Борисов за хората с увреждания: Става въпрос за много пари!

Желанието му било и трите закона да влязат едновременно, увери той
28 юли 2018 17:20,
118
Борисов за хората с увреждания: Става въпрос за много пари!
Снимка: Facebook

Срещам се и говоря всеки ден. Ще се срещнем и с тях. Това са една част от хората. Други пък имат други изисквания и желания. Това каза премиерът Бойко Борисов в Нови пазар, където министър-председателят присъства на церемония по откриване на обновените административни сгради на полицейския участък и пожарната, предаде "Фокус". 

"Накрая, който каквото и да приказва, става въпрос за много пари. Днес кметът цяла сутрин ме обикаля и ми мрънка за 3 млн. лв. за реката в Нови пазар, защото лятно време миришело. Върви и ми обяснява, че вашата спортна зала също се нуждаела от ремонт. В края на краищата, един бюджет затова се прави в парламента по наше предложение и трябва да обхване цялата част, всяко едно нещо от държавата. Ще се видя с тях, ще преценим. Желанието ми е трите закона, ако могат да влязат заедно, за да видим за колко пари става въпрос", заяви Борисов. 

По думите му става ясно, че наведнъж не могат да се дават. 

"Да направим някакъв план в следващите години. Ако всяко правителство досега си е вършело работата, нямаше да се налага да правим по три сгради наведнъж", посочи той.

Премиерът отбеляза, че за последните години над 20 милиона са влезли в Нови пазар, включително полицията, пожарната, общинска сграда - нещо, което не е било пипано с десетилетия. 

"Сега знам, че се работи по 3-4 проекта. Сега се строи още един гръцки завод, винарната промишленост се развива много добре. До една-две години доста неща още ще се направят. Ако искаме да вдигаме БВП, да върнем хората в България, трябва максимално бързо да развиваме инфраструктурата - това, което правим. В тези пожарни, полицейски управления, общини и блокове живеят и работят българи, когато им създаваш нормални условия за работа - те си идват", подчерта Борисов и продължи: "Кажете ми един град и започвам веднага да ви кажа какво е направено в него - няма значение чий кмет е".

Той уточни, че от Ябланица надолу толкова са напреднали и толкова се строи, че след 3-4 години смята, че ще вържат автомагистрала "Хемус" с Варна. По думите му първата копка може да се очаква в средата на месец август. 

"В средата на август някъде ще я натиснем здраво, защото всичко е готово и тук до Търговище е сравнително по-лесно. Ще напреднат бързо", увери Бойко Борисов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
33
 
! Отговори
Пари има преди 5 години
Продаваш къщата в Барселона, острова в Гърция, ранчото в Тексас и палата в Лос АНджелис. Може да уволниш и калинките, дето си ги назначил в администрацията. Намаляваш бюджета на МВР аполовина и без това няма резултат от него. Това прави около 10 милиарда на година. От тези пари ще има за хората с увреждания, за образование, за наука, за здравеопазване, за да дръпне България. Но като начало махни се от живота ни.
50
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БГ.е една огромна пирамида,схемата,, Понци''.Чака ни фалит.Бойко ще се измъкне преди модела от 1996г.Тогава някой нещасник като Ж.Виденов ще сложат да опере пешкира.Не случайно хората с много пари не ги държат в Български банки.
49
0
 
30
 
! Отговори
Аха преди 5 години
А като е за билети първа класа и лимузини за депутатите, тогава не са много парите. Yea, suuuure :)
48
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е въпросът за парите, въпросът е как да се направи законът така, че за могат гербарите да крадат от тези пари.
47
2
 
28
 
! Отговори
Магийката преди 5 години
Кълняхме плевнелоев, фана го, беше много грешен! Сега почваме цветонов, той е много грешен, ще страда! Най големия цирей го почваме сега, има много за губене! Внуците са най милото, понеже продължават рода! Гръм да ги удари, бел денда не видят, заради дедо си, който унищожава българския род!
46
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НИЕ СМЕ БЛАГОДАРНИ НА ЕВРОПИЯСКИЯ СЪЮЗ, ЧЕ ПОСТРОИ ВСИЧКО ТОВА. А ДР. БОРИСОВ Е ЛЕНТОРЕЗЪТ.Който дава парите, той е строителят.Какво тук значи някакъв си Борисов.
45
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма пари.Нали ти Б.Б с още много други мутриги изпокрадахте и продължавате да крадете.От 1989та до наши дни.Сини ,*** ,жълти,червени ,зелени .
44
2
 
16
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
ТАТО...ТАТО...ТАТООООО.....Грижата за човека ,първа грижа на ПАРТИЯТА....
43
1
 
22
 
! Отговори
axa преди 5 години
Значи точно за полиция има пари, логично те и държавните служители са добре нали те го крепят, що да се харчи за другите като няма да гласуват за него, а полиция по селата и в гетата не ходи, те са на мирните протести да мачкат хората които протестират и да пазят властта а не народа.
42
2
 
37
 
! Отговори
yyyyy преди 5 години
божее, колко безумно нагъл е тоя п'лондер, господ да го убие с все шайка около него, ген да не остане от гнусния му род, кой го слага вече 10г бе, излезте да ви видим кои сте м'ърши безродни дет сте гласували за тоя и'зрод.Значи за пари ставало въпрос, а не за геноцид и то на тези с 90% нагоре , пари били в основата, а не борба за оцеляване, точно тоя м'ръсник го казва, на който само охраната му струва колкото подаянията за тези хора.Кой бе, кой го избира бе????
41
2
 
32
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Ще дойде видовден и тогава ще разберете какво причинявате на тоя измъчен народ. Не ще се скриете - ще ви открият.
40
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Борисов за хората с увреждания: Става въпрос за много пари!"Много са. И не си спрял да ги крадеш.
39
3
 
29
 
! Отговори
Борисов 3 преди 5 години
"Ако всяко правителство досега си е вършело работата, нямаше да се налага да правим по три сгради наведнъж" - т.е. предхожните му две правителства нищо не са направили и това май толкова ще свърши. В кражбите затова пък преуспяват, затова сме най-корумпе страната в ЕС.
38
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Партиите са здрави и нямат нужда от социални помощи субсидии. Спират се субсидиите на партиите, дават им се купони, ваучери, талони или винетки, както искат да ги нарекат, държавата им плаща разходите, когато представят фактура и Сметната палата провери разходите. Така се прави, за да има пари за хората с увреждания. Оядени мутрри всеки ден по телевозора приказват глупости и дават хляб и на джурналистите от Бенете, Битити и другите подлизурковци.
37
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За многохилядната администрация (все гербери) пари има, за депутатски и министерски заплати пари има, за ведомствени жилища на същите пари има, за лукс служебни коли пари има, за командировки в чужбина пари има, за стадиони и площадки, за пенсионерски клубове в обезлюдени села и градчета от селски тип- пари има... ми то милиарди станаха до тук. Половината от гореизброените са ненужни и безполезни.
36
1
 
20
 
! Отговори
Armagedon преди 5 години
До Анонимен.Вие пак сте по-добре от мен защото сте трудо-устроен.Аз пък,съм пенсионер по възраст и благодарение на топлите грижи на Правителството ,почти съм се надвеси над "трапа" и чакам следващото"увеличение" на жалката ми пенсия,че да падна в него,защото и цената на едно погребение е вече повече от нея.Малко страшничка и неприятна е истината,но не виждам светлина в тунела.
35
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За редник Киро с едно щракване на пръсти се намират 58 млн. от воле, а за хората с увреждания е голям проблем и пари няма.Кой знае още колко редници намазаха досега, но нали не ги знаем?!
34
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За НПОтата има!За дже,ндър организациите, беше приготвил(в декларацията изрично беше подчертано че тези организации,трябва да се спонсорират от Държавният Бюджет)......за пришълци и шведи има само НЕ и за реално нуждаещи се!!!!За ТОЛ системата допълнително отпуснаха още 180милиона над предвиденото.....после някой ще лапне концесията на готово.....
33
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 28ми !Ми Тиквата сам си присвои всички дейности....Борисчо нареди това,Борисчо нареди онова.....!Всичко заслуги за него ,да се чудиш за какво са министрите и армията от бюрократи......А като се има впредвид Борисчо,колко е просто.ват.....
32
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как не го е срам да се подиграва на тези хора.Защо все някой говори от наше име? Ние сме не по-малко пълноценни хора от нормалните. Дори в някои случаи ви превъзхождаме!