Разказ от първо лице: Докторът слязъл да провери, крадецът посегнал...

Д-р Димитров благодари на хората, излязли да го подкрепят
Обновена: 7 мар 2018 09:25 | 7 мар 2018 08:50,
362

Слязох в гаража, защото видях, че е разбит и исках да проверя какво ми е откраднато. Той посегна да ме удари, аз тръгнах да бягам и той пръв хвърли ножа по мен...

Това разказа пред Bulgaria ON AIR обвиненият в убийство д-р Иван Димитров Пловдив.

След това лекарят показа раните си по крака. Д-р Димитров благодари на всички, които излизат по улиците на Пловдив, за да го подкрепят.

Още по темата

През вчерашния ден съдът пусна от ареста лекаря, задържан и обвинен за убийството на крадеца Жоро Джевизов - Плъха с мярка "подписка".

Ситуацията се обърна на 180 градуса и се оказа, че почти нищо от тиражираната информация не е вярно.

Семейството на д-р Димитров не е било в апартамента в нощта, когато той е станал обектна нападение от страна на Жоро Плъха.

Оказа се още, че съпругата на медика живее в село Крумово, където е и екип на Bulgaria ON AIR, за да следи развитието по случая.

Самият лекар наблюдавал около 30 минути крадеца, не е подал сигнал на тел. 112, а решил да действа сам и да се саморазправя с незаконно протежавания си пистолет "Валтер".

На д-р Иван Димитров ще бъде повдигнато обвинение за незаконно притежания на патроните на пистолета, с който е убил Жоро Плъха.

След като застрелял апаша, докторът се обадил на двама свои приятели, които да му помогнат в заличаването на следите. С помощта на единия са събрани гилзи и е почистена кръвта на убития. Заличени са и други доказателства, уличаващи д-р Димитров.

Докторът вчера излезе от следствения арест със сълзи на очите и заяви, че "ако не е стрелял, той щял да бъде на мястото на убития Джевизов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


362
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
17
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо непрекъснато за убития се говори като за ПЛЪХА!? Той човек ли е ,има ли си име!? Другият , убиецът, е ДОКТОРЪТ/разбирай богопомазан и с разрешение да убива/ Ми по тая логика на ДОКТОРА му казват в квартала ГАМЕНА, затова да го наричаме точно така. Т.Е ГАМЕНЪТ извърши хладноклъвно умишлено убийство от засада на ПЛЪХА и се опита да лъже и прикрива следите си, като въвлече минимум 3 души в престъпните си действия. Хайде сега 4-та в панделата да си правят компания. Аман от *** народ, агитки
161
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стачките не са за или против убийството, а за правото да защитиш себе си и имуществото си, без да бъдеш подсъдим за това. Включително и с огнестрелно оръжие.
160
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убийво е ако доктора застреля някой на улицата. Кагато е предотвратил грабеж е самозащита на себе си и имуществото си. И стига с този крадец. Вече няма да краде. Браво на доктора.
159
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сорос , че плаща плаща , ама да ставаш ортак на крадците за пари значи си същия . Искам всички , които защитават крадеца такъв да дойде в техния имот с нож или пистолет и да ги видя как ще спазват закона.
158
2
 
22
 
! Отговори
на народа му писна преди 6 години
Истината е една, с тази съдебна система ще е така. Някой спомня ли си филма Алкатраз с Клиин Истууд - там имаше едно интресно събеседване между затворници, един лежи с присъда 20 години и защо - за трети път откраднал кола, ето това е съдебна система, първо провинение - милост, условно да кажем, може пък да се поправи, второ същото, вече 5-7 години, нека види за какво става дума, трето същото - 20 години и нагоре - този човек няма да се поправи, по добре да е далече от обществото!!!
157
1
 
24
 
! Отговори
истината е една преди 6 години
Държавата е съучастник в доста от престъпленията!!! Ако нямаше 600 осъдени и ги "издирват" нямаше да има преди време серийни убийства и 6 човешки живота да са запазени. Ако "плъха" беше лежал достатъчно за всички кражби нямаше да продължава да обира. Ако доктора имаше доверие в тази държава нямаше да има незаконен пистолет и сам да се защитава. Макар че е направил огромна грешка-лъжи,прикривате на доказателства и не се е обадил та полициятал И аз бих постъпил по същия начин -обикаля съм с но
156
3
 
0
 
! Отговори
КукловодътСоросоид преди 6 години
До ГоранБа горанчо от америка за България ли си не те знам ама не си прав !
155
20
 
17
 
! Отговори
Доктора преди 6 години
Доктора е виновен и трябва да бъде съден.Половин час е наблюдавал крадеца и не се е обадил в полицията...После е отишъл с явно намерение да убие човека...Съжалявам ,ако разочаровам някой,но на мен ми е трудно да убия животно...
154
2
 
14
 
! Отговори
КрадецаНаБъдеще преди 6 години
Значи ако вляза да крада в маалата ше ме черпите едно кафе така ли ? И ако имате незаконно оръжие няма да го използвате ако аз ви извадя нож ? Дали ?
153
31
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До възмутенНикой не защитава крадеца, а справедливостта! Не може нещо откраднато от гараж да струва човешки живот. Не може човек дал Хипократова клетва с цената на всичко да се бори за всеки живот да убие и да откаже да се обади в бърза помощ, да забрани и на други хора да го правят. Не може съпруга на лекар и майка на двете му деца да лъже повече от жената на циг...на плъх! Не може да си затваряме очите за справедливостта, Плъха може да е крадец, но Доктора не е Господ, нито съдия, че да съди
152
4
 
5
 
! Отговори
до 161 факт преди 6 години
Много си зле, драги. Да се продава човек за жълти стотинки като тебе си е Божие наказание. ***.
151
27
 
16
 
! Отговори
Факт! преди 6 години
До 8888Докторченцето е стрелял с незаконо оръжие прикривал е следи склонявал е хора към съучастничество изтрелял е цял пълнител показващо умишлено убииство възпрепятствал е следствието убил го е в гаражна обща собственост давал е лъжливи показания и той и жена му и тн!Няма как да е прав доктора и мястото му е зад решетките!
150
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГоранИ като е стрелял в ***, какво? Плъха ще влезе в затвора? Та той с 9 присъди е на свобода и се разхожда посред нощ, с нож. Ще го стреля в *** и след две-три седмици Плъха ще се върне да го заколи. Вредителите не се стрелят в ***, те се унищожават.
149
9
 
31
 
! Отговори
8888 преди 6 години
Докторът е прав!!! Законът в този си вид закриля престъпниците и е част от геноцидната, антибългарска политика на самообявилите се за елит, престъпни управляващи. Колко престъпления са разкрити и как са обезвъзмездени жертвите?! Колко хора са убити, осакатени, изнасилвани при така наречената "битова престъпност" ?! Какви жалки наказания се прилагат спрямо престъпниците и с колко много висящи дела шетат не обезпокоявани! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗАКОНЪТ ДА БЪДЕ ДРАСТИЧНО ПРОМЕНЕН В ПОЛЗА НА ЖЕРТВИТЕ!
148
5
 
26
 
! Отговори
ОХЛЮВ преди 6 години
Доктора добре е постъпил че е решил и раздал правосъдие .Той е знаел че ако не го направи тоя нагъл мошеник ще повтори и потрети ,доктора не се обадил на полицията - защото е знаел какъв ще е резултата - 0.Управляващите и МВР не могат и не искат да спрат ширещата се престъпност,затова хората взимат правосъдието в собствени ръце и това е правилно
147
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо администраторите изтриват коментарите, които са в подкрепа да доктора и да определи номера? Може трябва всичко написано да е защита на ПЛЪХОВЕ, МИШКИ И Т.Н
146
14
 
8
 
! Отговори
IT преди 6 години
*** Балкански, и с медицинска диплома, щеше си остане същият *** Балканси. На всичкото отгоре и вонящ на чесън и пот.
145
18
 
11
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Вижте, доктора е стрелял за да убие. Спокойно е могъл да го стреля в краката, в ***... Щеше да е предостатъчно за да го обезвреди. Но не... напълнил си го е с цял пълнител с олово. Значи имаме 100% планирано, предумишлено убийство. За което говори и прикриването на следите след това. Няма никакви смекчаващи вината обстоятелства. Да, един крадец по-малко, но... не му е работа на доктора да се прави на съдията Дред!
144
8
 
10
 
! Отговори
Православен преди 6 години
Има достоверна информация, че от Брюксел и Вашингтон са оказали натиск на лекаря и защитата му да лъжат, че семейството не е било в къщата. Също така лекарят ллъже под натиска на еврогейовете и за другите неверни неща.Ако бяхме в Евразийската Империя, а не в еврогейския съюз, този достоен българин щеше да бъде обявен от Вл. Путин за национален герой и лично от него награден за смелата постъпка.
143
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И все пак е лекар, но е много лош преподавател.