Чичото на Феди: Как да постъпим? Да плачем, да се ядосваме на Бог?

Мариан Башур изплака мъката си: Федка, ще ни липсваш страшно много!
99
Чичото на Феди: Как да постъпим? Да плачем, да се ядосваме на Бог?
Снимка: Facebook

Братът на Жорж Башур – Мариан Башур сподели мъката си по племенника си Феди, който почина в неделя след тежка катастрофа.

Още по темата

19-годишният младеж катастрофира с Мерцедес в четвъртък следобед на магистрала "Тракия", дни след това почина. В колата били баща му Жорж и попфолк певицата Емилия.

"В главата ми като лента изплуват всички хубави моменти с теб чичо, как се пръскахме с вода и се дебнехме кой да бутне другия в басейна, как се набирахме, как ни караше винаги да се усмихваме още от малко дете. Дойде на този свят, и накара всички които те познават да те обичат толкова много, както и да ти се възхищават на добротата, възпитанието и успехите които постигаше, а на всичко отгоре, красив и със страхотна прическа". С тези думи започва текстът Мариан Башур, към който той е споделил и снимка на момчето.

"Кажи ми сега, как да постъпим?? Дали да плачем, или да се ядосваме на Бог, съдба или каквото и да е това нещо, което е решило да ни лиши от теб толкова рано. Като те познавам със сигурност ще избереш да сме силни и единни, и да те изпратим с много любов по новия ти път, и така ще направим. Обещаваме ти, че ще се подкрепяме един друг, както винаги сме го правили в нашето семейство. Федка, ще ни липсваш страшно много, страшно много!!!!Царството небесно те очаква, с широко отворени врати. Обичаме те", завършва Мариан.

Феди ще бъде погребан в сряда в гробищата в "Бояна".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой е този Феди?Някой знае ли?
31
16
 
3
 
! Отговори
Димитър Видинов преди 5 години
Всички сте животни. Безчувствени животни.
30
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДНЕСС>БГГ Спрете се ! Спрете се да правите рейтинг с хорската мъка Това не са новини а ЖЪЛТИНИ а уж се имате за сериозна медия !
29
0
 
20
 
! Отговори
Някой преди 5 години
Хора, не е нормално случващото се в България. Не е нормално толкова много хора да намират смъртта на пътя. Факт е ,че катастрофи се случват по цял свят - ***, лош късмет има навсякъде, но всеки ден които и новини да чуя или който и сайт да отворя , се изумявам как хората умират като пилци по пътищата. Държавата трябва да направи нещо,което наистина работи, участниците в движението трябва да се променят,защото пътищата са ни гробница.
28
4
 
22
 
! Отговори
бесен преди 5 години
Да, ядосвайте се на Бог. Точно той натискаше *** на газта. Тез даже не са разбрали, защо е станала белята!!! ***....м.ли
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да видите съдържанието на този коментар и официалното ми становище на официалната ми страница у ФЕЙСА
26
7
 
20
 
! Отговори
565 преди 5 години
Жалко за младия човек!Бог няма,има човешка глупост.Младите да стоят далече от селянки чалгарки и няма да имат проблеми в живота.
25
2
 
32
 
! Отговори
Василен преди 5 години
Ядосвай се на баща му, разрешил му да кара със 180 км/ч...
24
2
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Чичо, и да се ядосваш на Бог файда нема. Пpcто, той има много бьшони!! И ти си един от тях, де
23
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чалгата не прощава!
22
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде, стига с тоя Феди...от това ли си пълните сайта вече? Всичките му роднини написали нещо в интернет и вие ни го люсвате тук.
21
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А БАБАТА И ДЯДОТО КОГА ЩЕ СЕ ИЗКАЖАТ!
20
8
 
4
 
! Отговори
До произход на видов преди 5 години
Къде е писано, бе? Ако смяташ, че има съдба и всичко е предопределено, я да те видя да пресичаш Цариградско със завързани очи на Плиска. Все пак ако е писано, че ще те обесят, няма как да се удавиш, нали? Ако е писано, че ще умреш днес на Цариградско на Плиска и да искаш, и да не искаш пак ще стане. Така че пробвай. Нищо няма да се промени според твоята логика.
19
2
 
13
 
! Отговори
Методи Борисов преди 5 години
Га я бех баш тиквата на фамилията и учих 14годишния Бойка на шоферлък чаках ама яко да завали ,че да му дам червената волга да и се нарадва на максималната скорост от 135-145км.ч. и сам да разбере що е туй аквапланинг и има ли почва при бай тошовия асфалт.
18
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съжалявам за момчето,но от една седмица четем за тази история и всевъзможни изповеди.Всеки ден загиват хора на пътя, а и не само.Стига с тези новини, пишете нещо позитивно.
17
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Право на шофиране трябва да се дава след 21 годишна възраст. На 18-19г са безотговорни и неосъзнати, още са деца. Безумие е 18 годишни да шофират на тази със около 100 км в час. Да плачат сега за детето си, те самите са си виновни за загубата му. Жалко за прекрасното момче.
16
4
 
14
 
! Отговори
OTOMAN LEGACY.. преди 5 години
..Vremeto lekuva vsyaka zaguba...Vsichki shte otidem pri nego...Mir na dushata mu..
15
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сърдете се на баща му ,а не на Бог .
14
5
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съболезнования на майката на момчето.Бащата е безотговорен.Чичо му да не си прави пиар от нелепата смърт на племенника.
13
7
 
30
 
! Отговори
123 преди 5 години
Много емоционално и написано с обич и болка писмо...Настръхнах, съжалявам за това младо, прекрасно дете.Бог да го прости и мир на душата му.