Билбордовете с гейове – провокация. Няма нетолерантност у нас!

Естествено е някой да ги залее с боя, коментира Деляна Маринова
Обновена: 18 дек 2018 12:17 | 18 дек 2018 12:15,
149

Миналата седмица билбордовете за еднополовите бракове предизвикаха множество коментари. След реакцията на хората, плакатите бяха свалени. Сега "Галъп Интенешънъл" излезе с ново проучване, което сочи, че близо 80% от българите не толерират сключване на еднополов брак.
Още по темата

"Тези билбордове в Бургас са чиста провокация, особено дни преди най-светлите християнски празници. Естествено, че ще се намери кой да залее с боя тези плакати. След това е лесно да обвиниш обществото, че е хомофобско. Аз познавам много хомосексуални хора. Нямам проблем с тях, стига да са свестни. Хората с увреждания са много по-дискриминирани от хомосексуалните", коментира ТВ-водещата на предаването "Фамилно" по Bulgaria ON AIR Деляна Маринова.

Според собственика на агенция ПИК Недялко Недялков дебат на тази тема дори не може да има.

"Говорим за фундаменти на обществото. Как може да има дебат по тази тема? Номерът няма да стане. Както не мина Истанбулската конвенция. Легализацията на еднополовите бракове тук няма да се случи. Българите се оказва, че са крепители на ценности, а не папагали, които повтарят това, което се случва в Европа. Не мога да си представя човек, който да подкрепя еднополовите бракове. Хомосексуалните хора превърнаха ориентацията си в бизнес. Те постигнаха своето – коментираме ги. Казват, че има нетолерантност в България. Къде е тази нетолерантност? Кой им пречи да правят каквото си искат? Тези кампании нямат адресат. Сигурно следващата стъпка е зоофилията или дори некрофилията?", отсече той.

От дискриминация на хомосексуални хора, темата премина и към позицията на жените в обществото. Според гостите еманципацията им се оказва вредна.

"Еманципацията съсипа жените. Как ще има истински мъже, като жените им иззеха ролите. Не казвам, че жените трябва да са само на печката, но крайната еманципация ги съсипа", отбеляза Маринова.

"Всички проблеми на улицата са поради жените зад воланите. Много от тях карат лошо, защото се гримират на огледалото за задно виждане. Това прави жената", категоричен бе Недялков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бъдете каквото искате да бъдете ... но не парадирайте с тези билборди и този ПАРАД на "ЛЮБОВТА".Не искате да ви гледат на криво ... ми ходете в Англия например там и инцесите се толерират ...Толкова спокойно живеем защото няма война ... идват група от хора които почват това да искат да направят но по дръг начин ... дали гей ... дали веган или каквото и да е ... все едно сега за 1първи път се виждат такива хора ... Има го от многооо преди това ... ама не са парадирали с това ...
81
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 87 Наистина не разбирам какво искаш да кажеш? Да бъдеш себе си и да се чувстваш удобно в собствената си кожа е висша форма на щастие. Защо да не бъда да искам да бъда щастлив? И как точно това пречи на останалите? Аз искам другите също да се чувстват така.
80
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До JjПитам, за да знам кога да се крия и да лъжа всички около себе си и кога да бъда себе си.--А защо си сигурен, че когато си мислиш, че си "себе си", че баш точно тогава си "себе си"? Как прецени ?А защо "напипването на себе си", трябва демонстративно да го натрапваш на околните: "Вижте ме, аз напипах себе си!" Защо мислиш, че това твоето "себе си" е вярното? И не считаш ли, че твоето "себе си", може да е в разрез със "себе си" на околните? Бъди "себе си"-под юргана, но не ми съобщанай!
79
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До JjНаричай го както искаш, аз парадищи гейове по улиците не искам, да аз съм нетолерантен и всички нормални хора трябва да станем такива, да кажем НЕ на цялата тази помия с която ни заливат разни социопатски НПО-та. Трябва да станем неостъпчиви, да браним свойте ценности и начин на живот - не на парадиращите гейове, вярвам че това е мнението на мнозинството!
78
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо тези кампании дразнят? Защото се опитват да променят начина ни на живот, да ни натрапват нисък морал и и.звратени ценности! Писнаха всички тези призиви за толерантност и то от абсолютно нетолерантни фанатици. В крайна сметка основния демократичен принцип е че мнозинството решава, важно е да се защити неговия интерес, а не сбърканите маргинали!
77
7
 
5
 
! Отговори
Jj преди 5 години
До Горан - Можеш ли да обясниш как точно става натрапването? Т.е. аз ако хвана някого под ръка натрапване ли е? Или ако случайно целуна човека до себе си в изблик на умиление и любов това също ли е натрапване? Питам, за да знам кога да се крия и да лъжа всички около себе си и кога да бъда себе си.
76
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Jjако тръгна с приятеля си под ръка в много от градовете ще има голяма вероятност да бъда нападнатхе, хе, ти ше черпиш, ако само бъдеш нападнат ве :)))
75
12
 
4
 
! Отговори
Jj преди 5 години
До 76: Супер. Това е чудесно, открито и дефинирано мнение, но нека поне да го наричаме с истинското му име, а именно хомофобия. Следователно първият аргумент, че в България хомофобия няма, отпада. А сега конкретно за нещата, които ти казваш. Не съм съгласен, че мнозинството хора споделят омразата, която ти изпитваш, а просто страх от непознатото. Т.е. те не са общували с ЛГБТ хора около тях, за да знаят, че тези хора са като всички останали. Затова и тези билбордове...
74
4
 
12
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Бих могъл да толерирам нещо, което не ми се натрапва, и не ми пречи! По начинът по който обаче, хората с нетрадиционна сексуална ориентация искат да бъдат толерирани, това няма как да се случи! Нито сега, нито в близко, нито в по-далечно бъдеще!
73
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До JjЗа огромната част от хора твоето поведение е с разрез с техния морал и ценности, така че не те, а ти ще съобразяваш с тях. С приятеля ти, няма да се лигавите публично, защото дразните околните - точка по въпроса, мнозинството решава, ти изпълняваш и си мълчиш. И да гей бракове в България няма да има, така сме решили да живее, това е нашия избор, като не ви харесва, си вдигате дупетата и отивате в гейландия. Не съм длъжен да съм толерантен с никого, особено с нахални сбърканци!
72
13
 
3
 
! Отговори
Jj преди 5 години
Много ми се иска да мога да проведа дебат с онези хора, които смятам, че ЛГБТ хората в България не са дискриминирани (но говоря за наистина конструктивен дебат). За мен най-показателното доказателство за такава дискриминация за 2 неща: първо, ако тръгна с приятеля си под ръка в много от градовете ще има голяма вероятност да бъда нападнат. Още повече, как може да не искам човекът, с когото искам да бъда да не може да взема решения за мен в случай, че ми се случи нещо?
71
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами точно реакцията на този случай показва, че проблем с нетолерантността има и той е огромен. А че интирвюираният собственик на жълт сайт не само патологично мрази всички жени, откъдето си личи прикритата му собствена хомосексуалност, но има и някакви фантазии с животни, си е негов проблем.А що се отнася до бизнеса, аз нямам нищо против гей браковете, та къде раздават пари за това, че нещо не разбрах? Отвратително.
70
1
 
2
 
! Отговори
Shardonia преди 5 години
Patriarha i vladikite haresvat bilbordove s karnobatska, pomoriiska, troianska, pesterska, blagoevgradska rakia, vodka, casino royal, zagorka, astika, shumensko, burgasko, ledenika, goli bambini s karelia i victory v ustata...da ima za novi zlatni pokrivi, zlatni koronki, zlatni gerdancheta, zlatni roklichki... za zaplatata na prezidenta i dance....alkohol, droga, hazart, tabletki, orajia mnogo haresvat....
69
2
 
10
 
! Отговори
Овен преди 5 години
Общото между тъпотата и хомосоксуализма, е че и двете не са въпрос на избор, а са си вродени. Тъпотата обаче има много по-широко поле за действие.
68
7
 
1
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 68Ама те не са *** бе, те са безполови, защото нямат *** :)))))) Те са си чисти алкохолици
67
9
 
8
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Ами ако бяхме наистина толерантни, тези билбордове нямаше дори да ги забележим, както аз не съм ги забелязал. Ако не бяха се разшумяли, даже нямаше да знам за тях. А живея в центъра на София и би трябвало да съм минал поне през един от тях. Май не ще да е такава работата
66
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 65Вън русофилските *** от ЕС !
65
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 63Гостите в студиото са хомофоби.--щом са в студио, значи не са! защо мене не ме канят в студио ... щото на другия ден трябва да стане революция!
64
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се канят хора, като рапъра Лоджик. Този човек е позитивен и ако направи концерт в България и гостува в студиото на това шоу или на друго то ще повлияе положително на народа.
63
12
 
13
 
! Отговори
ВЪН ОТ ЕС преди 5 години
ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ НЕ Е ЗА НАС