Лекар – пиян на работа! Фъфли, псува, заканва се на пенсионер

Д-р Мирослав Павлов преглеждал в нетрезво състояние
20 сеп 2018 14:15, Александър Попов
155

Д-р Мирослав Павлов сериозно изложи лекарската гилдия, след като видео в социалните мрежи разкри тревожен факт - ходи на работа пиян.

На кадрите се вижда как той разговаря на висок тон с пенсионер, но говорът му е доста завален и се чуват откъслечни фрази, сред които и: "Мама му стара". Пациентът дори получава заплаха, че ще бъде съден.

Нелицеприятната случка е станала в Медицинския център в Хисаря. Вчера той отново бил "на градус" и се съгласил да бъде тестван в Центъра за Спешна помощ. Тестът  – положителен, 0,5 промила.

Д-р Мирослав Павлов призна пред Нва тв, че е пил ракия предната вечер.

Като общопрактикуващ лекар той отговаря за 800 пациенти. Не само пациентите, но и колегите му, твърдят, че вече година идвал на работа пиян. И преглеждал и изписвал грешни лекарства, което ако се докаже има вероятност да бъдат отнети лекарските му права. От Здравната каса започват проверка по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като те гледам как висиш на устройството да тролиш и заучено поддържаш версиите и сравнително бързо реагираш, силно се съмнявам да си живял в соц време, но карай да върви. Изгубих много време, а аз като човек изучен от лошите "капиталисти" го ценя. Така, че лека и бъди здрав.
121
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТо и днес се чака за нова кола поне няколко месеца. И при социализма можеше човек да си купи стара кола веднага без чакане. Разликата е, че тогава се чакаше повече, но купуваш нова кола, сега почти всеки кара 20 годишен таралясник, България се е превърнала в автомобилнот гробище на западна Европа.
120
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименА като е имало режим на тока при социализма защо Брюксел поиска от България да спре АЕЦа?
119
9
 
9
 
! Отговори
И ми е интересно преди 5 години
Защо троловете не коментират актуалните проблеми днес, ами винаги изместват темата колко лошо било при социализма, че нямало тоалетна хартия, че не можело да се пътува на запад, даже изходни визи измислили. И какво значение има какво е било преди 30 години когато днес е такава мизерия.??
118
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За пръв път усетих, че се сблъсквам с ***. И МИ Е ИНТЕРЕСНО колко и на брой коментар ли плащат, за да пропагандираш колко е зле положението. И не е ли по добре да се критикуват актуални и реални недъзи на управлението, вместо мантри за "прекрасното" соц време. Иначе въвличате в спора и неполитизирани коментатори-реалисти, като мен например.
117
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изходни визи никога не е имало при социализма, такова нещо като изходна виза никъде няма. Има само входни визи. Запада налагаше визов режим и не пускаше българи да пътуват на запад просто така. Но всеки който получеше с големи мъки виза, може да замине, стига да не е престъпник или да се готви да работи в някоя от радиостанциите да плюе България. Много хора ходеха тогава на Запад по различни причини и се връщаха защото имаха работа и дом в България, никой не е останал да мие чинии.
116
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм видял много пенсионери които ровят в кофите, а и по медиите имало репортажи за стари хора които са изхвърлени от частен съдия изпълнител от жилището си и живевят в градинки от подаяния или като ровят в кофите.
115
9
 
4
 
! Отговори
Свръх интересно преди 5 години
Таджиките и узбеките гастарбайтери в Русия живеят пъти по-добре от 3 милиона българи черноработници които слугуват и мизерстват на Запад.
114
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И пенсионери не съм видял да ровят по кофите, но щом сте решили да поддържате версията. Иначе винаги има изключения.
113
4
 
4
 
! Отговори
Интересно ми е преди 5 години
Средната продължителност на живота сега в БГ е по-голяма отколкото при СОЦИАЛИЗМА.------------След като средната продължителност на живота в България по-голяма отколкото при СОЦИАЛИЗМА защо днес при ЕВРОАТЛАНТИЗМА България е ПЪРВА ПО СМЪРТНОСТ В СВЕТА?
112
2
 
3
 
! Отговори
Интересно ми е преди 5 години
От 3 000 000 автомобила в България 98% на колко години са?
111
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По кофите днес не ровят здрави и работливи хора, ровят най-вече пенсионерите и инвалиди или хора с психически проблеми, но най-мбного са пенсионерите защото пенсията е мизерна и като плати парното не остава за храна.
110
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българи в Мюнхен - по зле сме от животните.
109
5
 
2
 
! Отговори
Още по интересно преди 5 години
Защо три милиона българи отидоха да работят черната работа и да слугуват на Запад за мизерно заплащане.
108
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно ми е от 3 000 000 леки автомобила у нас колко са севернокорейски или китайски?
107
0
 
6
 
! Отговори
Мен ми е интересно преди 5 години
Защо над 2 милиона българи отидоха да работят и учат на Запад, а не в Русия?
106
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По времето на социализма имаше изходни визи и телени огради по границите.Сега няма нито изходни визи, нито огради (с изключение на една граница)
105
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При социализма имаше опашки за портокали и банани - но портокали и банани нямаше.Сега има и портокали, и банани.Няма опашки.
104
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИмеСнимащият видеото (абсолютно тенденциозно!) не е от твоите любимци, нито пенсионерът, който се дърви на лекаря и го заплашва!
103
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно за хляб всеки може да изкара, по кофите здрав и работлив човек няма как да рови. В чужбина ходят хора със свои амбиции и за сезонна работа за по лесно. Но всичко го казвам в отговор на въздищащите по соца, не искам да ме бъркат с *** на управляващите. И лафа с бананите и тоалетната хартия се изтърка, сменете плочата.

Спонсорирани публикации