Скандален не само в рапа: Шамара нарече хан Крум "комплексар" (18+)

Рапърът разбуни духовете, обръщайки се към част от българите с "говеда"
Обновена: 25 май 2018 14:48 | 25 май 2018 14:45,
350

Социалните мрежи "прегряха" от нов скандал. Този път на историческа тематика с автор рап певецът Мишо Шамара.

За секунди емигрантът в САЩ успя да обиди не само българския народ, но и важни исторически личности като хан Аспарух и хан Крум.

Рапърът разбуни духовете, анализирайки историята ни по абсурден начин. Според него действията на хан Аспарух са същите като тези на Османската империя, а хан Крум се държал комплексарски.

В края на видеото той се обръща към част от българското общество с обръщението: "Говеда".

Клипът му събра огромен брой негативни коментари.

Според журналистката Патриция Кирилова това е опит на известния още като Биг Ша - Шамара, да пробие отново в новинарската мрежа. И то успешен.

"Едва ли оттук нататък обаче някой ще харесва този човек и той ще има фенове", отсече тя в студиото на "България сутрин".

По думите ѝ единственото хубаво в случая е, че се е отворила темата за историята.

"Мишо Шамара просто търси провокация. Затова и има толкова последователи в социалните мрежи", коментира водещият на "Операция История" по Bulgaria ON AIR Росен Петров.

Той допълни още, че в историята всеки има своята истина. Има обаче и факти. А хората, които по един или друг начин са станали известни, трябва да носят отговорност за възпитанието на нацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


350
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
4
 
14
 
! Отговори
Ханку Брат преди 5 години
На това *** Шамара ще му бия шамари докато му се отвинти главата, друг път да не плюе по Аспарух и Крум
237
4
 
12
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Сърбоман,Белград е строен от българи и е бил повече време в българските граници хаха.Какво е чувството да имате български град за столица ?Също най-великия ви цар (Стефан Душан) е на наполовина българин хаха
236
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка твар като този ром Шамара и Емил Джасим-плод на ромско-иракската дружба, които правят отвратителни изказвания относно славната българска история са низши,злобни същества, дървета без корени осъзнали собствената си ( и на етноса им)безполезност в световната история.Едничкото им занимание за някакво внимание в обществото е като си покажат простащината която е единственото което притежават.Медийте да ги игнорират.Никой няма нужда от такива твари.
235
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tolkova umen che e umrql ot gladI se chudi kak da varje dvata kraqPishete realnoto ne mechtata za umen narod
234
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Специална снежинка си ти Михо И ТИ СТАНА *** ПРОТЕКТЪР ,ЗАЩИТНИК НА ГЕЙОВЕ ,ЦИ ,ГАНИ и на всичкото отгоре наричаш собственият си народ го .*** . В АмерикаТа там всичките вече така ги учат -всичко друго е бо *** ,а там в САЩ всичко е започнало (според американците). Ретарда е на макс ... просто е срамно ,без коментар .
233
3
 
21
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
--До къде стигнахме? - Някакъв неуспял емигрант наркоман да ни учи на история - ахаххааха Мишо много набързо забрави как се отъркваше до Слави Бинев за да стане и той политик- сега ще *** Макдоналдс в камиона - аиде със здраве Шамар ))
232
2
 
1
 
! Отговори
до 238 преди 5 години
За някой, който не се има за българин пишеш на български доста сносно. Освен това явно си доста осведомен за българската история. Как така? Нали не се имаш за българин?
231
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казаха ли ви го.Цялата ви история е поре7ица от мерзости, мижитурщина, предателства, помярства, протитутлъци и миндерлъци.Националните ви герои са отпадъци като вас самите.Народът ви е прокажена купчина от мишоци и маскари.Да продължавам ли...
230
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Балканите за най-хитри съм признал гърците. 100 години ядат и пият и сметката я плаща Меркел накрая. :) Българите също са умен народ, най-глупави са турците и сърбите....Това е ганювеца. Да яде и да пие, а друг да плаща. Това му е върха на интелигентността. Хитър Петър-национална гордост. Да открадне, да излъже....Ганювщина отвсякъде.
229
2
 
11
 
! Отговори
БОКЛУК преди 5 години
Ужас, ужас.Като мрази българите и България, защо говориш на български и имаш българска лична карта бе комплексарче тъпо, недодялано ? Трябваше Тиквата да ти пръсне главата, или да се споминеш като бирата !
228
16
 
5
 
! Отговори
АЛЕКСАНДЕР ТРИФОНИС преди 5 години
Гръцката Армия подкрепя Михалис Шамаракис..ПРАВ Е МИШХО, ХАН КРУМ Е НАВЛЕК ОТ АЗИЯ..КАКТО И вие балгарите . Турците и вие сте дошляци-натрапници на Балканите..Отивайте си в Западен Китай, при кръвните ви братя -- УЙГУРИТЕ.МАЛА АЗИЯ = ИЗТОЧНА ЕЛЛАДА .Скоро ще има обща граница между Гърция и Романиа .
227
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво нещо е Фейсбук - по телевизията се коментира видео на тираджия с прякор Мишо Шамара за Хан Крум. Направо поканете БАН да му оборят аргументите.
226
2
 
12
 
! Отговори
Driver преди 5 години
Биг Ша?!? Ахаххахаххах......Не е ли Биг Шо /фьор/ ?!
225
5
 
14
 
! Отговори
СЛАВЯН преди 5 години
Смешно рап джудженце....
224
4
 
2
 
! Отговори
Йово преди 5 години
Това което казва не е нещо ново. В учебника по "Родинознание" това е залегнал именно подобна теория. Това също се преподава и в НБУ. Не нищо ново.
223
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българската история според Мишо Американски . Да си кара там юбъра Мишура и да не приказва много глупости че петни цялата нация .
222
3
 
21
 
! Отговори
За хан Крум преди 5 години
Хан Крум ме е вдъхновявал още от дете, когато родителите ми разказваха за битките му в Балкана, за победите на Византийската империя, за хитростта, която използва. Още помня думите на Византийския император, мигове преди да бъде убит, че дори и птички да са били, не биха могли да се спасят от засадата във Върбишкия проход. Това да направиш кана от черепа на врага си и да пиеш вино има ритуално значение.А кой е Мишо шамара? едно съвременно ***, с жълто около устата, кеуеме, копеуе, скакауец
221
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И къде е сега този потир или стакан? До Иван Шишман е ползван също така дивашки, видно от разработките на Иван Тренев!
220
2
 
23
 
! Отговори
Бате Боби преди 5 години
Мишо е долнопробно ***...избяга в САЩ, защото щяха да го заковат за наркотици...мишка повече не се показвай в някакви тъпанарски клипове...ходи да въртиш геврека от Чикаго до Далас да ти изтръпнат каламбаците...глупав човек...псевдо българин...продажник
219
4
 
20
 
! Отговори
За българите преди 5 години
Знаете ли, че има една стара турска пословица, още от времената на Отоманската империя, която казва нещо от рода на: "поставете едно българско желание в която и да е крепост и тя ще падне". Това означава, че ако българите си наумят нещо, нищо не може да ги спре да го постигнат. Или друга пословица, че: българинът може да надбяга най-добрия конски впряг със заешки впряг. Представете си сега респектът на старите турци към силата и умът на българите, нищо, че сме били под тяхно владичество.