Нешка Робева: Празникът се комерсиализира!

"Има огромно разделение, хората се сравняват един с друг"
27 дек 2018 22:10, Екип на Bulgaria On Air
38

Треньорката по художествена гимнастика Нешка Робева коментира в студиото на "Денят ON AIR", че християнските празници са станали силно комерсиализирани.

"Семейството се разпада. Говорим колко хиляди са отишли на почивка. Разпадът е световен - той е разпад на цивилизацията, когато всичко виждаме в пари и се съизмерваме. Народът се сравнява един с друг и такова огромно разделение не знам дали изобщо светът е преживявал", заяви Робева.

Пред Bulgaria ON AIR тя коментира, че една голяма част от народа вегетира и се старае, за да удължи периода на тази вегетация. Според нея образование няма, а има умишлена програма за "заглаждане на мозъците".

Треньорката по художествена гимнастика заяви, че пропагандата е "обидно тъпа", но още по-обидно е, че младите хора я приемат.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕШКА НЯМА ГРЕШКА! ПРОСТО НИ ТРЯБВАТ ПОВЕЧЕ "НЕШКИ" И ПО-МАЛКО МЪРМОРЕЩИ ПРАЗНОДУМЦИ
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нешка Робева е най големия комерс!
32
0
 
3
 
! Отговори
палачинка преди 5 години
тази червена бабичка е голяма досада омръзнала на всички а беше и в ръководството при Н Барековата партия
31
0
 
1
 
! Отговори
65 преди 5 години
Ох,Нешке много си песиместична.Никога не си казала една радостна дума за каквото и да е.И с тоя монотонен глас?Ти си личност за 80%от българите ,която си символ на успех.Давсй го по-бодро.
30
0
 
5
 
! Отговори
слуги на Москва преди 5 години
Погледнете кой определя общественото мнение в България - платените от Русия псевдо социолози Андрей Райчев(пуделът на Виза Недялкова), Кольо Колев(червен Кольо),Кънчо Стойчев(червен Кънчо),посредствената журналистка и медийна "па.чавра" мадам Валерия Велева, платените от Русияпсевдо журналисти Петьо Блъсков, Петър Волгин,Ник.Бареков,червената разбираща от всичко гимнастичка Нешка Робева и други подобни... Едва ли трябва да се учудваме защо България е на този хал след 29 години преход. За да избегнем вредното влияние на тези "червени юнаци", трябва да им се дава по-малко медийно време и ско
29
1
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
жената явно е в нужда, щом я викат да се изказва по теми стил "на всеко гърне мерудия". кво ли мисли барека по тоя повод?
28
2
 
3
 
! Отговори
патенцето Сатюрнен преди 5 години
Много е права Нешка и , за съжаление , отдавна е така. Всичко се комерсиализира , не само празниците , по-точно се предметизира (не прагматизира),принизява се до първосигналното. И това ,разбира се , не е случайно - народ с първосигнални реакции се командори лесно , което е и целта . Тревожното е , че народът поема , съгласява се на леснотията и затъва интелектуално все повече и повече .Докога - не знам ?!
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винаги ми е било чудно , защо стари чанти като Нешка Робева непрекъснато се мъкнат по телевизиите и ръсят мозък и морал. Оставете хората да се развиват без вашите съвети .
26
2
 
3
 
! Отговори
Тази не преди 5 години
Учеше ли децата да подскачат ?Кога стана "дървена философка",сигурно Барека знае!
25
2
 
3
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Не сме забравили , кога застана до бареков да каже за какво и тя да ми говори за пари
24
3
 
3
 
! Отговори
Герберастката кочина преди 5 години
Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет.Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал.
23
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълни глупости. Било лошо че хората имат пари да купуват и пътуват.Явно Нешка иска да се върне соца , недоимака, опашките и тъпата телевизия.
22
3
 
14
 
! Отговори
Koko преди 5 години
Нишко ново под слънцето, mrs. Робева е права. Истината е грозна и отвратителна, че ние сме мишени на магазинни, телевизионни и социални медии реклами нонстоп. Гнусната истина.
21
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За съжаление пак е права.
20
14
 
5
 
! Отговори
българин преди 5 години
А Смешка Нешка никак не е недоволна от това,че Светлин я зографиса в църква?Няма ли да каже поредната глупотевина за баба и Ванга?
19
7
 
17
 
! Отговори
КРАЛИ МАРКО преди 5 години
Прекланям се пред тази ВЕЛИКА БЪЛГАРКА !!! Ако всички българи бяха като нея България щеше да бъде номер едно . Напълно споделям мислите и .
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дебелия обеща да вкара в затвора корупционери, а не вкара нито един. На няколко кмета размъти водата и това е. А освен това и спря цели 3 суперпроекта, които щяха да дадат на България доста, но щяха да му отнемат възможността да влачи от евросредствата, които нямаше да са нужни. нещо е в нелегалност напоследък. Никакъв го няма. Да не би да се опитва да спаси внучето от подържниците на Истамбулстака конвенция?
17
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е какво иска Нешка? Нали навремето скачаше срещу комунизма и искаше нещо различно. какво да е различното, освен капитализъм. А в капитализма всичко се комерсиализира. Включително и църквата и празниците и правителството и депутатите и спорта и каквото се сетиш. Да се беше сетила за тези неща докато скачаше срещу червените ;)-
16
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕДИНСТВЕНТО, КОЕТО ДЕБЛИЯ ПРАВИ ОТ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ Е ДА СЪСИПВА ВСИЧКО, КОЕТО МУ СЕ ИЗПРЕЧИ НА ПЪТЯ. И го прави с хъс и талант.Пред очите на цял народ крадат и не им мига окото.То не бяха колекции от апартаменти, то не бяха палати, то не бяха офшорки. Как последния му министър Горанов построи къща за два милиона при 3000 лева заплата?Освен да крадат друго нищо не умеят.А в Брюксел само като го видят, че се качва на трибуната залата се празни.
15
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че пожарникаря е бил н`ам си колко пъти нещо си показва само колко е повратлив и колко умее да се нагажда. Какво постигна за толкаво години? Едно голямо НИЩО. Какво направи като кмет? Някой помни ли? Ми не помни, защото няма какво.Какво направи като премиер три мандат? Газова връзка ли направи, атомна централа ли построи, жизненият стандарт на българите ли повиши, в Шенген ли ни вкараха по негови протекции?Отговорът на всички тези въпроси е кратък. НЕ. Последни сме в ЕС по всички показ