Цветанов сигурен: Вот на недоверие за здравеопазването няма да успее!

Шефът на депутатите от ГЕРБ смята, че е несериозен
Обновена: 14 окт 2018 18:35 | 14 окт 2018 18:30, Веселина Йорданова
109
Цветанов сигурен: Вот на недоверие за здравеопазването няма да успее!
Снимка: БТА, архив

За всички е ясно, че вотът на недоверие на тема "Здравеопазване" няма да мине. Това каза шефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов.

Още по темата
По думите му самото искане за вот е част от парламентарните процедури, от които опозицията се възползва.

"Няма нищо лошо да се иска вот на недоверие, защото така винаги може да се обсъжда и да се води един смислен дебат в българския парламент. Въпросът е, че вотът и обсъждането на вот на недоверие за бъдещи намерения в сферата на здравеопазването го превръща малко в несериозно отношение от страна на опозицията", коментира той в интервю за Радио "Фокус" - Пирин.

Според него социалистите не правят реален анализ дали това е най-подходящият период и най-подходящата тема, която може да бъде обсъждана и "то в днешните условия, когато действително държавата е стабилна, въпреки истерията, която искат да създадат представителите на БСП".

Цветанов допълни, че вътрешните проблеми на БСП допринасят за по-агресивното поведение, за по-обидните квалификации към политическите им опоненти.

Според него това по никакъв начин не показва, че може да има разумно бъдещо управление от тяхна страна.

"Това е така, защото когато спориш, когато обсъждаш една тема, то ти трябва да предлагаш алтернативни решения. Аз досега не съм чул БСП да предложи някакво алтернативно решение. Единственото, което правят в момента, ще дам и пример, свързан с тема "Здравеопазване" - в тяхната програма "Визия за България" те предлагат бюджетно здравеопазване. Това, което знаем, че е най-доброто и се прилага в развитите демократични общества, е осигурителният модел, който е най-подходящото решение", коментира Цветанов.

По думите му опозицията се старае да създаде нервност в обществото и да дестабилизира институциите в България.

"Най-важното е, че управлението дава своите резултати както в приходната част на бюджета, така и в проектобюджета за 2019 година, където ще имаме възможност както да увеличим доходите в бюджетната сфера, но и да изпълняваме ангажиментите си по секторните политики. Тук, разбира се, водещ ще бъде секторът, свързан с образованието на българските деца", каза още Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вотът на недоверие е от всички разумни и мислещи българи! Сигурност, образование, здравеопазване няма заради тези, които купуват избори и онези, които си продават гласовете. За 10 г. съсипаха и държава, и народ.....
46
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв вот на недоверие.?25 милиона на Доган и 45милиона на Гергов.БСП и ДПС имат пълно доверие на Борисов.
45
0
 
17
 
! Отговори
СКОРО преди 5 години
КАКТО ЗНАЕМ, КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ. ТЕЗИ КОИТО СА БИЛИ ГОРЕ ОТИВАТ ДОЛУ.И ТОГАВА СЕ ЧУВА ПЛАЧ И СКЪРЦАНЕ СЪС ЗЪБИ И ВСЕКИ СИ ПОЛУЧАВА ЗАСЛУЖЕНОТО СПОРЕД ДЕЛАТА.
44
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен - Какво мнозинство, бе... ГЕРБ управлява с 18 % от гласовете на всички избиратели...Да сте гласували , бе! Очакваш Спасителят да кацне от небето ли! Тези, които гласуваха управляват! Това, нека ти е за урок! Изглежда обаче, слабаците не вдявате уроците!
43
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да бъде сигурен този субект, е повече от ясно, че всичко е предварително режисирано по план от Герб и геноцодът върху нас българите продължава... Само за тази година колко увеличения цените на всички стоки и услуги тихомълком направиха, а догодина колко още ще направят...??!
42
0
 
14
 
! Отговори
ГЕРБ - СУДЖУЦИ преди 5 години
Хлебари, месари, кога ви раздават суджуците - два пъти месечно или всяка събота?
41
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво мнозинство, бе, педерсон.ГЕРБ управлява с 18 % от гласовете на всички избиратели и в това число са 300 000 ромски гласа.
40
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След 100 години учителка води децата и им показва надгробни могили в казанлъшкото поле:- Тази могила деца е на Бойко Борисов, а тази е на Красимир Каракачанов. - Госпожо, а къде е могилата на Цветан Цветанов? - Той има шест могили, но се водят на тъща му - отговаря учителката.
39
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този Анани май скоро ще го помолят да си даде оставката? Тоя е неадекватен и само каши може да забърка, а после пак герберите невинни, а виновен Анани. Ще стане заместник-министър за наказание. Да работи ангария на новия министер.
38
1
 
27
 
! Отговори
Ерма преди 5 години
Здравеопазването в България за нищо не става и всеки го знае.
37
1
 
26
 
! Отговори
1 преди 5 години
Мили Цоко и Боко, колкото сте окрали - толкова да платят децата ви, цялата карма дето сте я натрупали още 20 поколения от вашето няма да могат да изплатят, ами ще се раждат , за да се мъчат само. Това дето сте откраднали никога няма да си го харчите, а хората дето затрихте сигурно с нетърпение ви чакат в отвъдното. В природата има баланс те първа започват вашите ядове.
36
21
 
3
 
! Отговори
Хлебаря преди 5 години
До лебара. Е да де, ама не е само той, а още стотици хиляди, даже над милион българи. И четири пъти поред ГЕРБ печели парламентарните избори. Дали е случайно, а? Като са толкова лоши, защо мнозинството все ги избира, бе галлош червен?
35
1
 
31
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Сиреч ... ГЕНОЦИДЪТ продължава.
34
2
 
28
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 5 години
Цецко Помощното за тази вечер е обещал тройна надница на неговите хора!
33
2
 
31
 
! Отговори
Нема такава държава преди 5 години
Тоя лопатар и от здравеопазване ли почна вече да разбира ?! Явно много грехове сме натрупали българите, щом тоя кретеноид и шефът Му ни определят съдбата вече 10 г.
32
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставането на ГЕРБ и ОП на власт струва всяка година по 20-30 милиарда лева откраднати от бюджета.Това е тотален туш - 20 - 30 милиарда лева! То да не е 2-3 лева - от 20 милиарда до 30??Нито е посочен източникът, нито автора. Просто "хвърлен" фейк, нищо повече! Лъжи лъжи и пак лъжи!
31
6
 
20
 
! Отговори
лебара преди 5 години
До месараГласувай и си поддържай ГРОБ и стига се плюнчи.
30
21
 
1
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До 28 червен анонимник. Глуппости, краденето на милиарди и нищоправене е патент на кликата БСП/ДПС - доказано от историята.
29
4
 
26
 
! Отговори
НАГЛЕЦ ПРОТИВЕН ЦВЪК преди 5 години
И ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО, ЦЕЦО КРАДЕЦО НЕЩАСТЕН, АКО ВОТЪТ НЕ МИНЕ. ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА АГОНИЯ НА ХОРАТА И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ПЛАЩАТ, ЗА ДА БОЛЕДУВАТ И УМИРАТ. А ТОЯ МУТРОМИЛИЦИОНЕР С ПИПОНЕСТАТА КРАТУНА ЩЕ СЕ ХИЛИ ДОВОЛЕН. ДРУГАТА МУТРА, ОНЯ ОТ БАНКЯ ИМ ГО КАЗА:"АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ И "ЗАТОВА МЕ ИЗБИРАТЕ". И ЩЕ Е ТАКА, ЗАЩОТО СТЕ ЛОШ МАТ'РЯЛ".
28
22
 
3
 
! Отговори
месара преди 5 години
партията дето съсипа държавата България, да организира протести, да иска оставки, да агитира хората към дестабилизация , да иска вот на недоверие,..........., това ако не е цинизъм!