Биляна Петрова: Бях забравила какво е топла вода!

Зам.-кметицата на "Младост" се оплака от заплахи
Обновена: 23 дек 2018 09:52 | 23 дек 2018 09:45, Нели Христова
116
Биляна Петрова: Бях забравила какво е топла вода!
Снимка: Булфото

Вчера Десислава Иванчева и Биляна Петрова най-накрая бяха пуснати под домашен арест, за да могат да прекарат празниците по домовете си.

Още по темата

"Искам да благодаря на съдия Хинов, че след 8 месеца прегърнах детето си, майка си. Да се върнеш при семейството си за празниците е чудесна новина. Бях забравила какво е топла вода", бяха първите думи на Биляна Петрова извън ареста пред bTV.

"С дъщеря ми си говорехме, че все едно не сме се разделяли. Почти цял ден бяхме прегърнати с нея. Твърдо не е имало подкуп и не е ставало дума да се вземат пари за лична облага. Имам различни хипотези как се е озовала тази сума в колата, но предпочитам още да не ги коментирам", каза още тя.

"Ако не кажеш определено нещо, си труп", цитирам една от заплахите към мен. През цялото време даваме гласност на нещата. Страхувам се за заплахите, които са към адвокатите. Имало е разлепени некролози на адв. Савова в столицата. Килията, която видяхте, е след ремонт. За мен няма обяснение защо не се оправят дребни неща като прозорците например. Защо трябва да има това разбиране, че преди да си осъден, трябва да минеш през ада? Бих попитала г-н Ваклин защо говори пред медиите едно, а в съда друго", коментира Биляна Петрова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За съжаление голяма част от нашия народ се състои от сламени хора. Тях не ги интересува истината. Те гледат да се присламчат към силните на деня, нямат лично достойнство; готови са да погубят съдбите на невинни хора, да лъжесвидетелстват, само и само да са с властта. А ако нещата се обърнат срещу тях, което неизменно става един ден, мигат на парцали неразбиращо. Така не става. И всичко това обяснява защо България е на този хал.
40
9
 
8
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Като чета повечето от вас как оневиняват злоупотребили с власт и обвинени в корупция и то в особенно големи размери жени, се чудя аз ли съм последния балък останал да живее в тази държава. Оставяме на страна намерените пари и питам какво са правили кметицата и подчинената на Кристал, защо са се виждали с бившия кмет, защо са бавили редовните документи за строеж на Ваклин, защо са изнудвали за градинки другите строители, защо обсъждат къде ще инвестират въпросните пари от Ваклин. Май са си виновн
39
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИВАНЧЕВА ДА СЕ ИЗДИГНЕ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ.100% ПОБЕДА!!!!!!
38
7
 
19
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 5 години
Това е мероприятие на бандитска партия Герб - цялата тая показност на ареста и затвора потвърждават това !! Пожелавам за ЧНГ на Б.Б. и Цв.Цв. затвор , а Ивачева кмет на София!!
37
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А прокуратурата под чий контрол го върши?На Цецо Бездомника?Или е независима, а ***?
36
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За топлата вода трябвало да се мисли преди да вършат престъпление.
35
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 26Ти другарю си наистина много необразован и елементарен. Ваклин всичко това го върши под контрола на прокуратурата и парите са белязани. Тази сутрин в твоята кола имаше ли 70 000 евро за да ми дадеш и на мен. *** .
34
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека гербаджийската шайка да продължава да държи арестите в това състояние, близко да това на ***. Така съвсем скоро , като се озоват и те там ще им гледаме сеира. Вярвам , че това ще стане скоро, макар те да си мислят, че ще са вечни
33
7
 
11
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Така и хитлеристите искаха да осъдят невинен другарят Георги Димитров ,но пъклените им планове се провалиха !!!
32
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербавите престъпници вилнеят, а младите се евакуират!
31
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За сега доколкото съм запознат,има един свидетел-Ваклин,който твърди,че е изнудван! Има и някакви СРС-та,които никой от по-долу коментиращите нито е виждал,нито е чувал!Има и някакви следи от вещество с което са били обработени предварително парите.Само че според Римското право-един свидетел,не е свидетел!Цветанов и той имаше СРС-та срещу лекарите,но бяхме осъдени.....А при могобройните срещи между Ваклин и предствители на Общината,оцветяващото вещество би могло да бъде наръсено навсякъде.
30
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Постановката отива на пълен провал!В днешните времена,изпълнени с технологии и почти безгранични възможности за пране на пари,укриване на доходи,замаскиране на следи или манипулиране на финансови факти,да искаш или да се съгласиш да получиш финансова облага в кеш,да си я возиш и разнасяш из цяла София,ми се струва меко казано нелогично!Особено това да бъде извършено от хора,които както се твърди са отдавна в схемите и далаверите!
29
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На записите от СРС-тата ясно се чува как тия двенките уговарят условията и размера на подкупа, пък и какво ще правят после с парите. За тая няма значение кой и дали ще строи в Младост, стига да си получи "таксата" за придвижване на документите.
28
3
 
5
 
! Отговори
Xa ха преди 5 години
Пак ще забравиш .
27
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм за незабавното освобождаване на Иванчева и на Петрова.Могат да ги държат под домашен арест. Все пак този процес може да се влачи поне още 1 година.
26
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цъкането на плюсове и минуси няма да помогне другари !
25
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХристоДържаха ги без законово основание, за назидание. Ще осъдят и плати държавата...........Ти май не си наясно че те още са подсъдими.
24
13
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 22А ако беше в истинска правова държава Ваклин щеше да търка нара за лъжесвидетелство, а Гешев за престъпна злоупотреба със служебно положение.
23
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 4Щото не пречиш на строителната мафия . Ако им пречиш и с един милион мгат да те хванат. ----Даа, може и с два милиона даже...
22
17
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подобни неща стават в комунистически и фашистки държави. Тези жени са напълно невинни по конкретните обвинения!