200 души излязоха в защита на д-р Димитров в Пловдив

Лекарските колегии към БЛС също са изразили подкрепата си за него
6 мар 2018 21:15, Анисия Иванова
46
200 души излязоха в защита на д-р Димитров в Пловдив
Архив: Булфото

Около 200 души се събраха на днешния протест в защита на д-р Димитров пред Прокуратурата в Пловдив, предаде "Фокус". Продължава и разпространението на подписката. В нея са се подписали над 3 000 души.

Въпреки днешната информация от Прокуратурата хората не смятат, че докторът е невинен, тъй като е защитавал собствеността си.

Румяна Топалова, която познава семейството от много години, заяви, че са много уважавани хора, честни и трудолюбиви. Повечето от присъстващите тук казват, че не вярват на Прокуратурата.

Това, че е опитал да прикрие престъплението си, обясняват със стреса, който е преживял.

Всичките 28 лекарски колегии към БЛС също са изразили подкрепата си към доктора в декларация, съобщи д-р Кръстев, председател на пловдивската колегия. Те също настояват за законодателни промени.

Протестите в Пловдив ще продължат и утре от 17.30 часа на същото място.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снощи Слави за подкрепа беше поканил един криминален журналист , който разказа случай в Щатите който трябва да ни послужи за пример !Перифразирам: Значи, взимаш една пушка, зареждаш я, сядаш пред телевизора и чакаш да дойде Плъха. Той идва, а ти се обаждаш в Полицията и викаш: Обир, какво да правя ! А полицая пита: Имаш ли пушка ? Ти отговаряш: Имам ! Полицая казва: Тогава стреляй !Ти стреляш и полицая чува на слушалката.Минути след това идва Полицията, поздравява те и прибира трупа !
35
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хладнокръвно, предумишлено убийство с признаци на садизъм.В света няма такъв съд, който да не даде най-малкото доживотна присъда по всички точки на обвинението !
34
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имало страхотен натиск върху разследващите..Да от фактите и доказателствата. Необорими са. Доктора ще лежи.
33
0
 
5
 
! Отговори
:)) преди 6 години
Аз подкрепям д-р Димитров!В 35 има грешка, името е сгрешено. Да не би авторът на 36 да познаванякой д-р Иванов, в чийто гараж е опасно да се влиза?
32
3
 
6
 
! Отговори
Не съм лекар преди 6 години
Но и аз подкрепям д-р Иванов!
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скапана държава, за това се махнах и нямам ама НИКАКВО желание да се връщам там!
30
1
 
7
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Те също настояват за законодателни промени.---------------И като променят закона това как ще извади доктора?Или специално за него Народното събрание ще гласува закон с обратна сила?
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имал незаконно оръжие?От 28 години нещо законно има ли в Бг?Значи един плъх,като обърка дупките става мазало.Те прокурорите незаконни,камоли на доктора оръжието.Тук станахме бетер от дивия запад
28
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Слави Трифонов трябва да се спре шоуто, а на него самия да се повдигне обвинение за манипулиране на общественото мнение с непредвидени последствия, с расистки подбуди, за подстрекаване към саморазправа и незачитане на законите на държавата !
27
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 26И СЛАВИ И ПСЕВДОПАТРИОТИТЕ СТАНАХА ЗА СМЯХ И В МОМЕНТА ПРОДЪЛЖАВАТ С НАГЛОСТТА СИ ВМЕСТО ДА СЕ ИЗВИНЯТ, ЧЕ СА ПОДВЕЛИ ХОРАТА СЪС ФАЛШИВИ ВЕРСИИ НА СЛУЧИЛОТО СЕ!!!!
26
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Слави Трифонов снощи се тръшка като изоглавен върху бюрото си като полицейски инспектор от възмущение, как е възможно доктора да е аресуван !!!И този е тръгнал да прави кастинг за бъдещи политици, които да коват в бъдеще справедливи закони ! Боже прибери си вересиите !
25
3
 
24
 
! Отговори
ИЛЕ преди 6 години
ако беше се случило обратното *** да беше застрелял доктора какво щеше да стане????може би щяха вече да са го пуснали на свобода? щяха да му измислят 100 доказателства че е при самозащита и щеше да е на свобода !но така е в нашта държава!
24
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DOKTORA SI E POZVOLIL HLADNOKRAVNO DA OTNEME COVESHKI GIVOT,A ZARADI TOVA SADIATA TRYABVA DA MU OTNEME SVOBODATA DOGIVOT.
23
14
 
7
 
! Отговори
Boto преди 6 години
Както казах в няколко мнения за мен лично:1. Доктора има незаконен пистолет 2. Не се обажда в полицията 3. Разчиства престъпление А сега си представете следното. Българин от Бобовдол не е получавал заплата от 6 месеца и детето няма какво да яде и е дошъл да открадне от гаража нещо да го продаде за да купи хляб. Доктора го застрелва Вие на коя страна ще застанете? Еми аз може и да съм *** ама предпочитам да не убивам ако не ми е застрашен живота.То низшите същества убиват е така
22
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НИЕ ТУК ПОЧТИ ВСИЧКИ ПРИЗНАВАМЕ, ЧЕ ДОКТОРА СВЪРШИ ЕДНО ПОЛЕЗНО ДЕЛО ЗА ОБЩЕСТВОТО!! НО ГЕРОЙ НЕ Е!ГЕРОИ СА ТАКИВА КАТО ВЪЛКАН!ПРОСТО В СЛУЧАЯ ЕДНА МУТРА Е ПОПАДНАЛА НА ДРУГА МУТРА :D
21
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде стига вече!!! В затвора също има нужда от лекари.
20
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За вас едва ли ще дойдат и 20 човека да се застъпят - великите хейтъри.То ако не бяха десетте лева и парчето пица и тия нямаше да дойдат. Питай каракачанката.
19
9
 
4
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
Ти имаш ли друга информация? Ако имаш 112 е телефона аз коментирам изнесени факти. Не е у двора на къща а у двора на блок.Има ЗАКОН който казва къде и какво е лична собственост.А аз не бой се ако се случи няма да разтрелям никой ще викна полиция. А и НЕЗАКОНЕН пистолет нямам
18
1
 
15
 
! Отговори
До бото преди 6 години
Представи си.... не били тинейджъри и не са се натискали, а швед рецидивист, търсил да вземе нещо, което не е оставял.... До сега не знам случай да са гръмнати натискали се тинейджъри!
17
0
 
24
 
! Отговори
Георги преди 6 години
много *** коментари има изписани. Хубав живот ви пожелавам на всички. После такива хора като доктора ще ги търсите ама няма да ги има.. сега може да ги плюете. Необразования човек никой не може да му помогне. За вас едва ли ще дойдат и 20 човека да се застъпят - великите хейтъри