Борисов увери НАП: Ще им го върнем за стрелбата!

Премиерът заяви, че покушението срещу данъчния е срещу държавата
101
Борисов увери НАП: Ще им го върнем за стрелбата!
Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че стрелбата по данъчен служител е стрелба по самата държава.

Още по темата

В понеделник бе прострелян ръководителят на фискалния контрол в НАП Ивайло Стаменов, който отивал на работа с колата си. Основна версия за покушението е работата му.

"Ако ги оставим безнаказани, утре ще посегнат и на друг", каза Борисов по време на срещата си с ръководството на Националната агенция за приходите и с директорите на териториалните дирекции на Агенцията, съобщиха от правителствената информационна служба.

"Имаме много ясен план. Благодаря за отличната работа през годината, за това, че благодарение на вашия труд, като пчелички, приходните агенции – и двете, са с близо милиард повече приходи. Благодарение на вас, защото от нас е волята, а от вас е работата, заедно с колегите от МВР и, разбира се, с абсолютната подкрепа на главния прокурор – най-видимият резултат е повечето пари в бюджета, благодарение на който може да се дават и давахме и повече пенсии, увеличение на заплатите и на учители, и на полицаи и на военни и т.н.", заяви премиерът.

Той отбеляза, че нападението над данъчен служител няма да остане безнаказано. По думите му данъчните служители ще са част от предложените от МВР ответни мерки.

"Така хората ще ни вярват повече, така ще разберат че това, което правим, е принципно, правилно и безкомпромисно. И рано или късно, правилата ще се спазват. Така че много приказки не е нужно да се казват. Имаме утвърден от прокурорите план, имаме насоки, имаме, дето се вика, достатъчно, за да им го върнем така, както заслужават. И това ще бъде сторено, може да бъдете сигурни, да ходите на работа на спокойни", обобщи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Хитър Петър ТО И ТИКВАТА И ЕРДОГАН СА НЕРАЗДЕЛНИ ПРИЯТЕЛИ .
43
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма значение, че може някой рогоносец да го е гръмнал от ревност?
42
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя е голем фуфляк!
41
2
 
43
 
! Отговори
Сеа, то не мой преди 6 години
От хиляда лв. заплата чиста - 500 лв. са ми ток, вода, парно, телефони, телевизии, данъци.Естествено , че хората изтрещяват. Как се живее с 10 лв. на ден, не е нормално. За билетчета ли, козметика, сапуни, пасти за зъби, шампоани, кремове, прахове за пране - как се живее с 10 лв. на ден? Не гововорим за лекарства, книги, дрехи, обувки, цигари, алкохол.Уляхте се с тези цени. През 1989 с 500 лв. заплата парно 15 лв. Сега при 1000 лв. заплата парно 120. Просто спрете с тези увеличения, уляхте се
40
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ е Бойко , Бойко е ГЕРБ ! Кой въобще е Цветанов ? Догодина Бойко става на 59 ГОДИНИ,а през 2019 -та на 60 ,Тодор Живков ( роден 1911 г) го свалиха на 78 години през 1989 г ... значи ше го гледаме още дълго дълго .. ше го храним и слушаме още ...
39
1
 
29
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
СКАНДАЛ ! САМО В ПИК, аххахха, ще им го върне той ... тъпкано със суджуци ... :) стига бе Боцо, излагаш се кат кифладжия на пазара :)
38
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с този смешен джип бе , сигурен съм че половината тук карате по-скъпи автомобили.Дано се оправи бързо човека, а ***/*** да ги хванат.Утре и срещу вас може да стрелят, задето нещо сте им объркали масрафа във всеки един сектор на бизнеса.
37
1
 
39
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
Колко е заплатата на служителя в НАП и колко струва джипа му- БМВ?
36
22
 
6
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
До ТиневТе БСП и Евророма отдавна са се слели, няма какво да ги коментираме. За никой не е тайна, че БСП и ДПС са неразделни другари.
35
0
 
25
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
ЕЛЕМЕНТАРНОТО възпитание и ФАКТА, че е бил член на БКП, предполага изказването на ИСКРЕНИ благодарности към др. Живков и БКП, че са построили НДК.Моралните ценности бяха отличително качество на членовете на БКП. И другаря Бойко Борисов го доказа, като отказа да напусне редиците на партията.П.П.Преди де!Сега я ос-ра!
34
0
 
24
 
! Отговори
@ преди 6 години
До15..по точно героите на Марио Пузо имат зядължение от дона си да избиват простаците, дори и да не пречили на мафията то с простотията си все щели да и направят беля...а у нас ги слагат на служба"))
33
0
 
53
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 6 години
Това, че мутрата, другаря Борисов, критикува мутрите, че са мутри, е все едно чернокожият Обама да критикува чернокожите, че са чернокожи!
32
0
 
41
 
! Отговори
@ преди 6 години
До 2030 няма да съществува това което дори е днес..Геноцида у най вече опростачването ще си свършат работата!!!!!
31
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гласувайте, гласувайте, 2030-та един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник(разбирайте армията от хрантутници-гласоподаватели на държавна хранилка), само през 2018-та половината малки фирмички, от които държавата смуче доста пари за кражби и злоупотреби, ще са фалирали, до 2030-та останалата част, до средно по големина предприятие в провинцията всичките ще окапят като круши, да ви е жив и здрав, да ви дава и след 2030-та ;)
30
2
 
40
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
"те ни биха , ама ние ще им го върнем" Боко знам че не си особено речовит ама извинявай това прилича на коментар на мач на бистришките тигри
29
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Slagaite chestni danachni da ne gi strelqt. Ti kato ohranitel kakvo pravish premier. Krushkata si ima opashka. Dano e bilo edinichen sluchai i dano bulgarite da zapazqt darzavnostta ot sikadjiite
28
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради баш суджука докато се правеше на ченге и по-точно, защото взриви един с гранатомет, България е осъдена , тоест всички ние. А на него му дреме, четири тона петъли има да изяжда. А заради слухтящия неандерталец, дясната му ръка, що грешна пара сме платили.
27
40
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак ще гласуваме за ГЕРБ, а слаНинестата и Фърчилото вън от БГ! Продажни руски мекерета не ни трябват!
26
0
 
21
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
До Hafen die WahrheitЕеееее, най после и ти да попаднеш на политик на който да му разбираш приказките. Честитооо!
25
40
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Удряй Бойко по червените крадливи гъ.зове, народа е с теб!