удобно да се каже ??? Дали се чака НОВ гл. прокурор ??? ...е няма такава държава !!!
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Hafen die Wahrheit Не от Фердинанд насам! От Аспарух насам, дори от Чингиз хан. А може би и отпреди Тутанкамон.
56
1
 
29
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Е....и дьржавата, която се управлява от Мутро-Тикви и Пьпешо-Гуменки.
55
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този интелектуален динозавър съвсем изтрещя. Ще го връща но на кого? Явно познава хората. Но пълни гащите защото се поставя на мястото на простреляния. Защото друг ще му харчи милиярдите. И най-вероятно ще ходи с БТР. Може и тежка картечница да носи но ще му помогне ли това, ако Сретан реши да го накаже?
54
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скапана работа и луди луди хора, ако беше ударил чистачката и рикошира куршума да целне някое дете не дай си боже, акъл имате ли бе , помисли първо да направиш нещо, Радев бързо дано се справят с тях и никакво пускане до живот.
53
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо за безпомощните старци по селата ??
52
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджука- държава надскочи себе си
51
24
 
4
 
! Отговори
Един работодател преди 6 години
Това е истинският премиер и държавнищ! Един работодател да видя да защити служителя си, както Борисов защитава служителя на държавата, своя и нашия служител. Нека видя един такъв друг, но друг като този човек и държавник Борисов, няма, поне за сега. За Новата година му пожелавам да удържи атаките на *** неПрокопсаникови грантоядни, да е жив и здрав за смейството си и за нас, и за България.
50
1
 
33
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
"Ще им го върнем за стрелбата". Тоя път Бойко е прав. Познава стрелците до един и "ще им го върне". Ако не го изпреварят.
49
1
 
28
 
! Отговори
ресто? преди 6 години
Лошо звучи връщането-аз на тебе ти на мене.Казва се-ще получи заслуженото наказание.
48
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А посегателството и побоите над лекари и медецински екипи ,какво е ! Демократични ценности и права на един етнос ,нали ?Демагог .
47
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И стрелбата и посегателството срещу горски и полицаи е стрелба по самата държава ,ама ако са роми и ,,хулиганство ,, Де гиди тул.ум лицемерен .
46
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОСТА СКЪПИЧЪК Е ДЖИПЪТ МУ, ЗА ЕДИН ДАНЪЧЕН СЛУЖИТЕЛ???
45
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...това е стрелба срещу партиятадаже лично срещу тиквата Борисов.недопустимо е ....смърт на стрелеца по ГЕРБ.