Нинова: Полицията е употребила сила на протеста в Кресна

Соцлидерката настоя всеки да изразява свободно волята си
Обновена: 9 дек 2018 18:23 | 9 дек 2018 18:23, Веселина Йорданова
188
Нинова: Полицията е употребила сила на протеста в Кресна
Снимка: БТА

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви, че полицията е употребила сила срещу протестиращи жени днес и те са били блъскани.

Нинова разговаряла за това с кмета на Кресна Николай Георгиев. Днес на митинга там срещу стандарта на живот в България се стигна до напрежение и блокиране на главния път Е-79.

Жандармерия разпръсна събралите се, за да освободи движението.

"Масово в Благоевград се съставят актове на хората. Властта се крепи с репресии. Миналата седмица бях информирана, че на полицаите е казвано, че ако не спрат протестиращите, ще бъдат уволнени", написа соцлидерката във Facebook.

"Борисов, авторитарната власт и полицейщината не могат да спрат гнева и справедливите искания. Всеки може да изразява волята си свободно в свободна и правова държава", заявява още Нинова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слугиня на Решетников, пaразит!
27
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 22"Протокомуниста Костов"Ако не беше тоя "протокомунист", щяхме да сме сега нейде между Беларус и Киргизстан, дрОгарю!
26
7
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
А *** вижда ли как действат френските полицаи...
25
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Червено Ки,,ф,,ло като ти гледам протеста още от сега е ясно че ще загубите изборите
24
4
 
25
 
! Отговори
ЛЕНИН-СИФИЛИС преди 5 години
Повръща ми се като я видя тая гнусна мутроприватизаторка. Червени фашисти-капиталисти.
23
3
 
23
 
! Отговори
просто питане преди 5 години
Кога най-после главния прокурор ще се самосезира за престъпната приватизация извършена от госпожата която говори само истината?Кога НАП ще провери финансовото и състояние?
22
16
 
4
 
! Отговори
ЯСНО ЛИ ВИ Е ГОСПОЖО преди 5 години
ГОСПОЖО ДРУГАРКО, НИНОВА, ДА КОНСТАТИРА ВСЕКИ МОЖЕ. ЗАЩОТО ОСВЕН КОНСТАТАЦИИ, ДРУГО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА. ВЕДНАГА ИСКАШ ОСТАВКАТА НА ТОЯ МАЛО УМНИК, КОЙТО Е НАРЕДИЛ ДА СЕ МАЛТРЕТИРАТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И ПИЩИШ ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ. ТОВА КОЕТО СТАВА В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ, УВАЖАЕМА ДРУГАРКО ГОСПОЖО. ОСТАНА САМО ПРЕЗИДЕНТА, КОЙТО Е РЕАЛНАТА ОПОЗИЦИЯ НА МУТРИТЕ С НЕОГРАНИЧЕНА ВЛАСТ. КАК РЕАГИРАТЕ НА СРАМНИЯ ПАСКВИЛ НА *** АНДРОЛОВА- НИКАК. А ТЯ ПЕРСОНАЛНО ОБИЖДА ВСИЧКИ ИЗБРАЛИ ДОСТОЙНИЯ МЪЖ
21
4
 
23
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 5 години
А бе, пат.ка червена, в Благоевград и Кресна протестиращите са бесепарски протежета и веят руски знамена. Кой плаща, а?
20
4
 
24
 
! Отговори
КЛИЗМА НА КОМУНИЗМА преди 5 години
ДОКАТО В БЪЛГАРИЯ ИМА КОМУНИЗЪМ-ЩЕ ИМА И МИЗЕРИЯ. НАЖИЙТЕ СИ ГО В ГЛАВИТЕ!!!
19
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и за Нинова трябва един здрав кютек и със шутове в главата към Сливенския
18
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като дойдат сметките за ток и парно ще видите какво е протест /справка 2013/
17
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистическа ***, довлякла се в София, облажила от престъпната приватизация на протокомуниста Костов. Оженила се за митничар и пратила детенцето си в САЩ. Нас обаче иска да продаде на диктатора Путин. ***, ***, българомразци и патологични престъпници. Ето това са комунистическите животни!
16
5
 
20
 
! Отговори
До Ани преди 5 години
Спомням си 1996 Жан Виденов се хвалеше че храната в България била евтина.След това 1997 селяните отидоха да работят в Испания и сега внасяме домати от Турция.Е, гумени, но затова пък скъпи.
15
5
 
15
 
! Отговори
Корнеее.. преди 5 години
Остави ги тези кокоши истории дет ги посбутали мъничко петлите ами кажи - колко ще направиш мерезето и кога? ОБЕЩАЙ НЕЩО И ТО УБЕДИТЕЛНО!!! Иначе Боко ще надмине и бай Тошо по мандати,това е ИСТИНАТА...
14
6
 
22
 
! Отговори
Ти да не си жандар преди 5 години
на държавата, ***?От кого и в качеството си на каква искаш сметка? Ти ли ще пречиш на полицаите да си вършат работата?Един народен представител може да потърси сметка на МВР само при наличие на нарушение, извършено от неговите служители.А в случая полицаите са се погрижили да не бъде спиран транспортът от няколко истерясали, платени уж-протестиращи. Тези полицаи заслужават похвала и поощрение, а Прокуратурата трябва сериозно да се заеме с разобличаването на подстрекателя на тези протести!
13
7
 
20
 
! Отговори
читател преди 5 години
Не всеки може като *** да приватизира голямо печеливо предприятие и да му капят пари без да си е мръднал ***.От нейна перспектива, колкото си по-мързелив, толкова повече можеш да завлечеш.Просто трябва да приказваш много и някой будала да гласува за теб.
12
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията пречи на платените протестиращи да работят.Да се проверят протестиращите дали са си платили данъци и осигуровките върху взетите бесепарски пари.
11
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите са утайката на човечеството не бой въже за Нинова и чарвените бо к лу ци
10
7
 
27
 
! Отговори
Ани преди 5 години
Стандарта на живот се вдига с градивен труд.Ако произвеждаш i-Phone го продаваш за 1800 лв и имаш пари в джоба.Ако произвеждаш нещо евтино, нямаш пари и си беден.Затова, вместо социалистите да се чудят как да направят нещо по-евтиничко и да харчат парите на онези които произвеждат, е по-доре да посъветват последователите си да си повиат квалификацията.С раздаване на пари от правителството няма да стане!Точно обратното! Работливите хора ще продължат да напускат.
9
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"на полицаите им е казвано..." Може и тама да е, ама може и да не е. Политик като теб трябва винаги д е сигурнс какво казва, защото може да падне нечи глва.