Това не трябва да е истина... Баба в борба за къшей хляб

Помощ от младеж за възрастна дама, взриви социалните мрежи
11 апр 2018 13:00,
62

Помощ от младеж за възрастна дама, взриви социалните мрежи.

2 април, малко преди 22 часа, млад мъж се прибира към дома си, паркира колата си до кофи за боклук и... баба го моли да й светне с телефона, за да може тя да изрови от кофите за боклук къшей хляб.

Да има какво да вечерям, казва му женицата. Мъжът изпълнява молбата й, но миг след това вече е на колата си, до близкия магазин, и с пълна чанта с продукти се връща при нея.

Много малко ни коства да бъдем хора, истински хора, настоява той и подава хляба, млякото, пастета към възрастната женица.

А тя с треперещ глас и ръце промълвява: "Това не може да е истина... Благодаря ти!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
Я па ти... преди 6 години
До златко 54 Изключително глупав коментар без никаква връзка с случая.
57
2
 
9
 
! Отговори
Анонимна преди 6 години
Комунистите дотам докараха НАРОДА-до просешка тояга!!!!!!Те нали получават пари от десет места, какво ги интересуват хората!!!!! Децата на комунистите живеят презадоволено и харчат безумни пари,а работливите и честни хора цял живот мизерстват!!!!
56
0
 
7
 
! Отговори
Анонимна преди 6 години
Управляващи,не ви ли СРАМ,докъде докарахте НАРОДА??????? ВИЕ с колко пари живеете на месец??????Как спите????? Много "хубави" УПРАВНИЦИ имахме през 90-години, сега резултатите са налице!!!!!!
55
1
 
10
 
! Отговори
Анонимна преди 6 години
С тези пенсии, дотам докараха хората!!!!! Тези от БКП-БСП много"хубави" пенсии определиха за българските пенсионери!!!!!! По време на тяхното управление въобще не вдигаха нито пенсии,нито заплати!!!! Какво ги интересува другите хора!!! Само те са хора, живеят като богаташи!!!! До ден днешен , комунистите си остават такива-безсърдечни,алчни,подли лицемери, ***!!!!!?? Кога ще се увеличат пенсии и заплати,за да няма бедстващи хора????????
54
1
 
2
 
! Отговори
ахахаха преди 6 години
геноцид в действие, но всичко е точно
53
8
 
6
 
! Отговори
До Истината (33) преди 6 години
Не уста, а обществена тоалетна.И 1 000 000 пъти да повториш тези лъжи, истината е съвсем друга - това, което се опитваш да припишеш на демокрацията е онова, което сътвориха твоите каскетлии-мандраджии, когато с помощта на чужда армия-окупатор заграбиха властта. В края на 1989 г. внуците им се представиха за демократи, правейки всичко възможно да трансформират политическата власт на дядовците си в своя, икономическа. Всичко беше в ръцете им, но нали са некадърни, провалиха държавата отново!
52
5
 
14
 
! Отговори
златко преди 6 години
Добре че после не е срещнала бабата Цветан Цветанов че щеше да и вземе торбата.
51
1
 
31
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Напълно нормална, човешка постъпка, за огромно съжаление точно такива дела са изключителна рядкост. Похвално, че все още има хора, които помагат. Браво !!!
50
3
 
7
 
! Отговори
Енгелс преди 6 години
До До истината1985 започна перестройката
49
9
 
22
 
! Отговори
Енгелс преди 6 години
ето докъде ни доведе капитализма
48
3
 
16
 
! Отговори
Някой си преди 6 години
Повечето от драскащите тук,дори не са разбрали,за какво иде реч.Евала пич!
47
7
 
20
 
! Отговори
До истината преди 6 години
Не ми сравнявай 80те със 60те и 70 те.От 1985 България тръгна стремглаво надолу с дефицита на стоки,с режима на тока.Със зловещата заповед за използване на домашните ел.уреди,с огромните опашки ЗА ВСИЧКО,и накрая с думите на Т.Живков,,СоциализЪма се оказа недоносче,"И,,Положението е катастрофално".И си го свалиха обраха каквото можаха,куфарчетата ,външнотърговските фирми и т.н. Какви ,,демократи "какви 5 лева.Бай Тошо го каза-Не ни дават заеми защото не можем вече да ги връщаме" И мораториум!?!?
46
3
 
14
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Странно - в съседната статия - плюят емигрантите...убеждават ме/ни - колко хууубаво се живее в България - в тази - завой на 180 гр.!Тези "кадърните...борците за промяна...салаткоракиените родолюПци....качествения 80% мат'рял" няма да е зле - да осъзнаят ( че ако имат късмета...или по-скоро нещастието) и те ще станат пенсионери....В БЪЛГАРИЯ....УжасТ!
45
4
 
14
 
! Отговори
Край преди 6 години
Бабата не е бедна а с деменция. Друг е въпроса че зарязваме болните хора да се скитат по улиците и да ровят по кофите. До президенството в кашони живееше години наред една бивша медицинска сестра. РРадев като стана президент държавата някак се задейства и женицате вече е прибрана. В най-лошата психиатрия е по-добре от това да живее при -10 в кашони клекнала на тротара.
44
9
 
12
 
! Отговори
Мърляк кирлив преди 6 години
До Киро кофражистаИскаш да кажеш обратното: бабата първо метнала 10 бона през терасата и след това стигнала до кофите за ***. Това е реалната истина, благодарение на такива като теб, които се чудят как да измамят хората.
43
7
 
46
 
! Отговори
Пепи преди 6 години
Евала човече. Да си жив и здрав и ти и семейството ти покрай добрината дето направи.
42
51
 
14
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 6 години
Да ви разкажа и продължението на историята....Взела бабичката пълната чанта с продукти, с треперещ глас и ръце промълвила: "Това не може да е истина... Благодаря ти!"След което се прибрала вкъщи и метнала 10 пачки хилядарки от балкона
41
7
 
26
 
! Отговори
Апел преди 6 години
Стига сте се плюнчили САМО по форумите!На всички им е ясно, че при демокрацията НЕ КРАДЕШ ЛИ, НЕ ЛЪЖЕШ ЛИ, НЕ СИ ЛИ МОШЕНИК, с други думи да си честен човек - ЗАГИВАШ.Плюнчите се, а се криете зад топлото ду**** на жената.Хайде, МАСОВО на протести, а като не ни чуят ....... обръщаме другия край!
40
6
 
31
 
! Отговори
!!! преди 6 години
Държавата бе фалирана от пребоядисаните демократи или червената буржоазия
39
2
 
12
 
! Отговори
До 40 склери преди 6 години
Ти даже не си разбрал какво стана. Тогава беше лесно да те излъжат, но сега!!!