Тихомира се нуждае от лечение. Да й помогнем!

Младата жена страда от бъбречна недостатъчност
48
Тихомира се нуждае от лечение. Да й помогнем!
Снимка: Личен архив

32-годишната Тихомира Маринова от Павликени има нужда от помощ за лечение. Младата жена се нуждае от спешна трансплантация, тъй като страда от хронична бъбречна недостатъчност.

Заболяването й датира от 2005 г. вследствие на направена бъбречна пункция. Последвало лечение с кортикостероиди до миналата година, но с течение на времето бъбреците намаляват функцията си драстично.

Състоянието на Тихомира налага да започне хемодиализа в Севлиево преди година - три пъти в седмицата по 4 часа.

Спешната трансплантация на бъбрек в Турция, от която се нуждае, е на стойност 25 000 евро - сума, непосилна за семейството й.

"Аз вярвам в чудеса и мечтая за един нормален живот и някой ден щастието и на мен да се усмихне. Моля всички добри хора за съпричастност! Без вашата помощ не бих могла да се справя!", пише ни Тихомира и благодари на всеки, който ще й подаде ръка. Към писмото си тя е приложила и документи за диагнозата.

Ако желаете да помогнете на младата жена в борбата й за нормален живот, ето дарителската й сметка:

"Уникредит Булбанк" АД
IBAN: BG05UNCR70001523096793
BIC: UNCRBGSF

Тихомира Мирославова Маринова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Благодаря на всички,които ми помагат 😘 И да отговоря на любопитните защо не мога да си направя трансплантация в България.Защото не е прието кръстосаното донорство,иначе съм записана в Александровска болница гр.София за трупен донор,но не се знае някога дали ще ме огрее,пък нямам време за губене.Времето лети.Много бързо измина една година от както съм на хемодиализа.
39
0
 
5
 
! Отговори
115 преди 5 години
В статията ги няма, характерните за подобни случаи, манипулативни заглавия е текстове. Аз бих и помогнал.
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До месара 34"извинявам се от името на жената, че иска да живее и не умира тихо и ви разваля иначе хубавия ден."Точи ножа и си отрежи главата защото се вижда че не ти е полезна!
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До annybody 40Да бием журналисти и да заличаваме мнения които не ни отърват можем, ама да се борим за правата, които заслужаваме като държава от ЕС, която е подписала за това че ще третира гражданите си както тези на запад не можем! За това мрем като нация и гъби на сухо! Защото искаме просия а не оправия!
36
5
 
3
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Да АдминистратораМоля ви да заличите пост 32 на самозванеца annybody, чиито долнопробни позиции позорят моето мнение.Регистриран съм при вас и сами би трябвало да си дадете труд да се убедите в моята автентичност, както и да не допускате някой *** да петни нечия личност.
35
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 38Ами защо не питаш оправниците вместо кой с колко лев ще обеднее! Свикнали сте на просене а не на борба за правата ви. Щом сте шубета ще ви изтръскват до хастар! Ето пак ви"награждават" с увеличаване на какво ли не защото ще им минава номерата.
34
1
 
2
 
! Отговори
Bad Company преди 5 години
стискайте, стискайте стотинките, пълно е с болни измамници, държавата е виновна. Да не се прецакате.
33
1
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колега #31, прочетете внимателно предишния ми пост и тогава коментирайте.
32
2
 
2
 
! Отговори
месара преди 5 години
"От кой искате? От масово "богатите" български граждани?! "----------------------------------------------------------------------------------извинявам се от името на жената, че иска да живее и не умира тихо и ви разваля иначе хубавия ден.
31
0
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
интересно ми е онзи долу дали се чувства полезен, като ни светка, че скапаната ни държава е виновна хората да търсят пари за здраве чрез кампании. Оао, брато, не бях забелязал, че живеем в ***, благодаря, че ми отвори очите. И как това ще помогне на тази болна жена, ако благоволиш да споделиш?
30
2
 
6
 
! Отговори
annybody преди 5 години
предлагам всички да напишем защо няма да дарим и довечера да отидем в мола с чувство за пълноценен ден.
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще даря, ако получа отговор на следните въпроси:1. Защо трансплантацията не се извърши в България?2. Какво включва въпросната сума?Питам, защото нямам намерение да спонсорирам екскурзии до Турция на разни роднини. Ще даря само за пътните, престоя и трансплантацията на нуждаещата се.--- --- ---От къде изкара тая злоба бе, да отиваш на болница било екскурзия... дано господ ти прости
28
0
 
5
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
тук отговори няма как да намериш, колега, ако ти пука, потърси ги сам, ако не - пусни си Фермата и забрави за всичко.
27
0
 
3
 
! Отговори
Кривондел преди 5 години
Хайде втори опит:Може ли отговори на въпросите, а не клетви и закани?Ако *** преценява, че въпросите намекват нещо - моля изрично да добави в мнението ми, че НЯМАМ съмнения относно истинността на историята - а искам допълнителна информация.
26
0
 
6
 
! Отговори
Кривондел преди 5 години
Аз задавам прости и ясни въпроси.Кампаниите за събиране са десетки и се отзовавам на много от тях. Но все пак моята работа е и да проверя къде отиват парите ми. Нищо не намеквам, особено за болен човек. Но знаейки, че млад човек на хемодиализа и 100% неработещи бъбреци може да живее по този начин години - искам да зная какво е спешното и защо трансплантацията не може да бъде извършена в Александровска болница. Вместо клетви и закани моля за отговори.
25
0
 
8
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
пич, с наливане нищо не става - кацата е продънена.
24
6
 
4
 
! Отговори
тонката преди 5 години
Кумунистите са виновни, затова сме на този хал, те да даряват.
23
1
 
8
 
! Отговори
SpaceX преди 5 години
защо при такива статии изпълзяват тълпи от отр епки да нищят политиката, а като има протест идват 100 човека, а тези същите тук даже ги плюят, че са платени.
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До месара 22А който борави във сферата на глупоста загива по начина по който загива България! По лесно е да търсиш отговорността от мен отколкото от 'тези' твои оправници докарали те до тук! Щом никои нищо не иска защо само пишете и искате??? От кой искате? От масово "богатите" български граждани?! Държавате ни е продънена от мухльовси и просташки манталитет!
21
4
 
5
 
! Отговори
месара преди 5 години
който не иска да направи нещо, намира извинения - държавата, документите, времето, комунистите. Ясни сте. Никой не иска нищо от вас, стоите си в дупките.