Борисов към БСП: Няма да ви угаждаме с предсрочни избори!

Според премиера всеки си извадил поуки от кризата с Търговския регистър
Обновена: 21 авг 2018 20:15 | 21 авг 2018 18:15,
153
Борисов към БСП: Няма да ви угаждаме с предсрочни избори!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Премиерът Бойко Борисов настоя, че всички, които са допуснали пропуски по казуса със срива на Търговския регистър, са отстранени и препоръките са изпълнени. Така той отговори на нападките на опозицията и настояването на червените правителството да подаде оставка.

Още по темата
"Те непрестанно искат оставки. Тези, които купуваха гласове и имат повдигнати обвинения, искат оставки. Аз много пъти им правих предсрочни избори и знаете резултатите. Да им угаждаме на всеки 6 месеца да правим избори, ще е прецедент в Европа", отсече премиерът.

Той добави, че кризата с Търговския регистър ще бъде овладяна в най-кратки срокове и настоя, че от случая всеки си е извадил поуки.

"Това е диск. Скапал се е, паднал е. Много по-тежко би било, ако се случи в други системи. Това ни дойде като една добра обица на ухото и мисля, че всички сме си извели поуки и максимално бързо се прави. Дисковете новите са там, просто време не стигна, надявам се това да се направи в следващите дни", каза Борисов.

Той увери, че с проблема се занимават най-добрите специалисти и призова да не бъдат пресирани, тъй като "всяко едно избързване може да счупи системата".

По повод искането на оставката на цялото ръководство на КФН заради случая с "Олимпик", а не само на Ралица Агайн, Борисов коментира, че председателят не носи отговорност за ресорите на комисията.

Премиерът коментира и инцидента, при който бе ударена журналистка от служител на правителствения пресцентър, който днес стана ясно, че е освободен от длъжност, въпреки че се извини.

"Всичко минава през нейното волеизявление дали да приеме извинението", каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
13
 
8
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До анонимния червен представител на селския животински свят. Ами просто няма смисъл, знам че зомбирани позитанци никога няма да кажат на бялото бяло и винаги извъртат нещата, както на тях им се иска. Та къде викаш са построени спортните зали - по селата а, а не големи зали в най-големите градове. И за църквите никой не е казал, че са лична заслуга на премиера, но е хубава тази инициатива - поне това признай, бе?
95
6
 
25
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Неграмотнико, подавай оставка, няма едно нещо което да върви в държавата. Няма нужда и да изброявам, всичко се знае.
94
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винету, стига глупости. Понеже и ти претендираш за някаква интелигентност оне си трай, че вече ставате смешни с тия спортни зали, детски площадки и пречиствателни станции по селата. Дето няма жива душа и хич не са им запотрябвали на няколко баби в селото спортни зали и детски площадки. Толкова е мизерно направеното от ГЕРБ, че даже е смешно да се спори. За църквите - също. Много хубаво, но то не е работа на един Премиер.За магистралите да пиша ли с какво качество се изпълняват.
93
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един ден герберското време ще се нарича `черното време`.
92
17
 
5
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До 97. Само долен озлобен и завистлив бесепар може да напише такова нещо. Защото е изключително нечестно и манипулативно да кажеш, че ГЕРБ нищо не са направили. Знам, че не си сляп, знам, че и сам знаеш, че има много неща, но червената душичка не ти позволява. За кое да напомня - ще почна с църквите, че е най-хубаво, после са училища и детски градини, спортни зали, пречиствателлни станции, за да стигнем до стандартните магистрали и пътища. Не си сляп, нали червено говведо, от завист е?
91
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагледахме се на гербажийски простащини. Гола вода и кал по гърба.Няма едно нещо да сложат на масата и да кажат - ето бе, хора - ГЕРБ това направи за България и то ще остане. Лошия Ердоган в Турция газов поток направи, атомна централа направи, мостове през Босфора направи. Какъвто и да е след него нещо ще остане.След ГЕРБ нищо! Само мизерия, кражби и делавери.
90
5
 
15
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 5 години
НА БОКО НЕ МУ СЕ ПУСКА КОКАЛА КРАЖБАТА МНОГО МУ СЕ УСЛАДИ !!!
89
9
 
4
 
! Отговори
Валери преди 5 години
До господин никой. Почти нищо от това, което си написал, не е вярно. И как знаеш кои са майка ми и баща ми - в ДС ли си работил? Само за информация баща ми е репресиран от ***. Та, нямало бивши комунисти в БСП - голяма смешка, недей го повтаря; за Костинброд - един ще излезе истината, че беше мръсен номер на Станишев и Доган да спрат ГЕРБ (дано да си жив да го чуеш); аз ти давам официални имена на политици, а ти ми говориш за себе си и някакви лелки, за които не можеш да го докажеш.
88
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е до угаждането на БСП и те са същите. Излагацийте на ГЕП станаха големи, издънки, циркове и гафове - верига. Трябват нови кадърни и честни хора да управляват тази държава. Крайно наложително е, слезте на земята вижте как мизерно се живее.
87
21
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Мачкай Бойко, газ да пикаят каскетите
86
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Егати и тапира!
85
6
 
16
 
! Отговори
Господин Никой преди 5 години
До Валери Аз пък помня случката от Костинброд ,нещо да ми кажеш по въпроса ? Само недей да ми ревеш че това не е истина .Защото има твърди доказателства как Гербаджийската шайка от разбойници искаше по нечестен начин да печели избори .И да се изкара по *** победител .Само че те вече на колко избори не могат да съберат 121 депутати за абсолютно мнозинство .Ами се събират с пропаднали демократи и безродни патриоти за да управляват и да крадат държавата .
84
9
 
16
 
! Отговори
Доктор Х преди 5 години
Бойко и в твоята кратуна се е скапал мозъка или по скоро чипа който ти имплантирахме да замества мозъчните клетки. Дай да го сменяме, като новия диск. Време е. Иначе ще прегрее, ако се напъваш да мислиш.
83
7
 
14
 
! Отговори
Господин Никой преди 5 години
До Валери Алоо ,в случая селтакът си ти и недей да ми бягаш от отговорност като ми снасяш измислени факти с две имена .А аз ти давам пример с мен как се опитаха да ме подкупят бандитите от ГЕРБ . Наскоро една възрастна жена ми каза как на нея са и давали 50 лева да гласува за ГЕРБ ,тя искаше да го каже това на хора журналисти ,но аз я посъветвах да не се занимава с това защото внучката и работи в съда и ще я уволнят от работа .Ето това са истински факти а не измислици .
82
7
 
14
 
! Отговори
Господин Никой преди 5 години
До Валери И да допълня ,за разлика от *** и баща ти Аз никога не съм бил член ни на БКП ,ни на БСП та до ден днешен .И друго интересно да ти кажа и това можеш да го провериш в интернет в днешната БСП няма нито един бивш комунист а в ГЕРБ са на сто процента бивши комунисти .Ще започна от газда Борисов ,цвъки пъпеша ,Цецка Цачева ,а по нататък си ги брой сам
81
3
 
15
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Време е да смажем цялата политическа клика, стани стани юнак Бакански, от сън дълбок се събуди е време да си припомним и да занулим пак на ново всичко!
80
6
 
16
 
! Отговори
Положението преди 5 години
Е нетърпимо. С всеки ден тиквизъм шансовете ни някога да бъдем нормална държава се отдалечават безвъзвратно. Тази национална катастрофа най-вероятно ще е последната.
79
10
 
8
 
! Отговори
Валери преди 5 години
До господин никой. Грубите селски обиди са признак на огромна пенлива злоба и завист - нищо друго. Но това не ти помага. И недей да се правиш на интересен с някакво безумно искане - "дай доказателства, че не купуват". Усещаш ли се колко абсурдно звучи това - как се дават доказателства, че не купуват, дават се за обратното. А за това обратното досега са заловени и осъдени активисти на ДПС, уличен е Манол Генов от БСП, помним филмчето и от Бобовдол. Та, накратко, с плюнчене по форумите не става.
78
0
 
4
 
! Отговори
Господин Никой преди 5 години
До Анонимен Прочети книгата Срещи с Буров има я в сайтът моята читанка и ще видиш за кое време се отнася тази мисъл на Буров .Но да ти помогна малко всичко за което говори Буров е в периода от 1900 година до 1944 година .Много работи който е казал тогава са актуални и днес .Аз лично книгата я имам на хартиен носител и съм си я свали от сайтът Моята читанка .Той е съвременник на всички по важни събития в историята на България до 1944 година .
77
20
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Браво Бойко. Кратко и ясно. Не че си цвете, ама никакъв гювеч за БСП. И прекалено много внимание им обръщаш