НСО отрича: Нито е карала Радева, нито е имало гонка с патрулки!

Шефът на службата в оставка: Инцидент, колите не са разпознати!
Обновена: 8 фев 2018 16:41 | 8 фев 2018 16:40, Веселина Йорданова
211
НСО отрича: Нито е карала Радева, нито е имало гонка с патрулки!
Снимка: архив, БулФото

Първата дама Десислава Радева не е карала "Мерцедес"-а, който не спрял на стоп палка, нито е имало преследване в София с патрулки.

Тя е била в колата с охраната си и с шофьора, заяви шефът на НСО в оставка ген. Ангел Антонов пред "24 часа".

Още по темата

Според ген. Антонов не става дума за инцидент, а има нарушена координация между отделните служби - не са разпознати колите.

"Случват се подобни случаи, но ще търсим първопричината, след като анализираме ситуацията", допълни той. И обясни, че всички останали подробности ще разкаже след приключване на проверката.

"Не става въпрос за гонки, нито за съпротива. Ще се разберем с колегите и ще си сътрудничим за изясняване на случая", каза ген. Антонов.

"Не може така безотговорно да се говори, че г-жа Радева е карала автомобила. Как си представяте ВИП-лицето да кара автомобила - това е невъзможно", отсече шефът на НСО.

По думите му в момента се извършва проверка на случая и ще се изяснят всички подробности.

"Докладват ми се нещата и ще се извършат и допълнителни проверки, докато имам тази възможност", допълни ген. Антонов.

"Ако има нарушения от наша страна от колегите - ще се вземат мерки от ръководството. Ще го съгласувам с колегите от Жандармерията, които са извършвали постоянната си работа", допълни той.

Публикуваната по-рано днес информация не е вярна, заявиха пък от пресцентъра на президентството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
6
 
14
 
! Отговори
Честна "гербадж преди 6 години
Аз ги видях! Не само караше колата ами слезе и наби единия честен полицай!!! Какво дочакахме братя гербажиииии!!!!
93
5
 
16
 
! Отговори
Политработник преди 6 години
Ама другари,как не разбрахте- толкова е просто? Щом наша свидная савьетская другарка не е била в превозното средство,значи средството самичко си е тръгнало и е набрало такава силна газ по нанадолнището,че хърбавите демократи в галоп са го гонили и до днес не са могли да го достигнат!
92
10
 
20
 
! Отговори
Деса-гургулица преди 6 години
На Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...
91
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Генерале, вземи си вържи на по-здрав синджир птицечовката, че като излезе на улицата не знае какви ги върши.
90
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо вчерашни селяции имат охрана и ги пазят скъпо платени охрани ? В половината Европа държавниците ходят с колела или метро на работа ?Какво толкова им пазят на тея , че да плащам такива суми за охрана , като милиони деца мръзнат в училище ???
89
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЩЕ ПОТУЛЯТ СЛУЧАЯ С ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ.
88
2
 
21
 
! Отговори
Филмотеков преди 6 години
Очаквам продължението на пасквила по сценарий на НСО ... я да видим кой ще бъде избран да влезе в ролята на Деса. Само да не излезе, че е имала сестра-близначка, скоято още не се познават ... и сълзи на умиление да потекат от очите на целокупния български народ.
87
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ало, екипът на ДНЕС.БГ, пожелал анонимност, няма ли да се извините на читателите си за фалшивата новина.Току-що Красимир Каракачанов изнесе подробности по случая.КАТ-аджиите не са разпознали автомобила на НСО в тъмното и са го догонили. Когато са разбрали какъв е, са се извинили и са се върнали.В колата са пътували само двама мъже - шофьорът и домакинът на Резиденция Бояна.Десислава Радева не е била в колата.
86
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази жена се самозабрави! Кое и дава право да кара автомобил на НСО? Разбирам, че и се е искало и тя да подкара луксозна лимузина, но има закони.
85
4
 
12
 
! Отговори
Даскала преди 6 години
Ното е била в колата, нито са я спирали полицаи, нито са я хванали. Минало незапомнено време в българския език. Да, да, ама не!
84
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха сега скъсайте задниците на полицайчетата, дето са имали неблагоразумието да подгонят аграрната кьостерица.
83
9
 
12
 
! Отговори
Врачка преди 6 години
А си призна някой от Полицията, а изгоря. Тя е била и е карала след употреба на алкохол. Затова не е спряла на стоп палка. Ходила е до една кръчма в Резово да дръпне от всичко по малко и след това на спринт обратно в София. Но за някои закона не важи. А сега да видим кой ще натопят вместо "палавото Деси".
82
3
 
15
 
! Отговори
И жалко и смешно преди 6 години
Това НСО какво беше, че забравих - национален слугинаж и обгрижване. Тия май основно разхождаха кучета и пазаруваха за хладилника. Колко жалък лакей трябва да е един български офицер за да работи във въпросната служба?
81
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Погледнете предното съобщение за инцидента. Кой го е подписал? Какво е това? Като ще разследват, да е наред! Ако ще наказват, нека да накажат всички, имащи отношение към случая!
80
3
 
14
 
! Отговори
АБВ преди 6 години
Абе тя даже не е била в София! Била е почивка в Резово! Каква гонка, какви 5 лева!
79
6
 
19
 
! Отговори
Стенограмата преди 6 години
И като я спрели, полицаят се представил и попитал: "И ся ко ши праим?".А тя отвърнала: "Ша тъ смачкам, ба ***! Ти знайш ли куя съм, ба!".... и разговорът продължил в дух на дълбока провинциална идилия с елементи на привнесена семантична динамика ...
78
4
 
13
 
! Отговори
Лудия с доматите преди 6 години
*** естествено ...не е била Десислава Радева . Бил е Радо Десиславов . И не е била кола на НСО, а на ДСО. Не е бил Мерцедес, а Москвич, и не са го гонили до Бояна, а до селската баня .
77
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи някой е откраднал президентската кола,повозил се е с нея и после така се е скатал,че даже НСО не може да каже кой е бил! Оставка на шефовете на НСО тогава и цялостна реформа на силовите стрлуктури в страната!
76
5
 
9
 
! Отговори
алабала преди 6 години
До Анонимен (21)Може и да не лъже. ББ сам си кара джипките, но не е лицето, щото е г*з.
75
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига глупости полицаите, а още повече катаджиите МНОГО добре знаят кои коли са на НСО в целия случай има нещо много сбъркано или тенденциозно представено като новина.