Шефка на хотел към камериерка: Псувни, юмруци, ножица...

Случката се е разиграла преди дни в Слънчев бряг
20 сеп 2018 09:10,
82

Камериерка в хотел в "Слънчев бряг" се оплака от вербални и физически заплахи от страна на управителката на хотела, в който работела.

Огняна Вълканова твърди, че била заплашвана с ножица, били й отправени и нецензурни обиди, заради което жената е напуснала работа и е сигнализирала за случая полицията и прокуратурата, които от своя страна проверяват случая.

Припомняме ви, че това е поредният случай на агресия спрямо служители по Черноморието.

Още по темата

Само преди месец камериерка в Слънчев бряг се оплака от насилие, извършено от собственика на хотела, в който е работела.

"Никой няма право да посегне на когото и да било по каквато и да било причина. Всеки от нас трябва да има негативно отношение към такъв тип поведение. Трябва да бъдем безкомпромисни", подчерта бившият председател на Държавната агенция по туризма Анелия Крушкова пред Bulgaria ON AIR.

Константин Занков от Института за анализи и прогнози в туризма посочи, че за развитието на туризма на първо място е важна сигурността. Според него трябва да има повече контрол и сигурност.

"Това е нападение към личността", категоричен бе той.

Занков отбеляза още, че кадрите са най-важни и трябва да се стремим да ги обучаваме. За него няма съмнение, че обучението и професионализмът трябва да вървят ръка за ръка.

"На ниво държава нямаме ясна концепция за развитие на туризма. Целта на бизнеса и държавата е да развиваме туризъм в 4 сезона", коментира Занков и добави, че туризмът в градска среда изпреварва морския туризъм.

Анелия Крушкова се съгласи, че има проблем с недостига на персонал по Черноморието. По думите ѝ хората, които идват да работят у нас, са събрани буквално от полето и нямат опит в тази специфична дейност.

Бившият председател на Държавната агенция по туризма изрази скептичност спрямо официалните данни за точния брой на туристите в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
21
 
! Отговори
Ефо преди 5 години
Тия в един момент ще искат работещите да им плащат, за да работят при тях!
22
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 20ГЛЪНЧЕВ БРЯГ НЕ Е В ЕДНА КАТЕГОРИЯ С ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ БГ ЧЕРНОМОРИЕТО!! ЗАТОВА ТАМ СЕ БИЯТ И СЕ ТРЕПАТ ПОСТОЯННО!!ТАМ ПУСНАХА НОВА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ ЗА СЛЪНЧЕВ БРЯГ 2015-ТА ГОДИНА ОТ ТОВА ВОДАТА Е КРИСТАЛНО ЧИСТА И ТИ Е ДО КОЛЕНЕ И НА 20 МЕТРА НАВЪТРЕ!33 ЛЕВА СЪС ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ ИЛИ 27 ЛЕВА ЗА ДВАМА СЪС ЗАКУСКА ТОВА Е ОТ СРЕДАТА НА СЕПТЕМВРИ ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА!ОГРОМЕН ПЛАЖ КЪДЕТО ИМА НЯКОЛКО МЕСТА ДА СИ СЛОЖИШ ТИ ЧАДЪРА !СЛЪНЧЕВ БЯРГ СИ Е СЛЪНЧЕВ БРЯГ :D
21
0
 
28
 
! Отговори
закон не ги лови преди 5 години
Навсякъде работодателите се държат по този начин.Досега наказан работодател НЯМА.Няма и да има, защото държавата и законите са в полза на изедниците и против работещите хора. Няма Инспекция по труда, няма синдикати, няма прокуратура, няма съд за тях. Могат и да убият човек и никой няма да им потърси сметка.
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗНАЧИ ПРЕДИШНАТА ГОДИНА ГИ БИЕХА КАМЕРИЕРКИТЕ ГОСТИТЕ :DТАЗИ ГОДИНА ГИ БИЯТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ :DДОГОДИНА СИГУРНО ДВЕ КАМЕРИЕРКИ ЩЕ СИ ИЗБИЯТ В СМЪРТОНОСНА ХВАТКА :DВАЖНОТО Е ДА ИМА РАЗНООБРАЗИЕ НА СЛЪНЧАКА :D
19
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето защо по бг гомноморието не трябва да се ходи! Мръсотия, нечувана скъпотия, п0мия, пясък с фасове и ***, вода с човешки органични отпадъци, бетон, мутри, печалбари!
18
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАми те връзкарите са инкубатори на лоши и ненаказуеми кадри,защото се самопроизвеждат тези хамелиони.Влизат във властта ,за да уредят децата си на някоя сладка службица я в данс,манс,някоя организацийка и други подобни,а не да управляват страната,а за уредят роднините си.Такива са днешните "управляващи",инкубатор за уреждане на роднини на лапачка и сладки служби.Ако някой гражданин възроптае или иска справедливост,цялата държавно-роднинска машина ще се изправи срещу него.Октопод.
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То на Слънчев Бряг са събран най-лошия материал.
16
0
 
23
 
! Отговори
Ясно преди 5 години
Що за хора сме търпим унижения от разни *** вместо да ги смачкаме,не разбрахте ли че с добро и по закон не става!?
15
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От следващия сезон пак да очакваме призиви да,се връщаме от чужбина и да,работим по родното черноморие нали.......
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скоро ще има и бити, който се правят на собственици
13
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е как ще е скъп алкохола, като е менте.
12
1
 
25
 
! Отговори
ест.. на слънчака преди 5 години
е то от мутреса какво може да се очаква....
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТАЗИ ГОДИНА ПРЕДИШНАТА БИТА КАМЕРИЕРКА БЕШЕ В ТИА МАРИЯ НА СЛЪНЧАКА!
10
1
 
26
 
! Отговори
човека с бича преди 5 години
Добрият работник заслужава добри пари,а лошият-един волски бич!Истината е обаче,че някои работодатели заслужават 10 волски бича!
9
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СЛЪНЧЕВ БРЯГ СИ Е НОМЕР 1 :DВЕЧЕ ИМАМЕ ДВЕ БИТИ КАМЕРИЕРКИ ЗА ЕДНА ГОДИНА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ :DМИНАЛАТА ГОДИНА ИМАХМЕ САМО ЕДНА БИТА КАМЕРИЕРКА :D----------------ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ПО ЕДНО УБИЙСТВО И ЕДНА БИТА КАМЕРИЕРКА НА ГОДИНА НА СЛЪНЧАКА ЗА ДА СЕ ПОДДЪРЖА РЕЙТИНГА :D
8
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То в България вече е трудно да се намери адекватен работник. Почти всички са с някакви проблеми, психически и там разни други. Идват на работа, особено нощните смени напушени, пияни, но няма кой да ги изгони, то няма хора.Всичко живо бяга навън. Тук връзкарите са на високи позиции и имат голямо самочувстиве, но и те са едни ***, които при други условия и без връзките си биха загинали.
7
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кой е хотела да знам да не ходя !
6
1
 
40
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Собствениците на хотели и заведения не ги интересува дали клиентът се дрогира и напива , а е важно да му се приберат парите. Туристи знаят , че алкохолът е без ограничение и е ефтин за тях и за това са там. Министерството на туризма и то гледа броя посетители ,а не техните пиянски изцепки. Ама че са били камериерка на кого му пука? Само да не са я убили всичко друго може. Щом сме си изградили името на алкохолно място за туризъм няма на кого да се сърдим.
5
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не мога да изкажа мнение,защото винаги трябва да се изслушат и двете страни и тогава да се прецени ситуацията.Не може да се дава гласност само на едната страна,а другата да няма право на мнение.Но това,че към работниците в България се отнасят много зле и не им плащат достойно за труда е самата истина.
4
13
 
1
 
! Отговори
Киро Кюмюря преди 5 години
ала-бала