Борисов за хората с увреждания: Става въпрос за много пари!

Желанието му било и трите закона да влязат едновременно, увери той
118
Борисов за хората с увреждания: Става въпрос за много пари!
Снимка: Facebook

Срещам се и говоря всеки ден. Ще се срещнем и с тях. Това са една част от хората. Други пък имат други изисквания и желания. Това каза премиерът Бойко Борисов в Нови пазар, където министър-председателят присъства на церемония по откриване на обновените административни сгради на полицейския участък и пожарната, предаде "Фокус". 

"Накрая, който каквото и да приказва, става въпрос за много пари. Днес кметът цяла сутрин ме обикаля и ми мрънка за 3 млн. лв. за реката в Нови пазар, защото лятно време миришело. Върви и ми обяснява, че вашата спортна зала също се нуждаела от ремонт. В края на краищата, един бюджет затова се прави в парламента по наше предложение и трябва да обхване цялата част, всяко едно нещо от държавата. Ще се видя с тях, ще преценим. Желанието ми е трите закона, ако могат да влязат заедно, за да видим за колко пари става въпрос", заяви Борисов. 

По думите му става ясно, че наведнъж не могат да се дават. 

"Да направим някакъв план в следващите години. Ако всяко правителство досега си е вършело работата, нямаше да се налага да правим по три сгради наведнъж", посочи той.

Премиерът отбеляза, че за последните години над 20 милиона са влезли в Нови пазар, включително полицията, пожарната, общинска сграда - нещо, което не е било пипано с десетилетия. 

"Сега знам, че се работи по 3-4 проекта. Сега се строи още един гръцки завод, винарната промишленост се развива много добре. До една-две години доста неща още ще се направят. Ако искаме да вдигаме БВП, да върнем хората в България, трябва максимално бързо да развиваме инфраструктурата - това, което правим. В тези пожарни, полицейски управления, общини и блокове живеят и работят българи, когато им създаваш нормални условия за работа - те си идват", подчерта Борисов и продължи: "Кажете ми един град и започвам веднага да ви кажа какво е направено в него - няма значение чий кмет е".

Той уточни, че от Ябланица надолу толкова са напреднали и толкова се строи, че след 3-4 години смята, че ще вържат автомагистрала "Хемус" с Варна. По думите му първата копка може да се очаква в средата на месец август. 

"В средата на август някъде ще я натиснем здраво, защото всичко е готово и тук до Търговище е сравнително по-лесно. Ще напреднат бързо", увери Бойко Борисов. 


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
7
 
! Отговори
Отговор преди 8 месеца
До Анонимен 97 Те заради такива идеи никога няма да помиришеш НС.Ще развалиш стабилността.
95
0
 
6
 
! Отговори
Я па ти... преди 8 месеца
До Анонимен 93 Разбира се че заплатата на Бойко е малка. Не магат да му платят само дето ходи с костюм в тая жега. А президента Радев на климатик.
94
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Давам идеи как да намерите пари:
1. Държавните служители да си плащат ЛИЧНИТЕ осигуровки;
2. Лукоил да плати малко данъци;
3. Данъци на хазарта;
4. Премахване на почивните станции на министерствата (безумно е, че съществуват)
5. Драстично съкращаване на агенции и министерства;
6. Реални обществени поръчки и реални конкурси за еврофондове;
7. Минимални субсидии за партиите;
8. Поставяне на ГРАМОТНИ хора за министри. Ако това се направи неизбежно е да се пооправят нещата.
93
2
 
7
 
! Отговори
1 преди 8 месеца
А колкото да върнете младите хора др.борисов, трябва да се срещнете с тях в Лондон,те ви чакат с отворени"обятия".
92
1
 
9
 
! Отговори
12 преди 8 месеца
В ляво от бойко е кмета на Нови Пазар,ивайло камаджиев,кметува вече трета година,и се е наклал,като битолски просяк,собственик на мандра,в с.Крива Река Шуменско,колко ли пари отчислява на месец,за партията майка.
91
0
 
8
 
! Отговори
1 преди 8 месеца
др.борисов,ще спестиш,малко от магистралки,от саниране на панелки,и ще събереш пари за дечицата.
90
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И на Бойко заплатата му била малка и не му стигали парите.
89
1
 
10
 
! Отговори
Никой преди 8 месеца
Време е да си одиш вече Боче отивай да бачкаш малко ти в чожбината,в момента има обява за работа в Германия на една автомивка търсят си мияч на коли,ще изкараш парички поне да се прибереш веднъж в годината да си видиш тайфата и после обратно...Ще ти изпратя номера да се обадиш да се разберете за заплащането в брой ли или по банков път..Хохохо
88
1
 
8
 
! Отговори
Никой преди 8 месеца
Пак магистрали ти са в главата на тебе бе оти от там гъткаш най много парички а....Ти си за затвор там ще изкараш парите който ограби от народа..Ще върнеш българите избягали от тая мизерия ли????? Ти ще ни прокудиш и тия който останахме бе мафиот
87
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Съседните нам Държави си имат полицейски участаци и патрулки вече по селата.А нашия след 10годишно управление се бие в гърдите за участък в областен град.Сугурно за патрулките пари за гориво пак няма.
86
4
 
22
 
! Отговори
Bokobo преди 8 месеца
Тоя май не е стъпвал в Северозапада да види какво е мизерия и глад!!!!
85
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
"... става въпрос за много пари ... " Точно така . Войната с Мизерията става с Много Пари . С малко всеки може , но Резултатът е нулев .
84
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Бойко, знаеш ли колко малко пари ще ни струваш когато си отработиш заграбеното зад решетките? Колкото по-скоро, толкова по-дълго и по-добре за нас!
83
2
 
14
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 8 месеца
В ЕС ВСЯКО ДЕТЕ ПОЛУЧАВА ПАРИ А У НАС НА БАЗА ДОХОД ,КОЛКО ДЕЦА НЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕТЦИ ,МНОГО СА ,А УТРЕ ТЕЗИ ДЕЦА ЩЕ ПОРАСТНАТ И ЩЕ РАБОТЯТ ЗА ДА ВРЪЩАТ НА БОЙКО ДЪЛГА ,И ИСКАМ ДА СТАНА КМЕТ ,ДА ИПОТИКИРАМ ЖИЛФОНДОВИТЕ ЖИЛИЩА ,ДА ДРЪПНА 10 000 000 МЛ И ДА ОТВОРЯ ФИРМИ НА ДЕЦАТА СИ ,ТОГ БОРИСОВ ГО НАПРАВИ ВАШ КМЕТ ,КОЙТО СЕГА ВЗЕ ВИК И НАПРАВИ ВОДА ЗА КУБИК 4ЛВ , ГЕРБ Е ОПГ
82
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Как ще ги стигнем Румънците.Една месечна винетка в Румъния струва 6€.Месечнавинетка в България 30лв.И пътищата им по-хубави от нашите.Увеличиха им пак заплатите и пенсиите ,намалиха тока.
81
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А за да платят 34 милиона на Световната банка за консултации има ПАРИ. За срок от 3 години. Първото плащане е половината - 17.5 милиона наведнъж.
80
1
 
24
 
! Отговори
Мартин преди 8 месеца
Тя инфраструктурата и пътищата ги строи вече три правителства. А все по-вече млади бягат.И все по малко инвестиции.А заплатите и детските не мърдат.Пример в Германия едно дете получава 194€.Затова младите предпочитат да родят децата си в Германия.Най много са избягалите при управлението на Борисов.
79
2
 
14
 
! Отговори
Социал преди 8 месеца
Как се става социален работник? Искам да не работя много, да ме осигуряват на 700 - 800 лв и да имам от къде да влача по някой лев.
78
3
 
16
 
! Отговори
спец преди 8 месеца
Дете с увреждане взима над 800 лева

А след като стане пълнолетен и вече не е дете взима максимум до 230 лева ако е със 100% инвалидност

То от там тръгват протестите

Никога няма да стигнем Западна Европа които направо заливат инвалидите с пари и безплатни подаръци

Ако някой го е поискал от Б.Б. е това вече са страшно много пари

Като процент на Запад инвалидите са колкото у нас
и да не Ви се вярва е факт

Според мен или си инвалид или работиш
Само по изключение инвалид трябва да работи
77
2
 
14
 
! Отговори
ЮНКЕР преди 8 месеца
А БЕ БОЙКО,АЗ ПИЯ ПИЯН,АМА ТИ.......!!!!!!!