Очернянето на България по света бе дело на група хора!

Журналист: От години наред сриваме институциите
11 окт 2018 22:46, Анисия Иванова
103

На "нова Катуница" няма как да станем свидетели. Властите са си извлекли много сериозни поуки от "старата". Вчера в Русе самите роми се опасяваха от нападение над самите тях. Те бяха много афектирани от трагедията.

Така журналистът Евгени Петров коментира напрежението в Русе заради убийството на журналистката Виктория Маринова.

"Ромите направиха опит за разграничение от убийството. Остава следствието да си свърши работата докрай. Да се разбере дали е имало хора с него, дали е взел нещо преди убийството. Рокерите не са прави с напрежението, което подклаждат", твърди Петров в "Денят ON AIR".

Според него властите със сигурност знаят, че може да има напрежение и би трябвало да са се подготвили.

"Очернянето на България по целия свят бе дело на група хора, които топят и мразят страната ни. За тях всичко у нас е лошо, това е поредният опит да се сринат институциите. Реално не всички журналисти са виновни за нагнетяването на положението. От години наред сриваме институциите. Не казвам, че в България всичко е цветя и рози, но институциите се опитват да си свършат работата, а ние ги тикаме в блатото", обясни още журналистът пред Bulgaria ON AIR.

Не само българските медии не си проверяват информацията - "колегите от световните медии не провериха сигурността на сайта, от който са взимали информацията", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
3
 
11
 
! Отговори
Гогата преди 5 години
..."Рокерите не са прави с напрежението, което подклаждат". ...Все някой трябва да развали илюзията в некои среди, че не може безнаказано да се бие, убива, краде и прочие...А журналистчета "на повод" (като тоя), ще говорят, каквото им кажат - това е ясно. Друг е въпросът, защо само на тях се дава трибуна да разнасят миризми ?
66
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1. Не знам кои са тия всички. И ти не знаеш.2. Очернянето на някакъв ***, изпълняващ функцията на премиер не е очерняне на страната. Пише го дори в Конституцията.3. И може би най-важно - герберастията по някакъв повод реши, че след като убийството е извършено от някакъв ром, то това не е проблем. Може би щото бранят основния си електорат или не знам.
65
6
 
13
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
До момента нищо не изключва възможността за поръчка, нито изключва участието на други. Най-странно е, че определеният за извършител един час се "забавлява", като я изнасилва ДВА ПЪТИ, а после хуква да бяга, за да е по-забележим.Институциите в България отдавна СА СРИНАТИ от корупция, некомпетентност, мързел, шуробаджанащина и лоша организация, но на червената мутро-олигархия така и е добре, защото краде безконтролно, затова реформи не прави.Доверието на гражданите в институциите е показателно,разбрали са го от собствен опит, а не от казионните медии!
64
7
 
17
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Ето още един послушен псевдо журналист! Какво очерняне бе ***?? Може ли толкова хора стари, млади да мизерстват гладни в държавата, а ти да говориш за очерняне??!!Може ли толкова много работещи да не могат да си позволят нормален живот (стандарт)??? Може ли от 30 години насам заплатите да са си почти на същото ниво, а България да е в "чакалнята" за еврозоната?Може ли да се вдигат данъците за стари автомобили, които ще засегнат най-бедните, все едно, че им е кеф да карат стари трошки?
63
1
 
15
 
! Отговори
Очерняне??? преди 5 години
Българинът е от хиляда години постоянно в ситуация вода гази, жаден ходи! А след смърта на Хан Крум виновните за това са с всеки следващ ден с една глава все по-високи, с една ръка все по-далеч и с един език все по-често остри и нагли в лъжите!
62
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
институциите се опитват да си свършат работата, а ние ги тикаме в блатото-------------------------------Няма как да ги тикаме в блатото, те са си в блатото реално.
61
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ Е ЧЕРНЕНА БЪЛГАРИЯ, РАЗКРИТИ СА ЛЪЖИТЕ НА РЕЖИМА БОРИСОВ.А ПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ "ЖУРНАЛИСТИ", КАТО ТОЯ ГОРЕ МАЙ ВЕЧЕ ИЗБРАХА ДЕВИЗ ЗА БОРИСОВ:ДЪРЖАВАТА - ТОВА СЪМ АЗТака ли е , ***?
60
4
 
12
 
! Отговори
ева браун преди 5 години
За Бога, братя, на следващите избори направете бюлетината си невалидна! Гласувайте за да има процентно участие, но да няма резултат. Нека покаже народът какво мисли за зажаднелите за власт. Като лъсне резултата ще стане интересно. Но се опасявам, че мафиотите ще се пидготвят и за такъв сценарий...Бог да пази България.
59
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България при Премиера Борисов е пропита от корупция. Съдебната система и Прокуратурата са зависими от правителството и НЕ работят. Икономиката, Образованието и Здравеопазването са в окаяно състояние. Доходите са като в Третия свят, а инфраструктурата е като Лунен пейзаж.!...Това са някои заключенията на Държавния департамент на САЩ в годишния му доклад за спазване на човешките права по света за 2017 г.
58
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Юнкер и шайката му трябва да се срамуват за това че подкрепят мафията от ГЕРБ в нашата страна. Боце бивша мутра която в момента управлява България, и резултата е видим за всички. Разбита и унищожена държава без икономика, здравеопазване, образователна система, армия. За тази разруха има огромна вина и БСП с ДПС. Трябва промяна и пълен рестарт, но кой ще я извърши младите хора избягаха ?
57
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Даже поздравления се разменяха, малко оставаше и да запразнуватАбе корифей на блестящата промисъл, ти да не би да искаш при залавянето на опасен престъпник да плачат?? Естествено ще се поздравят за добре свършената работа.Вий щяхте да празнувате, ако убиеца не бе задържан!
56
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Юнкер и шайката му трябва да се срамуват за това, че подкрепят и подържат мафиите на бкп у нас. Ама те май не искат само нас да унищожат ами цяла християнска Европа. За какво иначе вкарват въглища.
55
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом не е убита заради работата си, значи всичко е наред, така ли? Даже поздравления се разменяха, малко оставаше и да запразнуват.
54
14
 
11
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
По всяка вероятност някой от Пocpaно 20 се е опитвал да ерозира доверието в България.Те са си назначени главни предатели от 1918 г.
53
3
 
21
 
! Отговори
отвратен преди 5 години
Доверието в българските медии е най ниско, но никой не прави социологически проучвания защото ги е страх.Те са пропити със социализъм и рупор на най-долни страсти.Навремето ги ползвахме за тоалетна хартия, при липса на печатен хардуеар хората си изливат мъката в постове.
52
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не очерня държавата.Просто изобличиха менте Премиера, крадливата му шайка и лакеите като този, с които се е обградил.Нямате капка съвест!!Не зачитате нито живите нито мъртвите.Плюхте по хора, които допринесоха за залавянето на убиеца и в момента продължавате да се изхождате...
51
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
гмо чудовището на немски фондации, наречено партия герб е формированието топило, топящо и ще топи България пред света и никой не може да го стигне. То е това, свалило законно избрано българско правителство с оплюване от подобни на този проправителствен загрижил се за България журналист, организирало огромна армия от *** да оплюват лидерката на опозицията, в първите мандати пазаруващо чужди депутати за да управлява. Арестуващо журналисти подали сигнал и довело страната на 111 място по медийна
50
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обичате мръсните и долни лъжи!***!
49
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очернянето на България и пускането на фалшиви новини, включително и такива очернящи паметта на Виктория, бе дело на вас самите медии. С наглите си предположения и допуснатите още по-нагли коментари (повечето коментари трябваше да бъдат изтрити) вие сте виновни за нагнетяване на напрежението и Очернянето на България пред света!И докато някои медии заклеиймиха тази, медийна похот, вие подхвърляте твърдение, с което ни заблуждавате, че едва ли не някакви други хора са виновни! Не вие сте виновни
48
3
 
16
 
! Отговори
Защо 48 преди 5 години
През 2001 в България минималната пенси е 180лв , но цените бяха една трета от сега.Малкия и среден бизнес растеше , външния дълг се топеше , а тристаен в София вървеше към 40хил. , а в надежда 20хил.Това при средна заплата 800лв.Защо не ви хареса