Къса пола и високи токчета… Един мъж на разходка из София

Неизвестният странник бе сниман на различни места из столицата
2 яну 2018 07:11,
121

Снимка: Facebook

Мъж с къса пола и високи токчета, съчетани с елегантна дамска чанта се превърна в истинска сензация в празнична София.

Снимки на разхождащия се неизвестен странник се появиха в социалните мрежи и предизвикаха стотици коментари и реакции – от хумор до гняв и възмущение, пише "Труд".

На някои от кадрите мъжът е обут в черни кожени ботуши на висок ток и чорапогащник, а на други – в елегантни сребристи дамски обувки, отново на токчета.

Два дни преди Нова година мъжът е бил щракнат в центъра на София, край храма "Света Неделя". От фотосите се вижда, че човекът е на средна възраст, висок и с плешиво теме.

По-късно в социалната мрежа се появила и снимка от магазин за бельо, на която мъжът разглежда чорапогащник.

Една от последните снимки на екстравагантния мъж е от магазин за дамски дрехи, където той проявява интерес към колекцията от рокли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
6
 
7
 
! Отговори
Скопен овен преди 6 години
Социален експеримент, викате, ама как ли би реагирал социала в Москва или Петербург например?
46
8
 
18
 
! Отговори
ФАКТ!!! преди 6 години
Евроатлантически "ценности"!
45
0
 
33
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
За социални експерименти не сте ли чували?
44
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно така! Една от проявите на психопатиите - да се представяш от друг пол, независимо кой и какъв - трети, пети, осми, 64....
43
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами, каквито и да се коментира тука ясно е едно: става дума за психически отклонения. А това, което част от хората с ненормална сексуална ориентация не разбират, е, че парадирането с тези психически отклонения, по никакъв начин не решава проблема. Психично болните си остават психично болни и не е редно да се фукаме с това. Нито да му се присмиваме.Лошото е, че "демокрацията" насади усещането, че да се парадира с психично сексуално разстройство е нещо нормално - но помислете - нормално ли е?
42
3
 
22
 
! Отговори
Друс преди 6 години
Падналите при Дойран напомниха тази сутрин, че влязохме в годината на тяхната 100 годишна паметна епопея, а вие тук се занимавате с високи токчета!
41
0
 
13
 
! Отговори
тия се събудиха преди 6 години
В Блица от 2 дена обикаля тая новина!
40
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е само авангарда на европейските чиновници, които ще напъплят НДК тея дни! Стягайте се момчета! Представете България и Бойко в цялата Му мощ и красота, и разцвет!
39
2
 
21
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Мисля че заслужаваме похвала от Европа!
38
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъй като знам че всички сме четящо поколение и съм сигурен , че всички първото за което се сетихме е онзи разказ на Чудомир, къде истинският българин наби 2 шамара на жена си и отпраши за кръчмата обут с полата й.
37
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този поне е откровен.Латентните са много повече и растат в аритметична и геометрична прогресия в резултат на демокртичните ценности, мода, възпитание и най вече ГМО продукти.Още преди 30 години в една югославска комедия изясниха, че 0,8% сме такива.А тази тенденция се засилва.Така, че приемете в най лошия случай на 10 - Един! В най добрия сме повечко и могат да спечелят парламентарна квота.
36
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един нормален ден за шопинг на един нормален евроатлантик.
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
42 това беше първото дето си го помислих - хомофоб изгубил бас. :)
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Бааате Минко- тиии си мъжБааате Минко еее веднъж"- както пееше един речетатив на известен мъжки хор от близкото минало.
33
5
 
18
 
! Отговори
Sexual Revolution преди 6 години
Свободна държава. Всеки носи каквото му е удобно, а и трябва да се признае на чичото, че се е барнал и е много шик!
32
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами, летящ старт на Председателството! Феминизация и извратенизация тотал! Постигнахме критериите за европидерастия!
31
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, вярно, бях забравил за сина на Цола Драгойчева. Сред комунистите има много гейове да знаете! И сред нацистите по времето на Хитлер е имало много гейове. И в редиците на SS, най-чистите арийци сред арийците! И сред тях е имало много гейове.Много гейове има и сега, сред неонацистите. Така че не футболни агитки, ако щете призовете граф Дракула, Сатаната, Луцифер, вампира Носферату, и който друг се сетите, пак ще си има гейове. Винаги ги е имало.
30
7
 
16
 
! Отговори
щщд преди 6 години
Ей,по-леко,много се запенихте! Някой да се сеща за "скрита камера", част от ТВ-шоу, дори загубен бас ?
29
2
 
18
 
! Отговори
Европарламент Проба преди 6 години
Всъщност това е Еврократ, от предната статия. Хората искат да направят пeдepаcт-тестинг, ако всичко е успешно София става за хостване на "Евpoпарламента" ;) Само там са истинckите neдepасти :D И разбира се това ще донесе една торба пари на нашите пeдepаcти които са го приютили :)
28
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато няма никакви интересни новини, и фейк новината също е новина!Чудо голямо, мъж се разхожда с пола и обувки на високи токчета.Га че не сте виждали досега друг мъж с пола и токчета?И защо трябва да е обратен? Може да е решил да си прави майтап.Може и да е някой от новинарския екип, за да "създаде" новина с цел да се увеличи посещаемостта на сайта. Не сте ли се замисляли за други възможни причини този мъж да се разхожда така, освен че може да е обратен?