Майката и сестрата на Боян искат: Да продължи търсенето!

Десети ден българският алпинист е в неизвестност
Обновена: 14 май 2018 07:22 | 13 май 2018 20:25, Анисия Иванова
221

Майката и сестрата на Боян Петров - Ангелина и Александра Петрови, заявиха пред Bulgaria ON AIR, че издирването му трябва да продължи въпреки трудностите и лошите условия под Шиша Пангма.

Китайски алпинисти, които продължават да търсят Петров, са намерили инсулина на изчезналия наш алпинист. Това е станало близо до третия базов лагер под върха Шиша Пангма.

Още по темата

Междувремнно дъщерята на Боян Петров - Тея изрази благодарности за подкрепата, вдъхването на надежда и издирването на нейния баща. Тя подчертава, че Боян Петров е на мястото, където винаги е искал да бъде - в планината.

По-рано днес жената до Боян Петров - Радослава Ненова, призова спасителите да не рискуват живота си и да не се изкачват до върха.

До момента няма никаква следа от българския алпинист, който беше видян за последно на 3 май. В търсенето участват шерпи, китайски планински спасители и специално модифицирани непалски хеликоптери.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
13
 
28
 
! Отговори
ZASUKAN ANUS преди 5 години
ЖЕНИТЕ НА БОЯН СА ПАК НА ПАНГАРАСЕГА НАБЛЮДАВАМЕ КАК СЕ АКТИВИЗИРАТ И СЕ БОРЯТ ЗА ТЕРИТОРИИ. НАБЛЮДАВАМЕ СТРЕМЕЖА НА ЖЕНАТА, ЗА ТОТАЛЕН КОНТРОЛ-жена,майка,сестра,дъщеряБИТКАТА ЗА КНИГАТА ЩЕ Е ДО КРЪВ И ДИРЕКТНИ ЕЛИМИНАЦИИ. ГРАБВАЙТЕ ПУКАНКИТЕ
129
5
 
40
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 5 години
Тез заблудени овцИ! Една седмица на над 7000 метра и да продължи търсенето!? Алоу това да не е случайно местността Орешак и да го намерят до някой пън. Да го оставят на мира и да не харчат повече пари за лудо!
128
18
 
20
 
! Отговори
ЖЕНИТЕ СКАЧАТ преди 5 години
Мъж умира, жените скачатАма не за подкрепа. ОО НЕ. ЧОВЕКА ИМА КНИГИЖЕНИТЕ СЕ АКТИВИЗИРАТ ЗАЩОТО ЩЕ ИМА ПАРИ ОТ СМЪРТТА НА МЪЖА, ВСЯКА ЖЕНА ИСКА ТОВА, ДОРИ МАЙКИТЕ НИОМРАЗА ДОКРАЙ, КАТО УМРЕМ ОБАЧЕ СЕ ПОЧВА - АКО МОЖЕ НЕЩО ДА ИЗЦОЦАМЕ ОТ НЕГО. ТУКА СА СЛЕДНИТЕ:- МАЙКА- СЕСТРА- СЪПРУГА- ДЪЩЕРЯ- и другиГРОЗНА ГЛЕДКА. ОБАЧЕ ЖЕНИТЕ СА ТАКИВА - БРУТАЛНИФАКТ
127
6
 
36
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Аз не бих търсил човек тръгнал без телефон и без ГПС.Изглежда много непрофесионално.И сам, и лошо време... мноо тъпо.Прилича ми на едни к.е.л.е.ш.и които карат стари баварки със 160км/ч през селата.
126
10
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майката се накокондрила, та чак и клепките си вапцала. Сестрата като тепигьоз.
125
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До само да попитамВажното е кой ще гушне застраховката. Ще се изпотрепат женките.
124
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лошо е това, което е станало, но вижте сега, претрупах се с информация по този случай и вече грам не ми пука, ама никак.
123
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинявам се, но нещо се прекалява. Трябва да се преосмислят всички тези катерения и да има международни правила с всякакви осигуровки. трябва да има регламент, не може вечно такива щуротии.
122
10
 
10
 
! Отговори
Весо преди 5 години
Слави, нали всички умници, дето ги събра на кастинга са кадърни хора и никой няма да те прецака? Ако направиш и коалиция със професор Божидар Димитров, предполагам че с теб на чело ще станем световна сила.
121
9
 
25
 
! Отговори
само да попитам преди 5 години
А за майката и за сестрата ще събираме ли пари? Приятелката разбрах, че захлеби достатъчно. Кой е сега наред?
120
13
 
5
 
! Отговори
Слави преди 5 години
Идеята е да управлявам аз България. Тогава вече всичко ще бъде наред и всичко ще се оправи.
119
9
 
11
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 5 години
В БИТКАТА НА ЧОВЕК С ПРИРОДАТА, ПО-СИЛНИЯТ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ.КОЙТО НЕ Е ОЦЕЛЯЛ В БИТКАТА С ПРИРОДАТА, ПАК Е НАД НОРМАЛНИЯ ЧОВЕК И ЗАСЛУЖАВА УВАЖЕНИЕ.ЗА ТОВА ИМА ТОЛКОВА НОВИНИ ЗА БОЯН - НЕ СА КУПЕШКИ. ПРОСТО СА НАИСТИНА ВАЖНИ
118
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше сърбин щях да даря поне 50 000лв, за българин и 10лв не бих дал
117
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЕКСПЕРИМЕНТ за простТова е идеята на алпинизма като цяло - отиваш в най-суровите и немислими условия, при тежка умора, за да кажеш на шефа, че ти си новия шеф. В случая природата играе ролята на шеф
116
6
 
12
 
! Отговори
ЕКСПЕРИМЕНТ за прост преди 5 години
ЗА ДА СИМУЛИРАТЕ, ЧЕ СТЕ НА ХИМАЛАИТЕ В ГРАДСКИ УСЛОВИЯ, НАПРАВЕТЕ СЛЕДНИТЕ НЕЩА:- Дишайте само в 1 от 3 минути в продължение на 1 час + - След това отидете на дискотека със най-бързия спринт в живота си и кажете на шефа, че вие сте новия собственик на клуба и му ударете плесникУспех в оцеляването
115
8
 
7
 
! Отговори
до О,О преди 5 години
Има мистерия,според мен са го взели от 4-тия вид и ще го върнат 2020 година на плажа в Поморие.
114
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българите искам да сте по-отворени, що сте толкова задръстени, що нямате самочувствие?
113
1
 
9
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 5 години
Е как ще е под снега,Бойко трябва да прати 50 снегорина,тея хора планина виждали ли са ?
112
3
 
12
 
! Отговори
За всекиго по нещо преди 5 години
До ВяраКАКВОТО И ДА ТИ ГОВОРЯТ, ЗНАЙТЕ ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ, И ТО ЗА МНОГО ПАРИ.
111
3
 
11
 
! Отговори
Тука има, тука няма преди 5 години
Горделиви хора, Резил голям правим, гордост го го нека и го убила този момък, гордост ни гони и нас и все обясняваме, без да ни пита никой! ИзлагаЦия голяма... Каквото и да ви говорят, знайте, че става въпрос за пари, и то за много пари.