Болка и гняв: Русе изпрати Виктория, а за убиеца – максимална присъда!

Младата жена бе изпратена от стотици в последния й земен път
12 окт 2018 14:30,
153

Стотици казаха последно "Сбогом" на Виктория Маринова. Днес младата жена беше изпратена по последния си път своето семейство, приятели и много граждани на Русе.

Още преди началото на опелото пред църквата се изви дълга опашка от опечалени. Сред първите, дошли да почетат паметта на Виктория, бе и кметът на крайдунавския град.

Още по темата

"В такива моменти освен болка човек не може да изпитва друго. Изпращаме едно младо момиче, 30-годишно, майка. Убито по особено жесток начин. Болка и гняв, няма какво друго да се каже. Затова аз ще настоявам и за максимална присъда. Тези, които си позволят да си помислят дори за такова нещо, трябва да бъдат смазани от закона", коментира пред Bulgaria ON AIR градоначалникът Пламен Стоилов.

Хората, които са я познавали, дълбоко скърбят за загубата и искат Виктория да остане в спомените с усмивката си и голямото си сърце.

Виктория Маринова бе изпратена в последния си път с много цветя и венци, и с прочувствени думи за сбогом в книгата за съболезнования.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъжите на троловете, че убийството нямало нищо общо с разследването само доказват колко е зле положението в България. Показва защо хората буквално бягат от тук.
41
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това убийство е показателно в много отношения.1. Нищо в България не се е променило от времето на комунизма.2. Оказа се че в България общество няма, поне що се отнася до официалният социум, там политици, полицаи, министри, журналисти, всички вкупом твърдят, че убийството не е заради работата на журналистката, т. е. всички са хванати по някакъв начин от системата, дали с пари, дали с компромати, дали със страх.3. В чужбина медиите говорят точно обратното на българските медии. Изводите са за вас
40
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Слави Трифонов защо не го изнасилиха и убиха като същите и той ги интервюора по темата?
39
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И накрая какво? Гроб и БКП крадат заедно.Крадат се пари от еврофондове, и понеже фирмите са на БКП, то е ясно кой краде, но понеже Гроб управлява без тяхната помощ за тази кражба не може.
38
16
 
22
 
! Отговори
Иванов преди 5 години
Защо не спрете поне за миг да политиканствате на гърба на това момиче. Убито е от психопат. Такива убийства са ставали през всички времена и при всички политически системи. Какъв Герб, какво БСП, какви фондове. Болни мозъци. Наведете глави и спрете да се гаврите.
37
4
 
21
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 5 години
ДО ВСИЧКИ ЗАТВОРНИЦИ !!! Ще направите ДОБРО - ако този нечовек си замине по бързо !! Поне няколко милиона българи ще ви запалят свещ за ваше здраве и благодарност -- МИСЛЕТЕ !!! НАПРАВЕТЕ ПОНЕ ЕДНО ДОБРО НЕЩО в вашият живот !!!
36
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТрябва да стане като в щатите,да му лепнат 300 г. затвор и после въпреки обжалванията и намаляването на присъдата да не може да излезе на свобода. А защо не като в Норвегия да го пратят в затвро с индивидуална килия, вететарианско меню, интернет и лаптоп, фитнес център? Или сега не искаме да сме като в норвегия? Като кой исмаме да сме, я дайте да видим, кой да гледаме да станем като него? Коментрирайте, предложения?
35
1
 
15
 
! Отговори
До анонимен 25 преди 5 години
Майките са много:майките не са журналистки и не разследват! Да убиеш 1 е лесно,да убиеш всички майки-как ще стане,а?
34
1
 
18
 
! Отговори
Божееее преди 5 години
Ще кажа само...лека й пръст...да почива в мир...и съболезнования на семейството й...всичко друго е безмислено да се пише...
33
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 29Да, при демокрацията и капитализма е нормално да се продава дрога и стимуланти!!Още ли не си разбрал?Освен това е доходен бизнес!!
32
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да стане като в щатите,да му лепнат 300 г. затвор и после въпреки обжалванията и намаляването на присъдата да не може да излезе на свобода.
31
6
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Борянче,1. Господин Пламен Стоилов не е градоначалник.2. Почтен човек вестник не пише.3. Дали младежът е убиец, решава съдът. И само той.
30
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мафията изпрати ясно послание....................не разследвайте кражбите и далаверите ни...............няма да има прошка за никого!!!Държавата е на колене пред БГ-мафия................така ли е???Дано греша.............но едва ли !!!
29
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как пък нито един конспиратор на системата коят ни убива нас невинните агънца не се възмути за нелегалната прдажба на дрога и стимуланбти, никой не им търси отговорност на тях. Или сега сме демокрация, нормално е да се продават дрога и стимуланти?
28
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Иван 24Били са политици и бизнесмени.............от няколко партии...........заинтересованите да крадат от евро-фондовете...........това момиче се опита да им разкрие далаврите и кражбите и го ликвидираха!!Като във филмите за сицилианската мафия............на БГ-територия!!
27
4
 
16
 
! Отговори
до анонимен преди 5 години
Умря ли това смело и честно момиче напразно???-----------Абе, така или иначе "Предупреждението" е отправено!
26
4
 
6
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Наздраве на политическите ***, които искат да спечелят от една трагедия. Наздраве.
25
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Вижте ВикторияС тениска,на която пише СИСТЕМАТА НИ УБИВА.Няколко дни след това е мъртва.Със сигурност за това е станала жертва, за това са я убили, няма съмнение, това е хайли лайкли както казват в Юкей. Добре, че не изнасилиха и убиха майките които протестираха с плакати СИСТЕМАТА НИ УБИВА!
24
14
 
6
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Не вярвам да са били от Герб, защото смъртта и разгласи още повече случая с еврофондовете. Аз преди това не бях разбрал.
23
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разследващата журналистика в България умря завинаги...............това беше целта, нали??