Това не трябва да е истина... Баба в борба за къшей хляб

Помощ от младеж за възрастна дама, взриви социалните мрежи
11 апр 2018 13:00, Златко Желев
62

Помощ от младеж за възрастна дама, взриви социалните мрежи.

2 април, малко преди 22 часа, млад мъж се прибира към дома си, паркира колата си до кофи за боклук и... баба го моли да й светне с телефона, за да може тя да изрови от кофите за боклук къшей хляб.

Да има какво да вечерям, казва му женицата. Мъжът изпълнява молбата й, но миг след това вече е на колата си, до близкия магазин, и с пълна чанта с продукти се връща при нея.

Много малко ни коства да бъдем хора, истински хора, настоява той и подава хляба, млякото, пастета към възрастната женица.

А тя с треперещ глас и ръце промълвява: "Това не може да е истина... Благодаря ти!"


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
Я па ти... преди 1 година
До *** 54 Изключително глупав коментар без никаква връзка с случая.
59
2
 
9
 
! Отговори
Анонимна преди 1 година
Комунистите дотам докараха НАРОДА-до просешка тояга!!!!!!Те нали получават пари от десет места, какво ги интересуват хората!!!!! Децата на комунистите живеят презадоволено и харчат безумни пари,а работливите и честни хора цял живот мизерстват!!!!
58
0
 
7
 
! Отговори
Анонимна преди 1 година
Управляващи,не ви ли СРАМ,докъде докарахте НАРОДА??????? ВИЕ с колко пари живеете на месец??????Как спите????? Много "хубави" УПРАВНИЦИ имахме през 90-години, сега резултатите са налице!!!!!!
57
1
 
10
 
! Отговори
Анонимна преди 1 година
С тези пенсии, дотам докараха хората!!!!! Тези от БКП-БСП много"хубави" пенсии определиха за българските пенсионери!!!!!! По време на тяхното управление въобще не вдигаха нито пенсии,нито заплати!!!! Какво ги интересува другите хора!!! Само те са хора, живеят като богаташи!!!! До ден днешен , комунистите си остават такива-безсърдечни,алчни,подли лицемери, ***!!!!!?? Кога ще се увеличат пенсии и заплати,за да няма бедстващи хора????????
56
1
 
2
 
! Отговори
ахахаха преди 1 година
геноцид в действие, но всичко е точно
55
8
 
6
 
! Отговори
До Истината (33) преди 1 година
Не уста, а обществена тоалетна.
И 1 000 000 пъти да повториш тези лъжи, истината е съвсем друга - това, което се опитваш да припишеш на демокрацията е онова, което сътвориха твоите каскетлии-мандраджии, когато с помощта на чужда армия-окупатор заграбиха властта. В края на 1989 г. внуците им се представиха за демократи, правейки всичко възможно да трансформират политическата власт на дядовците си в своя, икономическа. Всичко беше в ръцете им, но нали са некадърни, провалиха държавата отново!
54
5
 
14
 
! Отговори
златко преди 1 година
Добре че после не е срещнала бабата Цветан Цветанов че щеше да и вземе торбата.
53
1
 
31
 
! Отговори
Стамат преди 1 година
Напълно нормална, човешка постъпка, за огромно съжаление точно такива дела са изключителна рядкост. Похвално, че все още има хора, които помагат. Браво !!!
52
3
 
7
 
! Отговори
Енгелс преди 1 година
До До истината
1985 започна перестройката
51
9
 
22
 
! Отговори
Енгелс преди 1 година
ето докъде ни доведе капитализма
50
3
 
16
 
! Отговори
Някой си преди 1 година
Повечето от драскащите тук,дори не са разбрали,за какво иде реч.
Евала пич!
49
7
 
20
 
! Отговори
До истината преди 1 година
Не ми сравнявай 80те със 60те и 70 те.От 1985 България тръгна стремглаво надолу с дефицита на стоки,с режима на тока.Със зловещата заповед за използване на домашните ел.уреди,с огромните опашки ЗА ВСИЧКО,и накрая с думите на Т.Живков,,СоциализЪма се оказа недоносче,"И,,Положението е катастрофално".И си го свалиха обраха каквото можаха,куфарчетата ,външнотърговските фирми и т.н. Какви ,,демократи "какви 5 лева.Бай Тошо го каза-Не ни дават заеми защото не можем вече да ги връщаме" И мораториум!?!?
48
3
 
14
 
! Отговори
Циник преди 1 година
Странно - в съседната статия - плюят емигрантите...убеждават ме/ни - колко хууубаво се живее в България - в тази - завой на 180 гр.!
Тези "кадърните...борците за промяна...салаткоракиените родолюПци....качествения 80% мат'рял" няма да е зле - да осъзнаят ( че ако имат късмета...или по-скоро нещастието) и те ще станат пенсионери....В БЪЛГАРИЯ....УжасТ!
47
4
 
14
 
! Отговори
Край преди 1 година
Бабата не е бедна а с деменция. Друг е въпроса че зарязваме болните хора да се скитат по улиците и да ровят по кофите. До президенството в кашони живееше години наред една бивша медицинска сестра. РРадев като стана президент държавата някак се задейства и женицате вече е прибрана. В най-лошата психиатрия е по-добре от това да живее при -10 в кашони клекнала на тротара.
46
9
 
12
 
! Отговори
Мърляк кирлив преди 1 година
До Киро кофражиста
Искаш да кажеш обратното: бабата първо метнала 10 бона през терасата и след това стигнала до кофите за ***. Това е реалната истина, благодарение на такива като теб, които се чудят как да измамят хората.
45
7
 
46
 
! Отговори
Пепи преди 1 година
Евала човече. Да си жив и здрав и ти и семейството ти покрай добрината дето направи.
44
51
 
14
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 1 година
Да ви разкажа и продължението на историята....

Взела бабичката пълната чанта с продукти, с треперещ глас и ръце промълвила: "Това не може да е истина... Благодаря ти!"
След което се прибрала вкъщи и метнала 10 пачки хилядарки от балкона
43
7
 
26
 
! Отговори
Апел преди 1 година
Стига сте се плюнчили САМО по форумите!
На всички им е ясно, че при демокрацията НЕ КРАДЕШ ЛИ, НЕ ЛЪЖЕШ ЛИ, НЕ СИ ЛИ МОШЕНИК, с други думи да си честен човек - ЗАГИВАШ.

Плюнчите се, а се криете зад топлото ду*пе на жената.
Хайде, МАСОВО на протести, а като не ни чуят ....... обръщаме другия край!
42
6
 
31
 
! Отговори
!!! преди 1 година
Държавата бе фалирана от пребоядисаните демократи или червената буржоазия
41
2
 
12
 
! Отговори
До 40 склери преди 1 година
Ти даже не си разбрал какво стана.
Тогава беше лесно да те излъжат, но сега!!!