Протестиращи в подкрепа на Босия срещу фалшивите книжки

Президентът: Прекратете гладната стачка, на ход са институциите!
5 юли 2018 16:30,
59

Протестиращи се събраха тази сутрин, за да подкрепят гладната стачка на Николай Колев – Босия.

От 12 юни той протестира срещу фалшивите шофьорски книжки, които водят до много жертви и ранени по пътищата. Гладната стачка на Колев е и срещу възстановяването на работа на уволнените за корупция служители на Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация", които са заподозрени, че продават шофьорски книжки.

Още по темата

Много хора подкрепят протеста на Николай Колев от няколко дни, а днес те бяха много повече и по-решителни в действията си.

Тази сутрин недоволните граждани блокираха достъпа до служебния вход на Народното събрание, но в крайна сметка след намеса на полицаите, достъпът беше възстановен. Викове "убийци" съпроводиха действията на органите, пише Bulgaria ON AIR.

По-късно и президентът Румен Радев взе отношение по случая и призова Николай Колев да прекрати гладната стачка.

"Отговарям на Вашето писмо публично, защото то поставя проблем, който засяга всички български граждани и излага на риск живота им. Той е част от големия проблем с корупцията. Приветствам всяко гражданско действие в борбата с този порок. Призовавам българските институции да не подминават нито един сигнал, в частност подадения от Вас и Вашите съмишленици", написа във Facebook държавният глава.

По думите му корупцията никога няма да бъде преборена с пасивност и примирение, тя изисква гражданска мобилизация и почтеност.

"Обръщам се към Вас с уважение към действената Ви, морална позиция и с тревога за здравето и живота Ви. Съзнавайки това, Ви моля да прекратите Вашата гладна стачка, която успя да привлече вниманието на обществото към проблема. Сега на ход са институциите. Вярвам, че и занапред Вие ще бъдете смел застъпник на справедливостта. България има нужда от Вас", завършва публикацията на Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До даТой Босия през живота си работа не е подхващал!
51
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** ДА СЕ ОТЪРВЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ТОЗИ
50
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на този му плащат да протестира.
49
1
 
3
 
! Отговори
да преди 5 години
ДА! До него се мотае и оня замазан самоковски *** Христо от дето цял живот грам работа не е хванал, но е все по далаверите!Това нещо ми мирише много гнило!!!
48
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Освен този откачалник има още един дядо вечно протестиращ
47
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди 28-29 г. бях студент в София,точно по времето когато почти нямаше ден или вечер без митинг или шествие.По улиците се влачеха и скандираха :"Кой не скача е червен","Комунистите на три метра под земята" , подобни новоизлюпени ***,големи разбирачи и многознайковци,все отбор "ентелигентни" софиянци,като ей тези шушляци от видеото!
46
1
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
от тоя тип "протести" отдавна няма полза!..Все едно с пушка-кремъклийка да тръгнеш на война..Ситуацията в България отдавна е толкова СПЕЧЕНА ,че такива "интелигентни" методи не могат да имат никакъв ефект.Грубите времена изискват груби мерки!!!!!!
45
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 40О боже, тая още ли виси тука..
44
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на Босия !!!!!!!!!!!!!!!!
43
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
I az mislya, che taka nishto ne se postiga. I malko mi e chudno, che hora, koito iskat promyana, ne mogat da si razvivat poziciite i ne priemat kritika. Nyamam bylgarska klaviatura, izvinyavam se.
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Между другото само да питам защо пред НС?Тези не ваканцуват ли вече?Нали зарязаха майките и хукнаха по курорти.
41
6
 
16
 
! Отговори
стефчо преди 5 години
Бог да е с такива хора като Босия,такива хора трябват на страната! Тези които го подиграват са обикновени *** и живота им не струва стотинка,безмислени машини за фекалии. Отгоре тъппчеш червото и отдолу излиза,ето това им е смисъла!
40
1
 
7
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Аз не мисля, че Радев, подкрепя Босия, по-скоро в случая, много тънко подпира Бойко. Институциите са Бойко, а те не работят, още повече, че Вожда ходи по чужбината.
39
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все пак да отбележа, че ритам във въздуха от смях, когато 60+ мъже, каквито са симпатизантите на Босия, ме наричат "лелче". Ако аз съм лелче, вие сте мъртви)) Колко ли прилякохте на своя страна до момента? Нека да опитам да позная - нула. Тази нула отговаря перфектно на вашите знания, умения, опит и стратегическо мислене. Моите поздравления!
38
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайно време е Бойко гологлавия да купи едни чорапи на Босия и тая работа да приключи!
37
0
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Анонимен,34:-Точно в десетката!
36
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахаха. Тоя жив ли е още? Ама тия предполагам, че са възстановени със съдебно решение, а на съда слабо му пука за гладните му стачки. Нищо, ще погладува малко пък после ще се изниже тихомълком, казвайки, че е послушал молбите на "хилядите" му привърженици. И формата му на протест архаична като него. По времето на Ганди може и да е било протест, но сега си е чист резил. Сега остава и Сугарев да обяви некоя гладна стачка пред посолството ни в Сърбия.
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди време и Радев се снима бос на паважа, така че е нормално да подкрепя Босия.
34
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МамаЛелчето вдигна кръвно. Успокой се, вуйно, да не пръснеш някой кръвоносен съд.
33
2
 
1
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Време е да запооооочнем големотооооо ?Мecтим ли дружина?