Биляна Петрова: Бях забравила какво е топла вода!

Зам.-кметицата на "Младост" се оплака от заплахи
Обновена: 23 дек 2018 09:52 | 23 дек 2018 09:45, Нели Христова
116
Биляна Петрова: Бях забравила какво е топла вода!
Снимка: Булфото

Вчера Десислава Иванчева и Биляна Петрова най-накрая бяха пуснати под домашен арест, за да могат да прекарат празниците по домовете си.

Още по темата

"Искам да благодаря на съдия Хинов, че след 8 месеца прегърнах детето си, майка си. Да се върнеш при семейството си за празниците е чудесна новина. Бях забравила какво е топла вода", бяха първите думи на Биляна Петрова извън ареста пред bTV.

"С дъщеря ми си говорехме, че все едно не сме се разделяли. Почти цял ден бяхме прегърнати с нея. Твърдо не е имало подкуп и не е ставало дума да се вземат пари за лична облага. Имам различни хипотези как се е озовала тази сума в колата, но предпочитам още да не ги коментирам", каза още тя.

"Ако не кажеш определено нещо, си труп", цитирам една от заплахите към мен. През цялото време даваме гласност на нещата. Страхувам се за заплахите, които са към адвокатите. Имало е разлепени некролози на адв. Савова в столицата. Килията, която видяхте, е след ремонт. За мен няма обяснение защо не се оправят дребни неща като прозорците например. Защо трябва да има това разбиране, че преди да си осъден, трябва да минеш през ада? Бих попитала г-н Ваклин защо говори пред медиите едно, а в съда друго", коментира Биляна Петрова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагла крадлива гнус.
80
11
 
7
 
! Отговори
Липсата на... преди 5 години
...топла вода все се ядва някак, но спирането на редовните 10000$ седмично вече си е истинска трагедия, мисля!
79
3
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Анонимен 79: Определено нещо е прекалено дългият им престой в следствения арест, а преди това няколко часа престой на Десислава Иванчева с белезници на улицата в София. Нещо не им е чиста работата на прокурорите по делото, а също и на съдиите от Апелативния съд, които два или вече три пъти отменят решение на районния съд за промяна на мярката за задържане.Очаквам след празниците Апелативният съд да ги върне пак в ареста. А Иванчева спечели избори за кмет срещу гербаджия. Нищо не е случайно
78
6
 
3
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
До 74: "Решили да карат строителните фирми да правят безвъзмездно детски площадки като компенсация ,за това че строт в зелените площи между блоковете" - Това също НЕ Е законно. Много добра предпоставка за корупция. Защо да не се посрои дом на пенсионера или детска градина или болница или парк ? Как човек еднолично ще взема решения да се засадят 3 дръвчета и да се сложи 1 пързалка. Това няма и 500 лева !!! Десито си е за затвора ! Ако ще има дарения трябва да са узаконени и закона да ги предвижда
77
5
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Невинни: Ти пък откъде се извади с тези гербаджийски опорни точки. Корнелия Нинова е купила и продала акции от Техноимпекс. Даже и гербаджийските лаладжии в парламента спряха да говорят за това. Оставиха тази дъвка на троловете.А Георги Гергов не го мисли. Той от доста време седи на два стола. Уж е член на БСП, а получи от Бойко 43 милиона лева за една дупка в центъра на Варна. Корнелия Нинова си заложи лидерското място за да го изключи от Висшия съвет на БСП и успяНе че има връзка с темата
76
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Определеното нещо са чашките от кафето с които се черпили в кафенето светят ли като коледни елхи и неудобните пачки светещи пари,които не лежали неудобно на седалките в купето та изненадващо да им пречат що за такова нещо дето им пречи та да ги подсеща за какво става на въпрос,че като ги погледнат да се спогледнат и си рекат-я тия пари като украшения от къде са,ама те са много и има за всички седящи в купето,и на куп за пук на тез дет се объркали и объркали,че в кутия ги поставили как под елха.
75
2
 
20
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 5 години
До колегата сминдух & чесън /post 72/Грешиш колега. ПП ГЕРБ е съставена от бивши милиционери. Значи разбирай школите за високо майсторство и цирково изкуство- Симеоново и ВИФ.Те там е заровено кучето. Последните *** на миналия век.Там се създадоха юридически факултети, факултети по европеистика и евро,нато и всякакви баш майстори. Ама работещи с дърво, желязо и всякакви ,,изкуства на миналия век,,Те,тва ни са управниците днес.Мнозина ги псуват, други стачкуват, трети са на теминал 2.
74
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕУДОБНАТА ИВАНЧЕВА!!!!СЪВРЕМЕННИЦА ЛИ Е НА ИЗТЕЗАНИЯТА И ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА ОТ КОНЦЛАГЕРИТЕ В БЕЛЕНЕ И СКРАВЕНА???????И МОЛЯ БЕЗ ДА ИНОЗИРАТЕ СЪС ЗВЕЗДИТЕ ХОТЕЛ,ЧЕ СПРЯМО ТОВА НА ИВАНЧЕВА БЕЛЕНЕ И СКРАВЕНА СА 5 ЗВЕЗДИ!!!!
73
2
 
10
 
! Отговори
Кирилов&КОНПИ преди 5 години
До АнонименМоже и докато падне ГЕРБ. След тези изменения и допълнения на Наказателния кодекс, инициирани от Цецоу и осъществени от Д.Кирилов - Киро Гестапото, достатъчно е на 5-6 човека да се отнеме имота или да бъдат арестувани тайно и отново ще последват протести. Б.Б. ще каже кой е инспирирал това: Физкултурникът от Шума.
72
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези женици са глупави , свадливи ,некомпетентни и наивни ,НО не са подкупни.Решили да карат строителните фирми да правят безвъзмездно детски площадки като компенсация ,за това че строт в зелените площи между блоковете ,но строителната мафия в съюз с бившия кмет/свален от тях чрез граждански протест ,заради презастрояване/ им погоди номер уж че искат подкуп ,а той им сътрудничел за подкупа.Няма никаква логика ,но такива са милиционерските номера.
71
1
 
11
 
! Отговори
до к.71 преди 5 години
До Ей богуНяма нуужда да споменаваш Господ. Това, дето прокурорите говореха, че са светили като коледни елхи е вятър. Сетне адв. Марковски посочи, че е светила страничната част на китката на едната ръка и носът на Иванчева. И друго: ако са признали нямаше да ги държат 8 месеца в следствения арест. Това означава липса на стабилни доказателства и психически натиск да си признаят. Синината на ръката на Петрова е белег от "съветването".
70
4
 
23
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 5 години
Нелепо е настървението към двете жени.Засега единственото им ,,прегрешение" е че спечелиха избори срещу ГЕРБ и останалите партиини хиени.Явно у нас да си извън системата се наказва .
69
20
 
3
 
! Отговори
Ей богу преди 5 години
Скоро не бях гледал толкова алчни и нагли душички като тези!А адвокатката им направо изби рибата с твърденията за натиск и насилие върху клиентките ū!Кой ще се занимава с вас,след като сте изгорели като баници,хванати с пари във ръцете?
68
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИВАНЧЕВА КМЕТ НА СОФИЯ
67
18
 
3
 
! Отговори
Кака Мара преди 5 години
На кака хубавиците,защо не разкажете и милите спомени от детските си рождени дни и първите еротични изживявания?
66
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българинът е свикнал да го лъжат. 45 години го лъгаха, че строи комунизъм, 30 години го лъжат, че живее в демокрация, а той все вика "даипе нечии съдбино". Такова лъгане пада по съдилищата. Невинните стават виновни, виновните - невинни. Малко го притиснали, и той ще излъже, нищо че ще съсипе нечии съдби.
65
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МемоНе е достатъчно да искаш да живееш в правова държава. Трябва и ти да си на страната на правото. Иначе едно искаш, друго получваш.
64
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Започват да ценят и дребните неща...
63
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИСТИНСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ СА СВОБОДНИ И СЕ ПРАВЯТ НА БИЗНЕСМЕНИ И ДЕМОКРАТИ!
62
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аиде стига с тия вече.Изкарват се жертви.И следственияр арест не е хотел.Сигурно могат да бъдат по-добри условията в българските затвори ама те са за всички.Защо за двете дами трябва да е различно.?