"Подкрепа" срещу конвенцията: Белият хетеро християнин е смачкан!

Димитър Манолов: Не е ясно можем ли да изпълним изискванията й
13 фев 2018 14:30,
127
"Подкрепа" срещу конвенцията: Белият хетеро християнин е смачкан!
Снимка: архив "Булфото"

И шефът на "Подкрепа" Димитър Манолов се обяви срещу ратифицирането на Истанбулската конвенция и изригна срещу сегашната система. Според него тя мачка по всички възможни начини белия хетеросексуален християнин.

"Не мога да се съглася като човек, който вероятно е патриархално възпитан, когато отстъпя място на жена в трамвая, да бъда третиран като бяла мъжка хетеросексуална шовинистична свиня", каза още Манолов, цитиран от БТА.

Още по темата

Манолов видя хубавото на шума около Истанбулската конвенция - че можем да видим като общество, което е част от ЕС, случващото се в нравите в момента.

Той смята, че ситуацията в момента е като във вица, който описва разликата между либерализъм и постмодерен либерализъм като между стол и електрически стол.

Той подкрепи желанието за борба с насилието срещу жени, защото насилието е сериозен проблем. Манолов обаче цитира изводи от статистика, според която в хомосексуалните двойки насилието се случва по същия начин и със същата честота като в хетеросексуалните.

Според лидера на КТ "Подкрепа" не е ясно и доколко България е в състояние да изпълни изискванията на Истанбулската конвенция и няма ли конвенцията да натовари допълнително "силно немощната ни социална система".

"Истанбулската конвенция налага и въвежда трансгранични институции, овластени до безкрай, които ще се произнасят и ще правят изводи и те са от хора, които никой не е избирал", каза още Манолов.

"В ЕС, в който трябва да бъдем единни в многообразието си, всеки народ има своите особености и трябва да прецени какво пасва на неговите традиции, нрави, как и в какво да бъдат образовани децата му", заключи лидерът на "Подкрепа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
16
 
! Отговори
878889898 преди 6 години
До american 46 Изключвам обикновените американци , които едва ли са чували за нас , нооооооо няма как да бъдем братя с америанския икономически и политически елит Братството предразполага равнопоставеност - а за тях ние сме едни слуги , една територия , използвана за прокарване на техните интереси на Балканите , срещу Русия и т.н . Братята са загрижени един за друг , а САЩ се интересуват само колкото се може повече пари да смъкнат от гърбовете ни - справка американските ТЕЦ-ове
51
1
 
19
 
! Отговори
Питащ преди 6 години
Да-да!Наистина БПЦ зае позиция срещу онова *********!Та!Интересен е казуса: Борисов и всичките му ******, нали уж се пишат християни? Гледам целуват ръцете на отците, кръстят се, палят свещи в храмовете. Е, сега / като толкова драпат да подпишат тоя пар**л / няма ли да имат срама от бога като пак застанат пред храмовете му?НЯМА ЛИ ДА ИМАТ СРАМА?
50
0
 
15
 
! Отговори
Donald J. Trump преди 6 години
America does not support this satanic convention!
49
13
 
11
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Рубашки, недейте да пишете глупости, от рода, че Тръмп и Америка подкрепят въпросната Конвенция! Напротив, Тръмп и Америка са единствената надежда за оцеляване в близък план на всички бели европейци християни в Европа, Северна Америка, Австралия и Нова Зеландия! MAGA2020
48
1
 
10
 
! Отговори
8768798989 преди 6 години
До ЯНе чакай от тръмп , тръмп е бизнесмен - ако има кинти ще си мръдне пръста , ако няма ...Може и Мелания да му даде акъл / справка бомбардировките в Сирия /
47
3
 
32
 
! Отговори
сега разбра ли преди 6 години
До Анонимен 31 ИК е насочена срещу семейството , срещу редът създаден и определен от Господ .Ако Господ искаше да си сменяме пола през ден - щеше да намери начин това да става по естествен начин
46
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До аз-ътМного правилно, искат да променят закона и да вкарат в БГ Индийци и т.н. ***, все едно си нямаме, само и само да не вдигнат заплатите. Мръсни безбожници ни занимават с една конвенция, която и без това няма да промени нищо а мълчат за това , че ще ни напълнят с инзасилвачи, само и само да не се бръкнат и да дадат достойно заплащане на работниците!
45
1
 
26
 
! Отговори
Ихтус преди 6 години
Браво има топ.ки човека. Но да вземе да покаже кска пази белия човек като се опъне на алчните некадърни работодатели. Които печелят само на гърба на бедния. Така ако продължава гладните ще избягат и тогава ще дойдат ония които не им пука за Ботев и Левски.
44
22
 
5
 
! Отговори
american преди 6 години
USA and Bulgaria - Brothers!
43
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
39, не е вярно! Аз съм против Тиквата, без да съм за ***, Аз съм за НАТО, но не харесвам и американското поведение. И накрая - аз съм против всеки хомосексуален отенък на законодателсвото!
42
0
 
12
 
! Отговори
размишлявам преди 6 години
Има 2 варианта Или ББ използва ИК да държи съзнанието на хората заето , отклонявайки вниманието им от катастрофалните икономически и социални условия за живот в БГ , а самият той е решил да не я ратифицират Или ББ се услушва , за да спадне напрежението и подмолно с купени депутати да я ратифицират , надява се ,ч е хората ще се изморят иииииии накрая ще им писне да с е занимават с ИК
41
11
 
7
 
! Отговори
Donald J. Trump преди 6 години
God bless America!
40
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прочете и за Grevio.
39
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 32Какво насилие те гони тебе бе??? ЗА ТОВА СИ ИМА "НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС"!!! А по какъв начин ще "бориш" насилието с тази измислена "конвенция", КАТО НАСИЛА НИ Я натрапвате??!!!! НЯМА ДА ГО БЪДЕ и на герберските цветарчета това ще бъде ПОСЛЕДНИЯ ДЕН ВЪВ ВЛАСТТА!!!
38
1
 
30
 
! Отговори
до 32 преди 6 години
Конвенцията е писано подвлияние на ЛГБТ и феминистките организации, които по собствените си думи се борят с патриархата и неговото олицетворение в лицето на християнството, както и принудителната хетеросексуалност. За справка, виж статии за Джудит Бътлър-феминистка, лесбийка ЛГБТ активистка.
37
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази безумна конвенция се подкрепя от продажниците от ГЕРБ, НПО, Евроатлантици, и американските слуги.Всички нормални хора са против.
36
2
 
35
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Шапки долу! Макар и с половин уста, човека казва истината!
35
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 32Прочети я,прочети няколко анализа след това и ще ти се изясни.
34
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ееее,най-сетне да признаят ,че има т.н. НОРМАЛЕН социален пол на хетеросексуалният християнски човешки индивид в България
33
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ти се помъчи да разбереш, че Любовта е Големият дар от Бог за ХРИСТИЯНИТЕ! С Любов няма да победиш Сатана! С любов няма да победиш ИДИЛ! С любов и приемане на хомоексуализъм само подпомагаш агонията на тези нещастници. Не всички са наши братя. Стана е изпратил достатъчно демони! Господ не очаква да ги обичаме и толерираме. Това означава да вървим срещу Него!