"Богатите цигани и богатите българи си живеят добре"... мразим бедните

Лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев пред Bulgaria ON AIR
27 юни 2018 13:15,
99

Проблемът и напрежението в Ботевград са само пример за това, което се заражда. Това е мнението на лидера на "Евророма" Цветелин Кънчев. По думите му ръководството на районното полицейско управление в Ботевград дължи извинение на служителите си и на всички участници в инцидента, при който служители на реда бяха замеряни, а роми твърдяха, че са бити и по тях е стреляно.

Кънчев също беше категоричен, че е бил сигурен, че ромите ще бъдат използвани за отклоняване на общественото внимание след решението за модернизацията на Българската армия чрез проекти за над 3 милиарда лева.

Още по темата

"Аз бях наясно, че циганите ще бъдат виновни за всичко. Не става дума за сделката. Че циганите ще бъдат използвани за отклоняване на обществения фокус от тази сделка. И това се получи", заяви лидерът на "Евророма" пред Bulgaria ON AIR.

Цветелин Кънчев обясни, че патриотите са тези, които са започнали отклоняването на вниманието от сделката за превъоръжаване.

"Опасявам се, че колкото повече наближава финализирането на тази сделка, толкова повече патриотите ще търсят повод да отклоняват обществения фокус. Покрай моркова и тоягата ще разберем кои други са заинтересовани от тази сделка", заяви Цветелин Кънчев.

По думите му влизането в клишето: "българи и цигани" е голяма грешка.

"Дайте да говорим за всички български граждани, защото богатите цигани и богатите българи си живеят много добре и много добре се разбират. Проблемът е, че в България са мразени бедните хора", категоричен беше политикът.

Цветелин Кънчев каза също, че ромите подкрепят партията му, но заради заплахи, че ще загубят дома си или работата си, гласуват за други и настоя, че, ако всички роми подкрепяха "Евророма", партията със сигурност е щяла да влезе в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До браво на КънчевМного правилно се изказа г-н Кънчев , но дано да се сети да съди в Страсбург онази госпожа дето беше писала за морковите и тоягата ! Забравих й името , онази грозничката с големия нос ! Това което беше написала визираше абсолютно всички роми без изключение ! Никъде не беше споменато ,че визира точно определен кръг ромски престъпници ! Това е насаждане на етн. омраза към цяла етническа група и е наказуемо според закона !МОРКОВИТЕ ЗА РОМИТЕ СВЪРШИХА ,ВРЕМЕ Е ЗА ТОЯГАТА
25
1
 
19
 
! Отговори
кога преди 5 години
Има официално решение на Индийското правителство , че приема в Индия на всички *** от ЕС , да се върнат когато пожелаят !!!!! Какво чакаме , а не започнем изпращането им . Може да се помисли и държавата да даде на всеки *** по 2000 Евро при заминаване ......
24
0
 
22
 
! Отговори
Cол и пипер преди 5 години
Полицията трябва да си върши работа навсякъде и не само в ромските махали ,а НАВСЯКЪДЕ и по стадионите и след мачовете и при нарушаване на реда от всички и то строго без значение от етноса .Закона е равен за всички .
23
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КЪНЧЕВ ДА СИ ХОДИ ПРИ СПОНСОРИТЕ
22
2
 
11
 
! Отговори
ПФ преди 5 години
***, както те е погледнал, така те е излъгал. Няма средно положение. В Ботевград от край време имат проблем с ромската махала. Абсолютно беззаконие, полицията не стъпва в махалата. Този трябва да се вкара в затвора, заедно с келеметата от БХК и да си вкараме държавата в ред.
21
9
 
8
 
! Отговори
проф. Чирков преди 5 години
До АнонименАз пък съм потърпевш от български крадци ,които вече са много повече от ромските ! Но и аз не съм негативно настроен към българите !През комунизма нямахте толкова престъпници защото всички български престъпни елементи работеха в милицията и пожарната , тоест имаха препитание ! Но сега при демокрацията доста останаха на улицата и вместо да си търсят работа по строителните обекти предпочитат да крадат !
20
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До проф. ЧирковНе пиши глупости,не всички българи са настроени негативно към ромите,но много българи са потърпевши от престъпленията им и затова са настроени негативно,не е без причина.Аз лично не съм против ромите,нито съм расист.Що се отнася до полицаи роми,аз съм твърдо против,защото знам случай в който *** следовател натопи българка,за да спаси ***,която е извършила престъпление.И вместо да защити потърпевшата,защити престъпничката.*** много лъжат и не може да им се вярва.
19
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До проф. Чирков " Ти не си ром , а си българин израснал в ромска махала ,после си нарочен за ромски лекар защото някой има изгода от това " !Ех българино / бай *** / кога и ти най-после ще станеш човек ?!
18
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бедните мразят богатите и богатите мразят бедните..............така си живеем..............в омраза!!!
17
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромския барон.................те са много по богати от повечето българи!!!
16
28
 
10
 
! Отговори
проф. Чирков преди 5 години
Българските ненормалници до такава степен са обладани от омраза ,че няма да се учудя ако кажат ,че и аз получавам социални помощи и им крада компотите от килера ! Нито един няма да ми благодари ,че им спасявам децата страдащи от тежки сърдечни заболявания ! Загърбих Германия и се върнах в България да лекувам неблагодарни българи изпълнени с омраза !
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До дискриминацияТи изобщо вярваш ли на такива общи приказки?
14
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Браво на КънчевКънчев не е ром, а е българин, израснал в ромска махала. После се е оженил за ромка.Нарочен е за ромски лидер, защото е бил удобен някому.Не е нито интелигентен, нито ерудиран. Учил е за тракторист в средно професионално училище, но не се знае дали го е завършил. Оял се е от сладките парички, за които не се налага да работи и е придобил малко самочувствие и лустро. Това е.
13
13
 
5
 
! Отговори
дискриминация преди 5 години
До браво на КънчевДискриминацията и манипулацията в България са стигнали връхната си точка !Цветелин Кънчев и партията му са предложили всички помощи които идват в България да бъдат разпределени по равно между всички бедни в страната без значение етноса им ,а медиите досега криеха за това и се опитваха да внушават ,че виждате ли ромите искат всички помощи да са за тях , държавата толерира ромите ,а ние българите сме чужденци в собствената си държава ! МОШЕННИЦИ ДОЛНИ
12
4
 
25
 
! Отговори
Веселин преди 5 години
Цветелине,къде са парите за интеграция????Да връщате всички пари на хората,взехте едни стотици милиони,но БЕДНИЯТ ц----ин,нищичко не видя.Ти и още 5/6 дърти.......ц... ги взехте и се интегрирахте при милионерите
11
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Надеждата на тази държава са ромите. От българите нищо не става и са алчни, егоисти и корумпирани.
10
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички са равнопоставени пред закона. Полицията има нужда от почистване, реорганизация финансиране с процент от местните данъци.
9
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес сутринта го гледах тоя мазник .На видеото се виждат 20 дърти *** звезди той ми разправя били 3-5 деца.Ами тези деца наистина деца бе. Те толкоЗ малки че не знаят че пейките са тежки и хвърлят ,хвърлят. И едни големи камъни и цели мертеци.Ами деца бе ,те не знаят че е тежко.
8
21
 
11
 
! Отговори
браво на Кънчев преди 5 години
Ерудиран и интелигентен ром , каза им абсолютната истина право в очите !Но въпросът е отсрещната страна дали имат очи за да видят истината ?!
7
0
 
43
 
! Отговори
Пак да са над закона преди 5 години
"Евророма" е партия, създадена на етническа основа, което е нарушение на конкретен закон!И тази партия не само съществува, но и нагло се афишира. Дори претендира да влезе в парламента!