Основният проблем в Сирия - употребата на химическо оръжие!

Поптодорова смята, че ответен удар срещу действията на САЩ няма да има
Обновена: 16 апр 2018 22:35 | 16 апр 2018 22:30, Екип на Bulgaria On Air
134

Основната заплаха за Сирия е безнаказаната, безцеремонната и цинична употреба на химическо оръжие, чиято цел е прочистване на собствения народ заради завладяване на територии. Башар Асад иска да разшири зоните на контрол. Такова е мнението на бившия ни посланик в САЩ Елена Поптодорова в студиото на "Денят ON AIR".

Гостът на телевизията коментира напрежението в източната страна след последните въздушни удари върху нея. Днес външните министри на Европейския съюз се събраха за среща в Люксембург. Френският президент Еманюел Макрон заяви, че ударите на САЩ, Великобритания и Франция са били успешни от военна гледна точка.

"Единствената надежда за дипломатическо решение в Сирия бяха преговорите в Женева, които бяха блокирани и няма перспектива за възобновяването им. Това не значи обаче, че усилията в тази насока не трябва да продължат", категорична бе Поптодорова пред Bulgaria ON AIR.

Тя е убедена, че ответен удар срещу действията на САЩ няма да има и това е станало ясно още миналата седмица.

"Целта на атаката на Съединените щати беше да се разрушат инсталации, способности за производство и употреба на химическо оръжие. Последната криза в Сирия показа нещо много ярко - има драстична разлика между притежание и използване на такова", посочи бившият ни посланик.

Вижте повече във видеото!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
11
 
! Отговори
Кирчо преди 6 години
Без срам ?!!!няма ли и Соломунчо пасито да гръмне някоя Ракетка и качи Кака си Ленче на нея !! Да вземат фекална проба от "ХИМИКА" Башар за орално - езиков анлиз от асен агата и иво минджов!!!!
43
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американските ракети да не са попаднали погрешка в някой склад за козметични продукти на сирийското летище, че коментира точно тая.
42
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еленка е тайното оръжие на американците. Ако не успеят да унищожат химическите оръжия в Сирия с бомби, ще я пуснат да ги открадне.
41
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази е специалист единствено по кремчетата по аерогарите. Всичко друго, което каже е с едно предназначение - да се хареса в американското посолство. Тая жена винаги е преживявала благодарение на въртиопашатъчните движения - сега прави същото.
40
0
 
12
 
! Отговори
СМЕРШ преди 6 години
Путин да слага Новичок в кремовете струващи от 400 евро нагоре. Така ще измре само клептоманстващия юдеомасонски "елит" и снобарският му зомбиран слугинаж.
39
0
 
13
 
! Отговори
On air преди 6 години
Ленче, върни микрофона!
38
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ахахаха, гледай тоя полски крем кви чудеса прави:)) Ще взема да си гепя и аз един от дютифрии
37
0
 
19
 
! Отговори
Родо преди 6 години
Тази е устата на хамерика у нас. Какво очаквате? Унищожаването на народи е в плановете на англо - кравария не от вчера. Те нападат трепят унищожават държави с хилядни години история все едно са тръгнали на уикеден лов за дивеч. Ако някой дори за момент си мисли че президент ще убива собственият си народ ей така като се събуди сутринта и реши хайде поради липса на забави да изстровя някой , или е без капка мозък или няма мозък или някой му е изпил мозъка или се е родил без мозък или е платен.
36
0
 
14
 
! Отговори
Сръндак Хаджитодоров преди 6 години
Според мен основният проблем е в употребата на забранени за крадене продукти на козметичната индустрия, както и в недалновидната кремова клептомания в Полша.
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Падна източна Гута, паднаха в плен на Асад и няколко британски войници. Явно вече риска от ракетни удари ще го носят и те.
34
0
 
13
 
! Отговори
Пешко преди 6 години
България трябва да се отърве от такива предатели. Всеки, който изразява категорично мнение трябва да бъде забранен за публични изяви. Ние сме малки и трябва да бъдем неутрални, независимо от коя страна на барикадата сме. Подобни изказвания на крадци, физкултурници, неграмотни министри, пожарникари, мутри и т.н., не трябва да стават обществено достояние, а осъждани като държавна измяна.
33
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази доказана крадла излязла да плюе. Няма срам, няма свян.
32
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България на почит са бандитите, крадците и обратните.Няма да я бъде такава държава.
31
0
 
20
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Когото ни наливат мозъци, добре е да познаваме този който го прави. Тази е крадла и лъжкиня! Радвам се, че и тя се е захванала да се бори със Асад.
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами да спрат да ядат консерви с боб и със зеле! То пък се заплеснаха вече! Ако китайската армия отиде до тоалетна в друга държава ще предизвика екологична катастрофа.
29
1
 
16
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 6 години
Асад и прочиства пътя до парфюмерията на безмитната зона!!!
28
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ленче, да не излезе после, че Башар Асад е използвал "Веро" за "химическата атака"."Новичок"-ът на баба ти Мей се оказа BZ. Все highly likely. К'во пра'им?
27
1
 
33
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Тази химическа атака бе инсцинирана от тройката,за да направят ракетна атака на една суверенна страна със законно избран президент. И заради такива държави Сирия не може да проведе свои избори,защото по време на война не се сменя президент чрез избори,а тройката не са никакви,за да сменят чужд президент,защо не им е удобен на завоевателните цели и за чуждия петрол."Миротворци".
26
1
 
28
 
! Отговори
9 преди 6 години
Тая крадла откъде знае беше там
25
0
 
28
 
! Отговори
Олеле преди 6 години
Задължително ли е продажни ,, на политици да стават посланички? Много са наште посланички от този сорт.