Билбордовете с гейове – провокация. Няма нетолерантност у нас!

Естествено е някой да ги залее с боя, коментира Деляна Маринова
Обновена: 18 дек 2018 12:17 | 18 дек 2018 12:15,
149

Миналата седмица билбордовете за еднополовите бракове предизвикаха множество коментари. След реакцията на хората, плакатите бяха свалени. Сега "Галъп Интенешънъл" излезе с ново проучване, което сочи, че близо 80% от българите не толерират сключване на еднополов брак.
Още по темата

"Тези билбордове в Бургас са чиста провокация, особено дни преди най-светлите християнски празници. Естествено, че ще се намери кой да залее с боя тези плакати. След това е лесно да обвиниш обществото, че е хомофобско. Аз познавам много хомосексуални хора. Нямам проблем с тях, стига да са свестни. Хората с увреждания са много по-дискриминирани от хомосексуалните", коментира ТВ-водещата на предаването "Фамилно" по Bulgaria ON AIR Деляна Маринова.

Според собственика на агенция ПИК Недялко Недялков дебат на тази тема дори не може да има.

"Говорим за фундаменти на обществото. Как може да има дебат по тази тема? Номерът няма да стане. Както не мина Истанбулската конвенция. Легализацията на еднополовите бракове тук няма да се случи. Българите се оказва, че са крепители на ценности, а не папагали, които повтарят това, което се случва в Европа. Не мога да си представя човек, който да подкрепя еднополовите бракове. Хомосексуалните хора превърнаха ориентацията си в бизнес. Те постигнаха своето – коментираме ги. Казват, че има нетолерантност в България. Къде е тази нетолерантност? Кой им пречи да правят каквото си искат? Тези кампании нямат адресат. Сигурно следващата стъпка е зоофилията или дори некрофилията?", отсече той.

От дискриминация на хомосексуални хора, темата премина и към позицията на жените в обществото. Според гостите еманципацията им се оказва вредна.

"Еманципацията съсипа жените. Как ще има истински мъже, като жените им иззеха ролите. Не казвам, че жените трябва да са само на печката, но крайната еманципация ги съсипа", отбеляза Маринова.

"Всички проблеми на улицата са поради жените зад воланите. Много от тях карат лошо, защото се гримират на огледалото за задно виждане. Това прави жената", категоричен бе Недялков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
4
 
5
 
! Отговори
Майтапчия преди 5 години
До ,"....що не пуснат билбордове с овчар и козичка-пак има любов."Значи овчар и козичка е вече изневяра.Овчар-овца,козар-козичка.
41
3
 
6
 
! Отговори
До 37 преди 5 години
За соругатно майчинство се плаща около 100000евро. Ти ли ще го плащаш или държава!. За болни деца няма пари, но за гейовете има.
40
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не сте чели по голяма глупост и безсмислица -37 коментар ! Кви гей бракове ,какво сурогатство те гони бе болен мозък!!!После -що хората са негативно настроени -заради ей такива като теб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
39
1
 
15
 
! Отговори
Обективен преди 5 години
Няма никаква дискриминация на джендържастите ! Заемат високи позиции във властта, бизнеса и в обществото. Кое му е дискриминационното на това ? Да вярно не могат да сключват бракове по между си, но такъв е живота всеки трябва да понесе последствията от избора си ! Иначе за еманципацията мога само да кажа, че щом жените искат да са равноправни значи трябва да са и "равнозадължени" ! С други думи като сте си помъкнали тежкия куфар не очаквайте кавалери, защото вече сте еманципирани !
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до читателЕстествено - няма по-отмъстително, арогантно, агресивно и злобно същество от ревнив гей или лезбийка. Точно в гей-семействата стават брутални извращения и домашно насилие, единият пребива другия редовно щот гледал настрани...Но за ТОВА домашно насилие не се говори изобщо, щот хей, как така - нали образът е за едни мили, нежни,напудрени, уумни хора...Ми виж Колагин ве - еб.ати арогантното, агресивно и просто същество !! Да не мислш, че е изключение?! Случаеност? Не мисла....
37
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русофиль: По-добре билбордове с Путин и Медведев сами в дачата !
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено, че плакатите с гейовете са провокация като екологията, мигрантите, джендериите и всички други заместители на солидарното, смисленото и борбата най- вече за социални права. Къде по- лесно е на младежите да им подхвърлят лъжливи цели за борба и в непеотата да плямпат за фалшивите проблеми. Но жълтите жилетки идват и слабо се вълнуват от измамите!
35
16
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До Анонимен 29НЕ САМО, ЧЕ ЩЕ БЪДАТ РАЗРЕШЕНИ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ВЪВ РУМЪНИЯ НО И ОСИНОВЯВАНЕТО НА ДЕЦА ОТ ГЕЙ ДВОЙКИ ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА НАСЕЛЕНИЕТО ИМ !ЗА ПРИРАСТА ДАЖЕ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ В БЪЛГАРИЯ АКО СЕ ЛЕГАЛИЗИРАТ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ АКО РЕДОМ С ТОВА СЕ ЛЕГАЛИЗИРА И СУРОГАТСТВОТО!!!ВРЕМЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ СИ ЗАМИНАВА А С НЕГО И МИРОГЛЕДА НА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ :D
34
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеНПлащат ли, плащат ли?... Айде, изкара кебапчетата и една Загорка днеска:):):)
33
2
 
4
 
! Отговори
, преди 5 години
То в тая връзка що не пуснат и билбордове с овчар и козичка - пак си има любов
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа пиндирасти долни
31
18
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До Бич БожиПО-ГОЛЯМА Е БИЛА СМЪРТНОСТТА ВЪВ МИНАЛОТО!!! ОЩЕ СИ ЖИВЕЕТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СТРОЙ!!!СЕГА ВЕЧЕ ИМА ВАКСИНИ ЗА ХЕПАТИТ А И Б КАКТО И МЕДИКАМЕНТ КОЙТО СЕ ПИЕ ПРЕДИ АКТА НАРИЧА СЕ ПРЕР И Е ОТ 2012-НА ПА ПАЗАРА И ТЕ ПРЕДПАЗВА ОТ СПИН!ГЕЙ ДВОЙКИТЕ МОГА ДА ИМА ДЕЦА И ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕГАЛИЗИРА И СУРОГАТСТВОТО ОСВЕН ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!!!РАБОТАТА НА ЖЕНАТА Е ДОТОЛКОВА, ЧЕ ДА СНАСЯ ДЕЦА ЗА ГЕЙ ДВОЙКИТЕ И ТОЛКОВА :D
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя дето се е подпрял на капслока -типичен пример е за " толерантност " .... с тоя злоба ,ненавист и нетърпимост ....пък после хората им били криви и хомофоби !?
29
2
 
0
 
! Отговори
поредния преди 5 години
които са предимно от славянски генотип на фона на монголоидите,африканците,арабите и индийците посяти на планетата с цел получаване на "американци"и като реверанс на основните галактически молекулярни групи/арабите например на рептилоидите/...........................Затова и е толкова трудно да се намери смисъл в живота на еволюционни бактерий,които обаче им предстои да се противопоставят на най-големият им враг-инерцията в живота им!Като например това,че Източна Европа е под карантина.
28
0
 
14
 
! Отговори
до 15 преди 5 години
"...За да наложи ***-дерастията, нали?...Една лъжа, казана 100 пъти - може и да стане истина!" Това, приятелю, се нарича "прозорец на обертон". И точно това е целта. Да се измести темата от по-значими неща (инвалидите, сираците, пенсионерите, ромската престъпност, безработицата и т.н.) докато ти стане безразлично... И точно по Коледа ни занимават с тези неща?? Това вече е простащина! И има точно обратният ефект. Лошо подбран момент и ще им изиграе лоша шега на кукловодите.
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонимеНИ като се множи гей населението според теб -това до какво ще доведе бе маруло -да не би до прираст ? От гей брак какво се е родило бе корнишон? И недей да лъжеш ,че в Румъния ще разрешават еднополови бракове !!!!!!!!!!!!!!!!
26
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русофилските *** си искат билбордовете с целувката на Брежнев и Живков !
25
1
 
15
 
! Отговори
до читател преди 5 години
Преди години в Щатите го направиха!Дадоха им един град във Флорида!Имаше статии по пресата,тв интервюта,щастливи усмивки и т.н.После млъкнаха,но се разбра,че до края на годината са станали няколко жестоки убийства!Тихомълком градчето се изпразни,и днес отново е изоставен!А ония отново реват за права и гей-паради!
24
2
 
15
 
! Отговори
Бич Божи преди 5 години
До Анонимен 14И плакати на небето да сложите, битката сте я загубили още в началото - не може да създавате поколение. Отделно смъртността при хомосексуалните е по-голяма. Така, че Природата е на наша страна. Тя с генетичното шкарто най-добре се справя
23
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм стар, почти суперстар и помня много. Когато бях ученик, в София имаше 2 (двама)по-известни хомо - Христинката и Чиби. Знаехме за някои артисти, но никой не говореше за това - хората считаха за нормално да има малък процент хора с, как да го кажа ... аберации. Не беше обществен въпрос.А сега е!Раздува се изкуствено, участват разни организации, участват медии, занимават кмета, полицията охранява сборищата им, наместо да си гледа работата и вселява ред и респект по улиците!Това е заговор!

Спонсорирани публикации