Глоба за дядото, дал на внучето "Мерцедес"-а си. Колко?

Видеото с 11-годишното момче шокира социалните мрежи
3 юли 2018 09:15,
51
Глоба за дядото, дал на внучето "Мерцедес"-а си. Колко?
Снимка: Facebook

Глоба между 100 и 300 лева ще отнесе дядото, който накара 11-годишния си внук да препаркира "Мерцедес"-а му.

Случаят излезе наяве след клипче в интернет, в което се вижда как малкият Адриан подкарва колата и я премества на няколко метра на паркинга на столичен хипермаркет.

Историята се случила в неделя, а Dnes.bg вече ви я разказа.

Още по темата

Бабата влязла да пазарува, а дядото паркирал до две инвалидни паркоместа. Когато станало ясно, че се забавят, той помолил внука си да премести колата, за да не пречат.

"Моя е грешката, не се замислих, имам му доверие, той подкарва колата от 8-9-годишен, паркира я в гаража, карал е по нивата и в полето", разказа дядото пред Нова тв.

Той описа внука си Адриан като будно дете, пълен отличник, тренирал футбол и плуване.

Днес Лъчезар Ондев обаче е извикан в КАТ за изясняване на случая.

 

 

10 годишно дете кара кола и кара баба си и дядо си

Posted by Julia Ilieva on Sunday, 1 July 2018

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
5
 
! Отговори
иванов преди 5 години
Какво толкова се умува дали е нарушение или престъпление. Това е не спазване на закона от възрастен, който склонява малолетен да да върши закононарушения на публично място със смъртоносна вещ - автомобил. Това дете е наказателно неотговорно защото е малолетно. Като сгази човек тогава какво. Или една група хора тук се упражняват на остроумие. Има закон и толкова!!
49
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Биг Брадър вижда всичко. Нещатни агенти на Държавна сигурност следят с всевиждащото око на иновациите и новите технологии. "Технологията - технологича , дело на всеки".
48
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Едно престъпление"бизнесмена" уби Паоло..-Това Е престъпление!ТИ вчера мина на "червено"...Това е НАРУШЕНИЕ!!!както ТИ самия казваш..:-"Толкова ли ти е трудно да го осъзнаеш?"..
47
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Едно престъплениемай си избързал с определението "престъпление" ,когато става дума просто за НАРУШЕНИЕ..
46
2
 
4
 
! Отговори
Едно престъпление преди 5 години
не бива да извинява други по-малки пресътления! Така се създава единствено търпимост към престъпленията и нищо не се решава! Толкова ли ви е трудно да го осъзнаете
45
6
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
е какво толкова се е случило?!...Малкия просто преместил колата с 2-3 метра,нищо повече!!..Но за някои от вас това е "голямо престъпление" ,по-тежко от инцидента,при който ВЪЗРАСТЕН шофьр-"буссинесман" ,сгази малкия Паоло..Не е похвално действието,но не е и престъпление...Като имате предвид че малкия може да има усет към колата и пространството ПОВЕЧЕ,отколкото има преобладаващото мнозинство от "легитимните водачи"..
44
12
 
10
 
! Отговори
202 преди 5 години
Еха, тука повечето или сте страшни лицемери, или сте имали наистина супер скучно детство. Жена съм и дори мен ме научиха да карам преди да имам книжка, просто нямаше интернет тогава хахахха. Живейте си скучните животи и си облекчавайте душите по форуми и сайтове:))))
43
10
 
13
 
! Отговори
БАЛАНС преди 5 години
Малка е глобата, трябвало е поне хилядарка да е. Все пак, за такова будно внуче ще е гордост да плати повече.
42
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
явно дядото има по малко акъл от внука
41
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено, че е недопустима подобна постъпка. Но като се замисля на колко шофьори развитието е стопирало в тинейджерска възраст, лошо ми става. А за контролните органи не ми се мисли.
40
6
 
23
 
! Отговори
Разбирко преди 5 години
Имал доверие дъртия ***,а на детето дали му е узрял мозъка за тази отговорност.Възпитание и чудо.Утре не дай си боже ,ако малкия вземе колата и стане беля дъртия какво ще обяснява.
39
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЩОМ НЯКОЙ НА ВЪЗРАСТ ОТ 8 -11 ГОДИНИ СЕ КАЧИ НА КОЛА ТОЙ НЯМА ДА ПРЕСТАНЕ ДА ГО ПРАВИ И ДО 16 ГОДИНИШОФЬОРСКИ КУРСОВЕ ЗА 8 ГОДИШНИ МАЙ Е ПОВЕЧЕ НЕРЕДНО ОТКОЛКОТО РЕДНО!
38
3
 
14
 
! Отговори
Ами колеги преди 5 години
да свалим възрастта за придобиване на книжка до 12 години, за да не губим таланти като този юнак?
37
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като го подхванеш от рано, да научи правилата за движение, да усеща колата, да свикне с габаритите вероятността да вземе ключовете тайно е нищожна.
36
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А утре, когато малкия вземе ключовете без да пита и се пребие или убие някой друг с колата, тогава друга песен ще запеете в коментарите. Правилата са си правила...
35
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се глобят и всички останали баби и дядовци на по 70-80-90 години които са имали преди 30-40 години автомобил или мотор, защото всички учеха летата внуците да карат. Баща ми ми даваше да прибирам колата в гаража на същата възраст. Имахме малко стопанство всеки работеше в него според сезона, аз редовно карах трактор с ремарке. По-добре от рано да се започне с обучението, да се натрупа опит, а не след 30 часа кормуване тати купил кола 200 коня и се изтрепали като кучета.
34
17
 
15
 
! Отговори
Батман преди 5 години
Таз Юлия Илиева където е качила клипа що не вземе да се снима себе се да я видим коя е че много съвестна излезнала. Да им се не види и кифлочите които искат постоянно да са център на внимание.
33
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова изкуфели старци има по пътищата, които карат автомобили. Трябва да има ограничение на възрастта за шофиране.
32
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Енaхти ущупанкя народ. Рев до небесата, ама за това, че половината още взимате трицифрени заплати, проблем немалко, нали ?
31
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този път браво на дядото.Не е като ония къде хвърлят пари. Обучил е внука добре. Както се вижда внука се спрявя и не е създал проблем. Следователно няма и за какво даго безпокоят.