Скандален не само в рапа: Шамара нарече хан Крум "комплексар" (18+)

Рапърът разбуни духовете, обръщайки се към част от българите с "говеда"
Обновена: 25 май 2018 14:48 | 25 май 2018 14:45,
350

Социалните мрежи "прегряха" от нов скандал. Този път на историческа тематика с автор рап певецът Мишо Шамара.

За секунди емигрантът в САЩ успя да обиди не само българския народ, но и важни исторически личности като хан Аспарух и хан Крум.

Рапърът разбуни духовете, анализирайки историята ни по абсурден начин. Според него действията на хан Аспарух са същите като тези на Османската империя, а хан Крум се държал комплексарски.

В края на видеото той се обръща към част от българското общество с обръщението: "Говеда".

Клипът му събра огромен брой негативни коментари.

Според журналистката Патриция Кирилова това е опит на известния още като Биг Ша - Шамара, да пробие отново в новинарската мрежа. И то успешен.

"Едва ли оттук нататък обаче някой ще харесва този човек и той ще има фенове", отсече тя в студиото на "България сутрин".

По думите ѝ единственото хубаво в случая е, че се е отворила темата за историята.

"Мишо Шамара просто търси провокация. Затова и има толкова последователи в социалните мрежи", коментира водещият на "Операция История" по Bulgaria ON AIR Росен Петров.

Той допълни още, че в историята всеки има своята истина. Има обаче и факти. А хората, които по един или друг начин са станали известни, трябва да носят отговорност за възпитанието на нацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


350
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
258
3
 
19
 
! Отговори
Пишо Шамшала преди 5 години
Нормални разсъждения за индивид, който прави "музика" за проли. Жалка пролска и3мет с елементарни нужди и забавления! Мястото на пролите като него е на строежа или на бензиностанцията, да трие прозорци. Не в ефира.
257
3
 
15
 
! Отговори
bez преди 5 години
Кой е този ръб?
256
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А на кого му дреме за социалните мрежи?
255
5
 
5
 
! Отговори
Кьорсуфра преди 5 години
A be sivo iskarsko govedo,kade si israsnal,kade si u4il,kade jivee6.Iavno ne ti si 6amara ,a tebe triabva da 6amaradosa niakoi.I posle se 4udiat sa6to balgarite gi mrasiat
254
3
 
27
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Като написа, че литовците и латвийците са славяни преди няколко дни и ми стана ясно, че няма смисъл да чета докрая глупостите му. Първите седем години му се губят.
253
4
 
29
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
Този комплексар на снимката ми се струва,че не е завършил и осми клас,но се чудя от къде е чул тези имена и дава мнение за тях-един дри.с.льо.
252
4
 
10
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
Този комплексар на снимката ми се струва,че не е завършил и осми клас,но се чудя от къде е чул тези имена и дава мнение за тях-един ***.льо.
251
3
 
8
 
! Отговори
Цацаров преди 5 години
Шамара е *** като слонски ***!
250
3
 
17
 
! Отговори
комплекс манепанелка преди 5 години
опа опа ...комплексара се върна от щатите щот нещо не успе и почна да се фаща с икономика история политика само и само да си върне реномето от близкото минало ам тея дето го слушаха са вече или големих хора или не са между живите заради фаски и прахчета остана само бяхме деца живота беше игра
249
4
 
10
 
! Отговори
Ша тъпото преди 5 години
Какво очаквате от някой, който " провървя", защото тогава нямаше голям избор на подобна музика и смени псевдонима си замесвайки детето си?Търси скандал, защото е забравен, зад от в Ан никой не го познава, като изпълнител. Много Биг Ша за това изказване и то пред света!П.П: Чети повече... , мъжкарче, не си позволявай да променяш историята, ако те е напуснало вдъхновението!;(
248
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пиша му аз онзи ден на този *** под видеото, че не съм съгласен с неговите кретении, а той ми казва, че който не мисли като него е наци, расист, ксенофоб. Пълен ***, защо изобщо му давате поле за изява?
247
2
 
5
 
! Отговори
nina преди 5 години
#222Десен волан е,има видео на неговия фейс как влиза в колата.Предна,задна камера прави нормално видео.Огледален образ можеш да имаш само ако снимаш в огледало ;)
246
4
 
31
 
! Отговори
KING OF KINGS преди 5 години
И аз се чудя защо от малък мразя рапа и чалгата, и защо от малък обожавам рок и метъл музиката.... Сега разбирам всичко.....
245
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
този типаж е напълно изгубен- буквално и преносно , но защо му се дава публична гласност ? ...
244
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аааа верно този имитира рапъра Канйе уест .Кание вика че черните избрали да останат роби ... и веднага почнали да говорят за него . Видяла жабата че бика го подковават и тя решила и подала крак .Този Шамар много надебелял ,брадясал , ще да е от многото макдоналдс и бъргър кинг в Кравария .
243
6
 
23
 
! Отговори
До Сърбомана преди 5 години
Най-великият сръбски цар Стефан Душан е 3/4ти българин. Баща му е наполовина българин, а майка му е българка. Където има българин, има велики хора. Българите природно са по-умни и силни от другите.
242
2
 
15
 
! Отговори
По-долу преди 5 години
е наречен" рап-джудженце": не само е такова, но и мн0го просто: мислеше, че като го изпрати БСП-то в ЕС и оклепа РБългария, ще се завърне и ще го направят Премиер на мястото на Борисов. Но го изиграха: той е от групата на д$****лите според професора от БСП, а според личната СИ класация е ***.( заради тях ходи немил-недраг с Тирове.)
241
2
 
14
 
! Отговори
ара преди 5 години
Как може тъпата *** още да говорят за възспитание, докато интервюират рапъри ? Това е утайката на обществото и тук и в америка, и в русия, и в япония.
240
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БигШофера се продаде на БСП да агитира бабичките пред пилоните на НДК и те за отплата му финансираха заминаването за САЩ( да се чудиш защо не за Сибир).Сега се е продал на НПО Америка ПРОТИВ България.Рома се продава на който плаща.
239
4
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
До Анонимен 238 Продължавай,мнооого *** кефи твоя ленгуидж!