Дете със свастики, с обидни надписи... А таткото – не знае какви са!

Друг човек бил нарисувал тялото на детето, то после се облякло
15 май 2018 11:15,
117
Дете със свастики, с обидни надписи... А таткото – не знае какви са!
Снимка: Facebook

Непознат изрисувал свастиките и обидните надписи по тялото на детенцето, а самият татко дори не видял кой го е направил. Това разказа Петър Атанасов, баща на едно от двете деца, чиято снимка след мача "Левски" - "Славия" възмути мнозина.

"Не знаех какво има по тялото на сина ми. Неподходящите знаци и надписи бяха изрисувани от непознат човек на стадиона. След това детето се беше облякло и видях рисунките едва когато той беше на пистата", разказа бащата пред Нова тв.

Още по темата

Кадър на двете децата с изрисувани нацистки надписи се появи след мача "Левски" – "Славия" на националния стадион през миналата седмица. Агенцията за закрила на детето започна проверка по случая и се очаква резултатите да станат ясни утре.

Надписите по телата им гласяха "Levski hooligan", ACAB (абревиатура на All Cops Are Bastards - всички ченгета са копелета) SW 1999 (Sofia West - на най-влиятелната фракция в агитката на Левски - "София Запад").

"Преди мача моето е попитало дали може да бъде нарисувано, ние го видяхме когато вече беше изрисувано. На 4-5 ред съм бил. Не знам на какво основание ще ни глобят, но заради шума около ситуацията ще спре да ходи на училище. Страда, че няма да може да отиде на мача".

Бащата обясни, че детето не знае какво означава абревиатурата, а ръката му не била вдигната като нацистки поздрав, а просто махало.

"За първи път го рисуват, впоследствие го видяхме чак на пистата", каза още Петър, който дори се подписал в паспорта си с "Левски".

Той обясни, че не познава родителите на другото дете, защото те се запознали на пистата.

"Малкият постоянно е на пистата, дава тон за песен. Не смятам, че там е опасно, защото те пазят там, и не се хвърлят бомби", каза още бащата. За първи път завел сина си на мач, когато бил едва бебе, а от 5-годишен е на всеки мач.

Не му харесало, че част от сайтовете не им скрили лицата. Тези дни при разходка в парка деца го разпознали и казали: Ето ги децата, които ги издирват от полицията.

"Стана ми изключително тъпо. Сигурно имаме някаква вина, защото не съм го видял, но при свършен факт няма какво да направим", оправдава се бащата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
5
 
20
 
! Отговори
Жоро с моторо преди 5 години
Тея миници и двамата са хвани единия, удари другия... А покрай тях, и бащите им. Но в крайна сметка български футбол няма, но поне на "фенове" не сме бедни.
22
4
 
22
 
! Отговори
1914 преди 5 години
Дайте снимки и родителите, щото те са за трепани. Напълнихте стадиона ни с *** и изгонихте нормалните хора или в А и В, или извън стадиона.
21
3
 
7
 
! Отговори
Кой си позволи преди 5 години
да разпространява чрез медиите снимки на тези деца, без да замъгли лицата им, като че ли са от категорията на най-страшните престъпници?Подрастващ ром неотдавна демонстративно свали и запали българския национален флаг. Не ни показаха лицето му! Разпитваха ли по същия начин неговите родители? Разпространиха ли информация какво представляват тези хора, какви обяснения са дали - ако изобщо им са искани обяснения? Но на тях сме давали даром пари, за да отгледат подпалвача на знамето, нали?!
20
11
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
А кога ще започнат да глобяват тези със руските знамена, сърп и чук и Сталин? Сборището на *** на яз. Копринка трябва да се забрани със закон!
19
6
 
9
 
! Отговори
Морски преди 5 години
Хора със свастики се движат безнаказано само в България и Украйна.Факт.
18
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щял да спре детето от училище, но съжалявал, че то нямало да отиде на мача. Въпрос на ценности.
17
3
 
28
 
! Отговори
Ристу преди 5 години
Обяснението на бащата ми прилича на "Лепим гуми с локуми".
16
4
 
14
 
! Отговори
ЦСКА преди 5 години
Бащата е по-*** и от детето си - синьо подуенско гувядо!
15
8
 
7
 
! Отговори
Хора на по 17 години преди 5 години
извършват какви ли не безобразия, дори и престъпления, но им се разминава, защото били деца!Тук става въпрос за пи_шл_емета, чиито действия се представят едва ли не за най-тежко престъпление срещу човечеството! Става въпрос за жест, направен от едното и за рисунки по телата им.Това е безобразие!Свастиката е древен знак на слънцето и на възраждащия се живот. Кой си позволява да тълкува това изображение по друг начин в случая? С какво право си позволява да прави такива тълкувания? НЕГО ОБВИНЕТЕ
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам пресконференция от оня ***, пелтечещия пират.
13
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не коментирате фанелката на Венци Стефанов ? Тя да не е по читава?
12
3
 
13
 
! Отговори
Веселин преди 5 години
Всеки родител е ОТГОВОРЕН ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕТЕТО СИ,много ясно че ще ги глобят,няма мене да глобяват за чужди деца,и този театър ,аз не бях....не съм видял.....ТРЯБВА ДА Е ЗА ПОВИШАВАНЕ НА САНКЦИЯТА НА РОДИТЕЛИТЕ........ТОВА СИ Е ПОДИГРАВКА С НАС .../КОИТО СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ/...МИНИМУМ ПО 1000ЛВ.И по принцип,глобите трябва да са минимум по 1000лв.....за всичко...колан,чоплене на семки,правене на *** .....и т.н....Стига сме се пазили от големи глоби,явно така трябва
11
17
 
13
 
! Отговори
Да ви е...!!! преди 5 години
А за децата със съветски униформи, маршируващи на 9-ти май около паметниците на Альоша с шмайзера, няма възмутени коментари.Двойни стандарти нещо усещам тук.
10
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1Това са децата на ГЕРБ.що толкоз мразиш герб ве босилек? ББ да не те е плющял през гaщите?
9
5
 
16
 
! Отговори
Бахур преди 5 години
Таткото в Белене
8
5
 
14
 
! Отговори
Да ви е...!!! преди 5 години
Ако хвърляха гьобеци, докато пеят с пълно гърло последния чалга хит, нямаше да има проблем, нали?
7
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ.
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра.Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Тов
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове,
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят.ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.:Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, ра