За лекаря и Плъха... Слави "изкрещя": Няма да свием байраците!

Той очаква протестите да спрат, защото хората имат проблем
6 мар 2018 18:42,
206
За лекаря и Плъха... Слави "изкрещя": Няма да свием байраците!
Снимка: архив "Булфото"

Няма да свием байраците, защото повече не може така. Това каза Слави Трифонов в нов коментар на последните новини от Пловдив около убийството на крадеца Жоро Плъха и задържането на убиеца му – лекаря д-р Иван Димитров. Преди дни шоуменът даде пълната си подкрепа за арестувания медик.

По-рано днес Димитров бе освободен срещу подписка от ареста, но прокуратурата обяви, че той е извършил престъпление. Оказа се, че лекарят е убил крадеца извън къщата, че в нея не са били жената и детето му и че се е опитал да прикрие следите си.

Още по темата

"Само преди 1 месец 46-годишна жена от Дупница беше приета в софийска болница с множество травми, прободни рани и с опасност за живота. Тази жена беше нападната в дома си от 15-годишен младеж при опит за грабеж. В съда този младеж заявил: "Обещавам, че повече няма да правя такива неща", припомни Слави в профила си във Facebook.

Водещият си спомни и момиче с плакат: "Аз убих Жоро Плъха" от протестите в подкрепа на д-р Димитров.

"Това момиче можеше да държи и транспарант с надпис: "Аз съм жената от Дупница". Всъщност всички, които излязоха да подкрепят д-р Иван Димитров се поставиха на мястото на онзи д-р Димитров, който защитава себе си, собствения си дом и семейството си. А много е вероятно някои от протестиращите в действителност да са били на мястото на онзи д-р Димитров, който защитава себе си, собствения си дом и семейството си", пише още Слави.

Според него с протестите си хората от последните дни са изкрещяли в лицето на държавата, че имат много сериозен проблем.

"Проблемът e огромното усещане у хората за липсата на справедливост и за липсата на правова държава. След развитието на случая в Пловдив, някои ще очакват "да се свият байряците", но се съмнявам да се случи това, защото е ясно – Повече Не Mо-же Tа-ка!", пише Трифонов. 

Той е убеден, че най-после ще бъде отвоювана промяната на системата, която да застави държавата да влезе в ролята си.

"Защото утре крадец-рецидивист с неясни намерения може да не е в дома на д-р Димитров, може да не е и в дома на жената от Дупница. Може да е в нашия дом. И обещанията на престъпниците, че повече няма да правят такива неща, няма да помогнат", завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
34
 
7
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Историята е: 30 мин го е наблюдавал и е събирал смелост. Казал си е "сега ако сляза и го заловя аз, колко ли известен ще стана?" За 30 мин полицията можеше да дойде даже от София. Мислел си е "сега ще му кажа СТОЙ не мърдай и той като по филмите ще се предаде и легне на земята, аз ще го вържа и ще се обадя на полицията = доктора герой!" Хубаво ама Плъха е мръднал ... и го е нападнал и от ужас доктор Рамбо е изпразнил целия пълнител. Резултата е, че крадците ще тръгнат добре въоръжени ... Чудесно
83
2
 
10
 
! Отговори
7.69 преди 6 години
До Василев-Василе ти си специалист по запада как според теб Сащ ще разрешат проблема с афроамериканците и латиносите??
82
23
 
10
 
! Отговори
+ преди 6 години
Този Славится иска да яхне вълната на недоволните и постоянно хвърля дърва в огъня.Ако Тоя стане управител на Бългаоия,то ще се откажа от Бг гражданство.Не може все идитоДи да ръководят Родината ни.
81
2
 
18
 
! Отговори
БХК преди 6 години
Само истанбулската конвеция и тесни ***!!!
80
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 70И тоя ще яха популизма..той го е яхнал отдавна, но и да не иска , не може да откаже - опряна му е вече сабята до гърдите... няма дете, няма куче, няма коте ... но шъ оправя българия.не е лесно да си зависим
79
3
 
37
 
! Отговори
ДО ТУК преди 6 години
ДО ТУК НА НЕГЛИЖИРАНЕТО НА ПРОБЛЕМА С ПРЕСТЪПНОСТТА!АКО ПОЛИЦИЯТА, ПРОКУРАТУРАТА И СЪДЕБНАТА ВЛАСТ НЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ НЕЩАТА ВЪРВЯТ КЪМ САМОРАЗПРАВА!
78
4
 
32
 
! Отговори
До Боби преди 6 години
Ти да си чул за........престъпност по време на третия райх? ....... попара сърбал ли си?
77
2
 
44
 
! Отговори
ЗОРО преди 6 години
...............НАГЛОСТ ПРЕЛЯ ЧАШАТА!НЯМА ДА ИМ ТЪРПИМ БЕЗЧИНСТВАТА.ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ.КОЛЯТ, ОБИРАТ И ПРЕБИВАТ НЕВИННИ СТАРИЦИ.ПОМНИМ ВСИЧКО!ДА НЕ МИСЛЯТ,ЧЕ ЩЕ ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА!СТИГА ВЕЧЕ ПРИВИЛЕГИИ ИЗНАГЛЯХТЕ!
76
44
 
15
 
! Отговори
Боби преди 6 години
Тоя изперкалия не пропусна и тук да се набута.. Хем се оказа, че добрия доктор е хладнокръвен убиец и пак го защитават. Да почнем да трепем наред ли? Така ли ще се справите със престъпността?
75
2
 
13
 
! Отговори
Закари преди 6 години
Абе какво става с "великата" турска армия при Африн? Аз мислех че са го превзели, пък нещо пос;едно се чуз а траур това онова покрай 3 март, да не би някакъв *** да е попречил пак работата да стане веднъж завинаги?
74
1
 
29
 
! Отговори
do 56 преди 6 години
Нищо не получавам дори няма да съм там за съжаление защото не съм софиянец, но се надявам страната да пламне защото вече гафовете станаха твърде много. Като дойде в моя град ще изляза безплатно даже пари ще дам за да съм там
73
6
 
53
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Слави може да е всякакъв, но поне е богат, и може да докаже всеки лев как го е спечелил. На много хора може да не им харесва музиката и песните му, но не знам кой български изпълнител ще събере толкова много хора, за толкова дълго време и то под какъв дъжд. Факт е, че никой не се осмелява да обяви концерт на ст. В. Левски защото ще остане полупразен. Слави не е бил във властта. По-лошо от сега не може да бъде. Всеки ден протести, убийства, катастрофи, а ние оправяме Западните Балкани.
72
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прокуратура и МВР са пуснали плъха и е имало чадър и сега доктора е виновен, защото обратното означава вина на МВР и съда че са го пуснали.
71
7
 
42
 
! Отговори
ЛЪВЧЕ преди 6 години
Всъщност Слави не е лош човек. Направило ми е впечатление, че той като взима хора на работа в шоуто те му стават, като част от семейството. Ако беше някой друг щеше да уволни 100 пъти Краси Радков с неговите щуротии....
70
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славчо откакто сви байрака пред дядо Сорос не ти вярвам, пак ли ще вкарваш Волен в затвора ?
69
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да ги свием браво Слави направо ще си купим по един чадър пъхаме си го отзад и натискаме да се отвори а който не иска да си го пъха направо отворен.
68
3
 
31
 
! Отговори
Язе преди 6 години
И турци и........... са еднакво опасни за нас - първите са пладнешки мародери, а вторите са завоеватели. Но те самите не са виновни за това което са, просто когато един организъм заслабне вирусите и бацилите го превземат.
67
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А като слугуваше не свиваше байдяка, а подлогго.
66
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тоя ще яха популизма.
65
2
 
13
 
! Отговори
Василев преди 6 години
До ХрисСтига глупости, и не знам защо ц.иган.те са виновни, за това че българските институции трябва да спазват законите и да работят!!!Много ясно, че ще гледат , да го натъпчат на Бай *** отзад, където да се прави на най-великия и могъщ човек , откъдето е започнала древната цивилизация, създал безброй държави, култури и тям подобни глупости, а с един .......и проблем не може да се справи!Това си е наш проблем и ние трябва да си го решим, на никой не му пука за нашата немощ!Барни!ЦРУ!!