Биляна Петрова: Бях забравила какво е топла вода!

Зам.-кметицата на "Младост" се оплака от заплахи
Обновена: 23 дек 2018 09:52 | 23 дек 2018 09:45, Нели Христова
116
Биляна Петрова: Бях забравила какво е топла вода!
Снимка: Булфото

Вчера Десислава Иванчева и Биляна Петрова най-накрая бяха пуснати под домашен арест, за да могат да прекарат празниците по домовете си.

Още по темата

"Искам да благодаря на съдия Хинов, че след 8 месеца прегърнах детето си, майка си. Да се върнеш при семейството си за празниците е чудесна новина. Бях забравила какво е топла вода", бяха първите думи на Биляна Петрова извън ареста пред bTV.

"С дъщеря ми си говорехме, че все едно не сме се разделяли. Почти цял ден бяхме прегърнати с нея. Твърдо не е имало подкуп и не е ставало дума да се вземат пари за лична облага. Имам различни хипотези как се е озовала тази сума в колата, но предпочитам още да не ги коментирам", каза още тя.

"Ако не кажеш определено нещо, си труп", цитирам една от заплахите към мен. През цялото време даваме гласност на нещата. Страхувам се за заплахите, които са към адвокатите. Имало е разлепени некролози на адв. Савова в столицата. Килията, която видяхте, е след ремонт. За мен няма обяснение защо не се оправят дребни неща като прозорците например. Защо трябва да има това разбиране, че преди да си осъден, трябва да минеш през ада? Бих попитала г-н Ваклин защо говори пред медиите едно, а в съда друго", коментира Биляна Петрова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МемоМемо, препоръчвам ти да гледаш фокусници, да им наблюдаваш и разгадаваш фокусите. Тогава ще разбереш как гълъбчето изхвърча от ръкава, без да е било там. И други работи ще разбереш. Напр. че едни пари не е никакъв проблем да ти ги набутат в колата ти, и че 3 по 75 не е задължително да означава евра или левове. Ама те фокусниците така си печелят парите. Нали трябва някой да им се вързва на фокусите.
60
3
 
19
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Щавиш ли 14-те апартамента на Бойко, нема фючър, цяло чудо е, че все още си жива. Бойко убива за много по-малко.
59
19
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
и двенките по най бързата процедура обратно в панделата!
58
16
 
7
 
! Отговори
Мемо преди 5 години
До Анонимен 55Не съм привърженик на ГЕРБ, никога не съм бил член на партия. Искам да живея в правова държава. Това значи корумпета, мафиоти, олигарси, изнудвачи и убийци да бъдат съдени и вкарани в затвора. Считам, че иванчена и & са виновни защото ги хвана с белязани пари-дадени им техен човек, а от записите се вижда, че искат "3 х 75" и коментират за какво ще ползват тези пари. Нали уж всички българи искат да няма корупция, а защитават иванчева, защо? Отделно имаат адвокати на мафията....
57
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изчипкай се набързо щото в сливенския Биляно те чакат да се запознаят , кака Мара, втори етаж, лявото крило в дъното на коридора....
56
0
 
16
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
Щом има въобще вода и тоалетна в килията,колкото и да са мизерни е лукс!Я да ги вкарат в някое РУП да видят там какъв е ареста.Мизерия,смрад,няма тоалетна и вода.Ако ти се ходи се молиш на дежурния полицай,същото е за водата.И не става веднага а стискащ докато му скефне на полицая,зависи дали е станал с д...то нагоре и дали жена му не го е изюркала нещо та да е кисел.Може да си откараш 12 часа без да пиеш вода и да ходиш до WC,ako искаш свърши в гащите не ги интересува,не си човек!
55
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На българина му харесва корупцията, ако я осъжда то го прави неопределено, все едно същата си та няма лице.... И когато хванат едра риба с голям подкуп, същия българин, на който му съдират кожата по учреждения всякакви чиновнически мършояди-се възмущава от действията на прокуратура, следствие и съд. После що сме били най - бедната страна в Европа, що ни дават като пример за корумпирана държава и що инвеститорите бягат?!
54
0
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Песента "Биляна бело платно плакнеше" вече със сигурност е по действителен случай.
53
14
 
6
 
! Отговори
в преди 5 години
До анонименЕдин от защитниците на крадлите-изнудвачки им пожелава по-справедливо бъдеще. Съгласен съм, справедливото им бъдеще е в затвора, където е мястото на крадците, изнудвачите и корумпетата. Пък там....ако оцелеят. А, пък аз пожелавам на защитниците на крадлите от Нова Година ежедневно да бъдат тероризирани, изнудвани и тормозени от "не корумпирани" чиновници, общинари, служители в КАТ, МВР, Съд, Следствие и ...т.н.
52
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МемоМного сложно стана. Всички ги подкрепят с изключение на ГЕРБ. Може и така да е. Човек прави постоянни избори между добро и зло, между истина и лъжа. Ти си избрал да застанеш на страната на лъжата и на клеветата. Твоя работа. Гледай обаче един ден да не дойдат и за теб. Тогава ще мигаш неразбиращо на парцали.
51
3
 
9
 
! Отговори
Милица преди 5 години
Кмета на София по красота ли се избира?
50
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахахахаха искали Иванчева за кмет на София..... *** направо си изберете някоя буля от Факултето или Столипиново - пак ще е крадлива като тези двете клявки, *** поне се надявам да не е толкова грозна!!!!!!!!!!!! Вярно, че народа е изтрещял тотално. Крадците и изобщо престъпници се изкарват невинни жертви,а прокуратурата била мафиотска, поръчкова и тн.... направо е за закриване такава държава!!!!
49
9
 
10
 
! Отговори
Мемо преди 5 години
До Анонимен 49Не знам дали крадливите грозотии са били членки на БКП-БСП, но знам, че са маши на Зеления октопод на Т. Белев и олигарха Кадиев от БСП. Знам също, че ги подкрепят от Дай България и олигарсите от техния кръг, също подсъдими, и техния съдия Л. Панов. А, че са крадливи, кухи *** е видно от далеч...
48
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами -да !Гербаджийския Московски пиян уби сина си а вие вместо в затвора го направихте шеф на банка!
47
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 51Точно за това говорим. Лъжата е истинската ви природа. Тези женици не са, и никога не са били членоове на БСП. Пак ви напъхаха в главите опорните точки.
46
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, защото "двете женици" са членове на вашата БСП, затова така ги защитавате.
45
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 47Не съм чул да защитават "когото и да хванат за корупция". Не виждам някой да защитава Баневи и разните там мутробизнесмени. Случат "Иванчева" е показателен за корумпираността на властниците, не на тези женици.
44
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българина страда от тежка шизофрения. От една страна се тюхка че корупцията в България е огромна. От друга страна когото и да хванат за корупция българите почват да го защитават че било активно мероприятие. Не е у ред с главата тоя народ, не е....
43
2
 
8
 
! Отговори
До Българин преди 5 години
Само съда казва кой е виновен-това "май" ще ни струва около 100 хилки в евро в Страсбург....+ -50 000.
42
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БългаринНеразумний, толкова ли не разбираш разликата между градинки и катерушки за децата, и подкуп в особено големи размери (1 млн. лева). Първото е факт, второто е активно мероприятие. Как неусетно ви размътиха главите, което си беше и целта на мероприятието по начало.