Прайдът като психопатия! Контрера контрира гей средите

Този парад трябва да бъде забранен, настоя воеводата
259
Прайдът като психопатия! Контрера контрира гей средите
Снимка: Булфото, архив

Поредният гей парад, който ще се проведе в София на 9 юни, ядоса общинските съветници от ВМРО и "Атака".

Според лидера на групата им в местния парламент Карлос Контрера "София прайд" е в резултат от лошата държавна политика в сферата на психическото здраве, а  организаторите на гей парада спекулират и изнудват обществото с техните отклонения.

Още по темата

Общинските съветници от "Патриоти за София" в Столичния общински съвет не приемат съвети за демокрация от отявлени тоталитаристи", заяви председателят на групата Карлос Контрера, цитиран от пресцентъра на ВМРО.

Според общинаря ставаме свидетели на поредна, до болка втръснала порция от смешен плач от страна на различни маргинални типове, които осмисляли иначе сивото си битие с проповядване на хомосексуализъм.

Общинският съветник от ВМРО посочва, че не са организаторите на гей парада тези, които ще преподават на българското общество уроци по демокрация.

Техните спекулации са до болка познати и не се основават на факти, а на твърдения в стил "една жена казала на съседката пред блока".

"Не съм учуден от тези врясъци на гей активистите. Както много пъти сме подчертавали ние - патриотите, тези хора (организаторите на гей парада) правят политика от креватните си изпълнения в спалнята. Непрекъснато от тези хора слушаме общи приказки и дрънкане как им били нарушени и нарушавани правата, как някой ги бил тормозел, дискриминирал. Всъщност, никой не се интересува от тях, освен когато манифестират ексцентричните си отклонения", посочва още Контрера.

Той категорично отрича твърденията на НПО-тата, че патриотичните организации били недемократични и отвръща на удара, че точно организаторите на гей парада са хората, които най-малко търпят чуждото мнение.

"Това са типове, които си позволяват публично да обиждат с епитети и квалификации опонентите си и те ще ми говорят за демократичност е нелепо изказване от нелепи хорица", коментира още общинският съветник.

Контрера настоява организаторите на парада да платят сметката за охраната за десет години назад.

"За техния кеф държавата изкарва по 1500-1600 полицаи и харчи стотици хиляди левове на година. Дали е справедливо?Този парад трябва да бъде забранен, другата седмица официално ще го поискаме от МВР с аргументи, мотиви и разчети", завършва председателят на "Патриоти за София – ВМРО и АТАКА" Карлос Контрера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
3
 
12
 
! Отговори
рускиня до 85 преди 5 години
"И как са ти навлезли в личното пространство? Софийските главни булеварди не са ти 'лично пространство'......."Браво-дошли сме на думата.Софийски улици не е личното пространство. това е обществено място,където не може да популяризираш свои сексуални извращения. В спалня прави каквото искаш,но нормални хора не желаят ти и техните деца да виждат мляскания между ***.али. И тъй като нормални хора са продължатели на живота и на бъдещето на държава -то те са с приоритет.
91
3
 
18
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Тези хора не разбраха ли, че като демонстрират странните си сексуални наклонности отблъскват останалите и създават условия за репресии???
90
4
 
19
 
! Отговори
Браво! преди 5 години
Да подкрепим Карлос Контрера - един от малкото трезво мислещи общинари! Да подкрепим ВМРО и българщината!
89
4
 
4
 
! Отговори
565 преди 5 години
В Бг-то на един национален протест излизат около 150 души докато на един хомо прайд се събират 2000 души.За това не се сърдете на управниците.Мат'ряла е негоден.
88
1
 
7
 
! Отговори
Честито на всички преди 5 години
Бъдещето на българия:-)))
87
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хомосексуалността не е психопатия, но прайда изглежда е.
86
5
 
33
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 5 години
Чудя се, защо нормалните хора, които оставаме все по-малко нямаме и ние един прайд на нормалността, щом другите могат да имат парад, защо аз като нормален мъж, изповядващ христиански ценности не мога да имам парад, а тези подсъщества могат ?
85
0
 
16
 
! Отговори
от нета преди 5 години
Прайд е название група лъвове, които живеят заедно. Съжителството им е подобно на глутница.Прайдът заема определена територия.В прайда има мъжки лъвове и няколколъвици. Женските ловуват и се грижат за малките си, а мъжките охраняват територията на прайда.Мъжките лъвчета навършили две години биват изгонвани от прайда, с оглед лъвът-водач да не бъде изместен. Ако той се смени обаче, новият водач избива всички малки лъвчета, така че лъвиците да отглеждат само неговото потомство. Женските не го приемат докато не забременеят от него.
84
2
 
34
 
! Отговори
Мислеща преди 5 години
Сексуалността е нещо лично и интимно, и интелигентните хора не парадират с нея. Парковете и улиците са обществени места, където има млади хора и деца, които не е нужно да стават свидетели на сексуална демонстрация и разюзданост. И ме засяга заради факта, че се дават близо 200 000 лв. обществени пари, за да се охранява една ненужна проява, която уж кара някои хора да се чувстват по-значими!
83
2
 
11
 
! Отговори
Прайд? преди 5 години
Защо се наричат прайд? Прайд съществува само при лъвовете. Нима тези хора се виждат като лъвове? Освен това в прайда има един лъв водач и той е мъжкар който си е завоювал територията с бой. Има 4-5 лъвици които той опложда редовно и така се увеличава прайда. Малките лъвчета като пораснат си хващат пътя защото иначе дъртия лъв ги бие и така. Къде е приликата? По скоро може да се нарича поход или разходка по улиците или нещо друго.
82
1
 
14
 
! Отговори
някой преди 5 години
До ЛолаКоплексирано, крякащо създание с човка!. С какво са известни тия хора? С това, че са предпочитали мъже или с това, което са оставили след себе си? Всеки може да си мушка моркови в ***. Но не всеки воже да пее, рисува или ръководи. Определящето е ума а не ***! Ама такива първосигнални като теб никога няма да го разберат.
81
2
 
15
 
! Отговори
123 преди 5 години
До МислещаИменно. Аз не крещя по улиците "яжте месо" и "таковайте жени", защото нямам вътрешната нужда да заглуша вътрепният си глас. Т.е. чуствам се пълноценен, без да парадирам с това. Накратко напълно съм съгласен с тебе. Цялата работа е избиване на комплекси.
80
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МислещаКогато си мислиш, че София ти е бащинийка и улиците са ти личното пространство. Нахални тетки като вас са в пъти по-противни от хората, които ходят на парада. Отивайте си на село.
79
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МислещаИ как са ти навлезли в личното пространство? Направили са парад насред хола ти ли? Софийските главни булеварди не са ти 'лично пространство'.
78
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Психопатия е да проявяваш нездрав интерес към това кой с кого спи на затворени врати и да смяташ, че някой, освен жена ти Гуца, ти е длъжен да отразява сприхавото мнение.
77
3
 
45
 
! Отговори
Мислеща преди 5 години
Уважавам правото на личен избор на всеки да се самоизразява както го чувства вътрешно, но без да навлиза в личното пространство на другите. Тази демонстрация на различност и парадиране с определени наклонности вреди най-вече на самите тях. Най ме дразни факта, че използват един чист и по принцип детски символ като дъгата. Не съдя никого, но интелигентните хора нямат нужда от чуждо признание и оценка, за да се чувстват пълноценни в обществото.
76
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СОЦИАЛИЗМА Е КАТО ГЕЙПАРАД, ЗАЩОТО СОЦИАЛИСТИТЕ СА ОБРАТНИ
75
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въбще П И Ч О ВЕ, КОЙТО ПОЗНАВА ЛЕСБ ИЙ ЧОК ОФЕРИРАЙТЕ ГИ И ИМ ПОКАЖЕТЕ НА КАКВО СА СПОСОБНИ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ. и НЕКА ПОКВАРАТА И ГЕЙ ЗАБЛУДЕТЕ ДА СЕ СТОПЯВАТ И НЕКА БЪЛГАРИЯ СЕ НАПЪЛНИ С ДЕЧИЦА. Не по-малко от 80 процента от лесбо общността са имали нещастието да имат една две връзки с джендърчета и после са се разочаровали от никаквия резултат-резиллък.
74
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия женици, попаднали на съответните полово немощни гееве и поради отвращението си към мъжката любов с жена станали лесбо, им предлагам да ги изтреса яко у ползу роду една по една както си му е ред за по два часа и да се върнат към хетеросексуалността. Обещавам им да изпитат разтърсващи оргазми и след това моля да не ме търсят а да си търсят истински мужье, които да продължат делото ми. Повече на прайдове няма да ги видите, да си търсят гаджета изван нпо тролчетата с меките и увиснали гнойни пъп
73
5
 
28
 
! Отговори
АХЕ преди 5 години
Със самото наименование "Прайд" те вече са се самоопределили като отделна социална група по възгледи и подобни характеристики и са се разграничили от останалата част от обществото по така цитираните възгледи и характеристики. В едно общество може да има различни социални групи, но не виждам те да правят прайдове. Но може и нищо да не разбирам, знам ли?

Спонсорирани публикации