Гавра! Десетокласник запали българското знаме

16-годишният Хасан се качил на училището в с. Царевци и унищожил флага
Обновена: 3 апр 2018 20:42 | 3 апр 2018 20:36, Красимир Ангелов
373

Десетокласник от село Царевци, Варненско, запали и оскверни българския трибагреник.

Вчера група младежи се събрали в двора на училището в селото. Без причина и обяснение 16-годишният Хасан, който е от ромски произход, се качил на козирката на училището и запалил българското знаме, съобщава телевизия Bulgaria On Air.

Хвърлил го на земята и накъсал остатъците от трибагреника.

Сигналът за унищожения флаг е подаден от директора на училището, на което младежът е бивш възпитаник.

За опетняване на българското знаме най–вероятно ще бъде наказан само с обществено порицание, защото е непълнолетен.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


373
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
0
 
2
 
! Отговори
Скопен овен преди 6 години
Шукар бури кар маHгел - млада булка *** иска.
187
0
 
12
 
! Отговори
Скопен овен преди 6 години
Някой по-долу пише 390 коментара, аз виждам 220?! Яко трие админа ***! Та на админчето му пожелавам тия дето горят знамена да го направят булка, а манафuте от БХК да наблюдават с интерес ритуала и да викат "Шукар бури кар ***" отстрани!!
186
1
 
12
 
! Отговори
42 преди 6 години
Че като е непълнолетен какво...Иначе му иде тази гавра на акъла.
185
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХасанЧовци са под закрила на ДПС и АНТИбхк.Докато ги има тях ще безчинстват хасанЧовците.да сте чули някога "баш" преседателя на ДПС -Черния чичо и "почетния хидроенженер" да кажат нещо за паразитния живот на ромите? Напротив всячески ги поощряват защото те са машата им против българите.А институцийте ни както винаги с широко затворени очи.
184
3
 
24
 
! Отговори
Хъ преди 6 години
На Асанчо мястото му е в пандиза, че да се "изгаврят" там и с него.
183
0
 
32
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
Като ще има само "обществено порицание", другия път този ....... ще подпали заедно със знамето и училището... Не напразно преди имаше "изправителни домове" за малолетни и непълнолетни хулигани!
182
1
 
49
 
! Отговори
Къде е БХК? преди 6 години
Ей сега някой защитник на правата на ромеите ще ни обясни, че всъщност момчето не е лошо, добро е, ама просто се е напило от радост, че 13 годишната му булка е родила второто им дете. И че не трябва да сме расисти, а за подходим с разбиране към тази дива радост!
181
0
 
15
 
! Отговори
sport преди 6 години
До AZ123За символиката изобщо не исках да засягам темата. Защото това знаме трябва да е безценно, но в същото време ония К4ТИЛ ми обяснява за 1 лев. Ей, такива трябва да ги изметат от тази държава, заедно с шведите. Да остане компактна група от нормални хора.
180
0
 
18
 
! Отговори
AZ123 преди 6 години
До ***: Абе "***", заради такива *** като теб няма национално самосъзнание и самочувствие. Тези 390 коментара не са насочени към стойността на парчето плат а към символиката на акта.....
179
1
 
44
 
! Отговори
Швидката преди 6 години
Това е за благодарност на българския народ, който го е издържал и изхранвал да сега, който е издържал и изхранвал и майка му,и баба му,и прабаба му и така от 1958 година, когато ЦК на БКП взема решение за принудителното заселване на ромските катуни, скитащи из България.По силата на тази прозорлива политика за извънбрачно родено дете се даваха много по-големи помощи отколкото за законоредо дете от другите етноси. Отгледахме се змии-пепелянки.Мразят ни, завиждат ни, на друго не са спсобни.
178
40
 
6
 
! Отговори
Глупака преди 6 години
Българи глупави. Едно парче плат,което струва 1- лев.Това знаме е толкова ваше, колкото и негова. 390- коментари за един лев. Събуди се. България е на изчезване, а вие сте тръгнали на война за едно парче плат.
177
11
 
3
 
! Отговори
Novus ordo seclorum преди 6 години
Територията трябва да се освобождава, защото в Светите земи вече не се търпи! Много сме се застояли, но им признавам, че го направиха уникално. Не може да им се отрече за тия работи са номер едно. Въпросните роми са само инструмент. А ние сме вече история, но дано се намери поне да напише/каже -И тук живяха някога великите българи... ама се съмнявам.
176
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ми като е непълнолетен не може ли да падне 5-6 пъти по стълбите и да си счупи ръцете? Алоу полицията, вземете се събудете бе!
175
0
 
18
 
! Отговори
........... преди 6 години
Всички знаем защо-защото n-бр. братя и сестри барабар с него са стигнали 10кл.неграмотни, пречили са на учебния процес всеки ден,НО са получавали детски и всякакви помощи.Не само, нараждали са деца в междусрочните ваканции на кило.За тях плащаме същото, в нарастваща прогресия.Този проблем е лесни решим, но на никого не му се занимава, когато са на власт гледат света с други очи, вече не са едни от нас.А ние работим, плащаме данъци и парите отиват за всичко друго, но не и за нещо полезно!
174
0
 
26
 
! Отговори
И ся ко преди 6 години
Ще настане една фейсбук олелия.Молко телевизиони репортажчета и празни приказки три деня.После пак ше си бъде по старуму.
173
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в затвора до живот и няма да има тоя проблем какав е тоя да пали светиня аиде на топло и да си знае мястото
172
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Онези, които започват с горенето на книги, ще завършат с горенето на хора" - перефразирано.
171
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Атака и БСП биха се загрижили ако някой у нас изгори руския флаг.
170
1
 
13
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
Кой разрешава сеченето и строителството в Плана планина, някакви чужденци пак са се развихрили и даже се опитват да присвоят и продават българска земя!!!!
169
0
 
12
 
! Отговори
Стига преди 6 години
Стига вече търпяхме дегенератите и обирджиите на Азия, затвор, екстрадиция и отнемане на паспорта и собствеността, както Канада